- 29 Mayıs 2012
- 93
- 44
- 288
- 34
- Konu Sahibi Valide _sultan
Merhabalar hanimlar su kadinlik ne zor is degilmi kendimize biraz bakmasak seklimiz şikrimiz aziyor :) surekli bakimli temiz olmak ne buyuk sıkıntı.Bbenim gibi cok hassas cildi olanlarin cildi ozellikle biyik ve yuz epilasyonundan sonra kizarir sivilcelenir ve dokuntu olur, ben bu sorunla yillardir ugrastim. Iple agdayla cimbizla hic farketmiyordu. Tuyleri aldiktan sonra 15 20 gun hasarli ciltle dolasiyordum cildim duzeliyor ama tuyler coktan yeniden cikmis oluyordu. Ve sonunda cagresini buldum :) epilasyon oncesi cildinizi sabunla yada temizleyi jelle iyice temizliyorsunuz ardindan istedigiz yontemle tuyleri alip ardindan temizleme mendilleri yoksa bebek yagiyla cildi silip dove sabunla yikayin gulsuyu surun ve cildiniz de kalsin. Sonra silverdin krem, anestol pomad ve teramcin veya kullandiginiz baska bi antibiotik kremi iyice birbirine yedirip hasarli bolgelere suruyorsunuz beklete bildiginiz kadar bekletin max. 2 saat sonra yine gulsuyuyla silip bepantene krem surun ince bir tabaka halinde gece cildinizi temizleyin yine gulsuyuyla gulsuyu yoksa maden suyuda iyi gelicektir ve sabaha cildiniz iyilesmis olacak. Guzel gunler dilerim...