YÜZ EPİLATÖRÜ

merverasyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
213
Puanlar
28
arkadaşlar konuyu aradım ama göremedim braunun yüz epilatörü varmış reklamlarda dönüp duruyor.Alıp almamakta kararsız kaldım.benim sadece sarımsı tüylerim var ama güneşte çok rahatsız oluyorum. :( kullanan var mı aranızda ?

arkadaşlar konuyu aradım ama göremedim braunun yüz epilatörü varmış reklamlarda dönüp duruyor.Alıp almamakta kararsız kaldım.benim sadece sarımsı tüylerim var ama güneşte çok rahatsız oluyorum. :KK43: kullanan var mı aranızda ?
Ürünü kullanmadım fakat epilatör yüzündeki tüyleri karartabilir,batık yapabilir kullanmamalı bence.İmkanın varsa en etkili çözüm iğneli epilasyon imkanım yok diyorsanda ne epilatör ne agda ne cımbız eldivenle alın yüzdeki tüyleri alır almaz bol limon sulu tuz sürün.

teşekkür ederim fikirleriniz için ama almış bulundum daha kargom gelmedi önce çenemde denemek istiyorum orda siyah tüylerim var biraz eğer fazla çıkartırsa yüzümde hiç kullanmam.. kullandığım zaman fikrimi belirtirim eğer merak eden olursa fikir sahibi olur

Bu ürünü de aldım geçen gün. :)

Ben öğretmenin, zaman sorunumdan dolayı tercih ettim. Zaman sorunu yaşayanlar için birebir.

Bir de yüz temizleme fırçası var ek olarak. O da güzel.

Back