- 11 Mayıs 2015
- 2
- 2
- 59
-
- Konu Sahibi Nilufererdogan
Ben de Özcan Çakmak beye alt üst göz kapağı ameliyatı oldum sonç gerçekten tam istediğim gibi oldu , bn de kndisine çok teşekkür ediyorum mutluyumYüz burun gözlerimle ilgili operasyonu ve sonuçlarımı yaşayan bir hasta olarak burada fazla bilgi kirliliğine yol açmadan paylaşmak istiyorum. Öncelikle bana ne anlatıldıysa onu yaşadım ve ne istediysem onu elde ettim .Tek bir ameliyat sürecinde hem gıdı bölgem deki sarkma, hem dudak kaldırma burun ameliyatı ve üst ve alt göz kapağı ameliyatım aynı anda yapıldı yaklaşık 9 saatlik ameliyatın ardından inanın neredeyse hiç sorun yaşamadan bir gün hastanede kalıp ertesi gün duşumu alıp evime taburcu oldum. Doğallık istediğimden son derece minimal dokunuşlar istedim özellikle burun ve dudaklarımda aynen bu da gerçekleşti. Şu anda ameliyatın 10 günü geride kalmış olasına rağmen her şey sağlıklı olması gereken sürecinde ilerlerken sağ olsun her gün doktorum tarafından arandım. Bu nedenle operasyonu yapan sn prof dr Özcan Çakmak beye yürekten teşekkür ederiz .
oooooooooooof offf nassıl da reklam kokuyor :)
gercek uyeler bunları yemez haberınız olsun yanı iyi güldüm
dıger hesabı sılındı yenı hesap açtı kendını akllı sanan avanakoooooooooooof offf nassıl da reklam kokuyor :)
dıger hesabı sılındı yenı hesap açtı kendını akllı sanan avanak
evet canım aynı doktoraaa aynı dr miydi o canım ya ben unuttum bile
evet canım aynı doktor
hııım okey canım
merhaba canada6666, gerçi bu konuya yorum yapalı bayağı bir zaman olmuş ama ben eski bir üye olarak doğru bilgi vermek açısından yorum yapmak ihtiyacı hissettim. Burda senin de düşündüğün gibi biliyoruz çokkk reklam dönüyor, sen de bu konuda çok haklısın malesef zaman zaman yanlış tepkiler de verilebiliyor. o yüzden düzeltme yapmak istedim, NilüferErdoğan nick nameli üyenin , Özcan Çakmak hakkında yaptığı yorum üyenin yaşanmış, yani gerçekliği olan yorumudur. Çünkü bu üyenin Özcan hocaya yüz germe, burun, lip lift yaptırdığını yine kk da eski bir üyeden öğrendim ve kendisi ile bizzat facetime yaparak konuştum. Kendisi Özcan Hocadan son derece memnun.işte gerçek üyeler popülerler anlıyor ..sizin gıbı.. diyecek sözüm yok sadece yenı gırenler yanılmasın dıye farkındalık yaratmak ıstedım :) ben hala arastırmalardayım .
Merhaba cok eski mesajinizi gordum. Siz yuz germe ameliyatini mi arastiriyordunuz ? Oldunuz mu ameliyati, bende iyi bir doktor arastiriyorumişte gerçek üyeler popülerler anlıyor ..sizin gıbı.. diyecek sözüm yok sadece yenı gırenler yanılmasın dıye farkındalık yaratmak ıstedım :) ben hala arastırmalardayım .