canım bende 1.5 yıldır yüz ve kollarıma yaptırıyorum...bıyıklarım ömrümü yedi lazere girdiğimle çıktığım arasında hiç fark yok esmerim aslında ama etkilemiyor...sakal ve favori bölgemde inanılmaz şekilde işe yaradı.kollarımda senin gibi kalınlaşma oldu tüylerde...yolunmuş tavuk gibi...kimi bölgeler çıkmıyor kimi yerler de ise aksine siyah kuvvetli çıkıyorlar .yaklaşık 8-9 seans yüz 4-5 seans kol için tedavi aldım...bir doktor olarak ben koltuk altına meme bölgesine uygulanmamalı diyorum...lenf bezlerinin ve sinir toplanma bölgelerinin burda olması bu bölgelerde dikkatli olunmasını şart kılıyor...Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır Atakulenin üst tarafında Simon Bolivarda bir yere giidyorum. Önce genital bölgeme ve koltuk altıma 1 seans bacaklarıma ve halen de bpyn ve çene bölgeme yaptırıyorum. Genital ve koltuk altımı bırakalı neredeys e1 sene oldu çünkü lazerle tamamen yok olması mümkün değil azalabileceği kadarazaldılar. İnanrımısınız genital bölgemi yaklaşık 3 aydır almıyorum ve hala çok cansız ve tüy gibiler ve uzamıyorlar. Koltuk altım d aöyle sayılır. Ve ben pratik olduğu için jiletle almaya devame diyorum. Bacaklarımı ekonomik olarak bırakmıştım ama inanın neredeyse 1 seansta bile çok iyi sonuç aldım, çok yumuşaklar. Ama yüz bölgesi beni mahvetti, son 1 yıldır neredeyse daha koyular, göğsümden sıkınca süt geliyor prolaktinim de sınırın bira züzerinde. Buna bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama sizi bir konuda aydınlatmak isterim ki lazer jilet yapılmadan olmaz olursa anlamsız olur ve bence yüzde leke yapar. Niye diyecejsiniz* Lazerin mantığı kıl kökünü görmesidir. Yani jiletle aldığınızdaki o noktayı (dolayısıyla kıl kökünü ) görür ve orayı yakar. Ama siz jilet yapmazsanız kıl uzunluğu boyunca siyahlığı görür ve kıl boyunca yakar.
Acaba benim gibi çene ve boyun bölgesi lazer süresince koyulaşan ve artan arkadaşlar varmı* Varsa ne yaptılar?
bende jilet kullanılmadı ve sonuç gerçekten iyi titresimle kıl kesen bir alet var onunla sadece kıl çıkan yerlere dokunuyorlar.baştan sona jilet arttırmaz mıkimse yazmamis
gecen hafta cilt doktorumla konustum benim bildigim epilasyondan önce yüz jiletlenir jiletlemeden nasi yapcakmis dedi
ya hangisi daha dogru jiletlenmesi mi lazim?
banada jilet vurmadan yapmasi daha mantikli gelmisti aslinda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?