Herkese merhabalar,2010 yılında halamın küçük oğluyla bir motorsiklet kazası geçirdim.Başımdaki kaskın bana biraz büyük olmasından dolayı kask bir yana ben bir yana savruldum. burnum ve elmacık kemiklerim tuzla buz oldu..öledebilirdim alacak nefesimiz varmış hayatta kaldım.Buna da şükür.Bir dizi ameliyat geçirdim ama yüzümün bazı bölgelerinde çökmeler mevcut.Bu halimle mutlu değilim yüz dolgusu konusunda işinin ehli bir doktor önerebilir misiniz?
Geçmiş olsun, gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Tabi tıbbi olarak durumu bilemiyorum, bunu bir doktor daha iyi söyler ama şanslısınız ki görüşmeler genelde ücretsiz ve çok bilgilendirici oluyor. Yakın zamanda bir kazada yüzü hasar gören bir arkadaşım evrim uçkunkaya'ya gitmişti, ellerine sağlık psikolojisi bozulan çocuğu düzeltmeyi başardılar, zamanla morali de düzeldi çok şükür. Bir gidip görüşün derim :)
bu başlığı gördüğüm iyi oldu geçmiş olsun tatlım ben de çok çok benzer bir kaza geçirdim senin gibi her hatırladığımda şükrediyorum hayatta olduğum için. benim de yüzümde çok hasar oluşmuştu kesinlikle acıbadem hastanesinde dr burak türkyılmaz var ona git, ekibiyle birlikte çok iyi ilgilendiler kesinlikle güveniyorum artık ona. Süreç boyunca ailenden de destek al mutlaka, ailem ve arkadaşlarım çok destek oldular sağolsunlar haklarını asla ödeyemem. Operasyonlarını burak bey halledecektir sana da söyler zaten o süreç boyunca beslenmene falan dikkat edeceksin, vitaminlerini falan o söyler sana. İyi şanslar tatlım seni çok iyi anlıyorum bir sorun olursa mutlaka bana özelden ulaşabilirsin tekrar çok geçmiş olsun...
Herkese merhabalar,2010 yılında halamın küçük oğluyla bir motorsiklet kazası geçirdim.Başımdaki kaskın bana biraz büyük olmasından dolayı kask bir yana ben bir yana savruldum. burnum ve elmacık kemiklerim tuzla buz oldu..öledebilirdim alacak nefesimiz varmış hayatta kaldım.Buna da şükür.Bir dizi ameliyat geçirdim ama yüzümün bazı bölgelerinde çökmeler mevcut.Bu halimle mutlu değilim yüz dolgusu konusunda işinin ehli bir doktor önerebilir misiniz?