• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz felci ağrı

deryailaydaferay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
6
1
1
45
Bugün yüz felcimin 23. Günü. İlk 3 gün süren kulak arkası Ağrı ile başladı. KBB uzmanına gittim. Ağrım var ve ağzımda bir gariplik var dedim. Kas gevşetici verip yolladı. Akşama yemek giyemedim. Ve soluğu acilde aldık. Yüz felci. Mr tomografi. Birşey yok allahtan. Tabi ben bir kaç doktora daha gittim. Tekrar mr çektirdim. Onlarda yüz felci deyip kortizon verdiler. İlk 10 gün baya toparladım. Ağrımda kalmadı. İlaç bitti ağrım geri geldi. Kulak arkası boyun bölgesi. Çıldıracağım. Hergece doktordayım. Agrıyor diyorum. Ağrımaz diyorlar. Benim gibi yaşayan var mı. Yardımcı olun. Lütfen

Canım geçmiş olsun bende 14 yaşında fln geçirmiştim saç ıslak şekilde çok çıkardım dışarı yaz kış oyuzden geçirdim ama ben ağrıyı hatırlamıyorum kendimde yüzüm yamulmustu resmen ağzım sağa doğru kayıyordu onu hatirliyorum birde tat alamiyordum yediklerimden tamamen yağ gibi hissediyordum dilimde sıcak suya başımın üstüne havlu geçirerek buharinda duruyordum ayrıca sakız cigniyordum yüz felcinin çaresi bu ikisi diye biliyorum

Canım geçmiş olsun bende 14 yaşında fln geçirmiştim saç ıslak şekilde çok çıkardım dışarı yaz kış oyuzden geçirdim ama ben ağrıyı hatırlamıyorum kendimde yüzüm yamulmustu resmen ağzım sağa doğru kayıyordu onu hatirliyorum birde tat alamiyordum yediklerimden tamamen yağ gibi hissediyordum dilimde sıcak suya başımın üstüne havlu geçirerek buharinda duruyordum ayrıca sakız cigniyordum yüz felcinin çaresi bu ikisi diye biliyorum
Teşekkür ederim. Şu ağrıya bir çözüm bulsam. Aslında ElifSu isimli kullanınca da aynı şeyleri yaşamış ama mesajlara bakmıyor🥲

Buhar da deneyeceğim🙏

Back