E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
anladık öğrenci filan genç bi kitle site sakinleride, araştırın size de lazım olacakKötü Kazenklava:jeyyar
Ben şakaklarımı gerdirmiştim, zor değildi ya. Yüz de sadece orta yüz dedikleri kısım heryerim değil . Sen nerden biliyosun zorluğunu, tanıdıkların filanmı oldu?yüz gerdırme operasyonu cok zorlu bı operasyon..
ama rahatsızlık duyuyorsan,kendını daha ıyı hıssedeceksen mutlaka yaptırmalısın..şimdiden gecmıs olsun...
ben video da ızledim..ama benım ızledıgım sanırım tüm yüz gerdirmeydi..yüzü soyuyorlardı yarıya kadar ve boşluk oluşturuyolardı gerilmesi ıcın.senın ki orta yüz ise benım ızeldıgım kadar agır olmayabılır..
Ben şakaklarımı gerdirmiştim, zor değildi ya. Yüz de sadece orta yüz dedikleri kısım heryerim değil . Sen nerden biliyosun zorluğunu, tanıdıkların filanmı oldu?
canim, orta yüz germe islemini Lamia34 nikli arkadasimiz yaptirdi yakin zamanda, ve su an iyilesme sürecinde daha. diger topikte bulabilirsin onu, endoskopik yüz germe topiginde, listeden bak. Kendisinde cok basarili olmus bence bu ameliyat. Sisler indikce daha da oturacak bence.
sen burun ameliytaini kime oldun? Sanirim benim gibi yurtdisindansin. bende burun ameliyati düsünüyorum, ayrica orta yüz germe. ama o kadar cok doktor varki, kime gidecegimi bilmiyorum.