• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüz epilasyonu icin acil yardim! lütfen bi bakin

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
316
Almanya
kizlar ben almanyada yasiyorum augstosta türkiyeye yaz tatiline gidiyoruz

önümüzdeki 2 hafta icinde yüz icin lazer epilasyona baslamayi düsünüyorum ama daha hic arastiramadim yapan arkadaslara bi kac sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim

eger 2 hafta sonra baslarsam herhalde türkiyeye gidene kadar 1-2 kere daha yapilir dimi?

ama asil sorun türkiyeye ucmadan 2 gün önce lazer epilasyon yaptirirsam türkiyede oldugum 4 hafta icinde tüyler tekrar cikar mi?

cünkü ben esmerim ve lazer epilasyondan sonra tüyler kil gibi koyu renkte geri cikar diye korkuyorum

bilgisi olan lütfen yardimci olsun

Canim sana tavsiyem sakin turkiyeye gitmeden once lazere baslama cunku gunes leke yapiyormus lazer yapilan yere!!, kilan kurtulayim derken lekelerle ugrasma birde ustelik kalici lekeler olusuyor sen turkiyeden dondukten sonra kisin yaptir lazerini rahat rahat kurtul yoksa yazik olur cildine!!..

lazer aralarindan bahsetmisin 5 hafta arayla lazer yapiliyor ve bu arada cikan kilar cimbizla yada gadayla alinmiyor yani yuzune jilet yapacaklar sonra kil cikacak ve 10 gun sonra dokulmeler baslayacak ve bu surec aylarca surecek tekrar tekrar , yaz donemi olacak is degil istersen git orda bir uzmanada sor ama benim soylediklerimden baska seyler soylerlerse lutfen suphelen dogru konusmuyorlar o zaman...

ben yüzüme lazer epilasyon yaptırdım ayda bir uygulama yapıylıyor ama yapıldıktan 15 gün sonra kontrole gidiyordum ufak tefek kalan gözden kaçanlar varsa onlar alınıyordu 1 ay sonra daha seyrek cıkmaya başlıyor zaten.. güneş lekesine gelince bende kumralım ve leke felan olmadı bende 50+ güneş kremi kullandım şimdi ise tüy felan kalmadı yüzümde zaten başlamadan önce doktor kontrol ediyor cilt yapın tüyler vs.. lazere uygunmu yaptıracağın yerle bi görüş canım bence detaylı bilgi verirler çünkü herkesin cilt yapısı lazere uygun olmaya bilir...

cnm eylülü bekle şimdi yaptırsan bi işe yaramas...bu arada ben alnım hariç yüüzme gidiyorum..sadece çenemde kalın vardı favorilerimde ince ile kalın arası bşydi inan şimdii hepsii kalınlaştı çenemin altındada sert sert çıktılarrr moralim çok bozuk sürekli kısaltıyorum epilasyon aletinin jilet başlıgı ilee..umarım o kalınlaşanlarda incelirrr ama baya seneler boyu gitcem gibi görünen...çok rahatsız değilsen hiç bulaşma derim..yüz için lazer çok ugraştırıyor..

ben yuzume 14 seanstır lazer yaptırıyorum aksıne çoğaldı rengi koyulaştı ve dağıldı.evden hiç çıkmak istemıyorum berbat ettıler yuzumu

bence tatilden sonra yaptır ama doktorun der sana zaten gidince bende almanyada yaptırdım çok memnunum yüzüme ilk yaptırdığımda üç ay sonra çıkmıştı ama yumuşak yani cansız geliyor peşinden tüyler öyle sertleşmiyor ama bildiğim kadarıyla hemen yapmazlar önce beratungsgespräch oluyor iyice öğren hepsini sor kafan karışmasın

tesekür ederim cevaplariniz icin kusura bakmayin cevap veremedim...

doktorumla görüstüm kasim ayinin ortasinda baslicaz epilasyona

ondan önce kadin doktoruma gidip hormon testi yaptircam cünkü benim yüzümde daha önce tüy yoktu son iki senedir cogaldi hormonlardan olabilir mi diye düsündük o yüzden önce doktor kontrolüne gircem

ama kadin yüzüme bakti sende fazla bise yok hormon bozuklugu olan hastalarda cok daha fazla olur dedi

doktorumun anlattigina göre epilasyon her 6 hafta yapilcakmis ve özellikle jilet konusunu sordum ondan cok korktugum icin ama öyle bise yapmiyolarmis

erkek epilasyon yapcak olsak jiletle aliriz tabi ama kadinda jilet vurulmaz sonradan kötü olabilir sadece killari makasla biraz kisaltiriz oda fazla acimasin diye yapiliyo dedi

yani jilet vurmicaklarmis sükür biraz rahatladim a.s

siz hepiniz jiletle mi yaptirdiniz :uhm:

arkadaşlar yüzüme lazer yaptırdım bitti diyen var mı

kimse yazmamis :(

gecen hafta cilt doktorumla konustum benim bildigim epilasyondan önce yüz jiletlenir jiletlemeden nasi yapcakmis dedi

ya hangisi daha dogru jiletlenmesi mi lazim?

banada jilet vurmadan yapmasi daha mantikli gelmisti aslinda :S

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır Atakulenin üst tarafında Simon Bolivarda bir yere giidyorum. Önce genital bölgeme ve koltuk altıma 1 seans bacaklarıma ve halen de bpyn ve çene bölgeme yaptırıyorum. Genital ve koltuk altımı bırakalı neredeys e1 sene oldu çünkü lazerle tamamen yok olması mümkün değil azalabileceği kadarazaldılar. İnanrımısınız genital bölgemi yaklaşık 3 aydır almıyorum ve hala çok cansız ve tüy gibiler ve uzamıyorlar. Koltuk altım d aöyle sayılır. Ve ben pratik olduğu için jiletle almaya devame diyorum. Bacaklarımı ekonomik olarak bırakmıştım ama inanın neredeyse 1 seansta bile çok iyi sonuç aldım, çok yumuşaklar. Ama yüz bölgesi beni mahvetti, son 1 yıldır neredeyse daha koyular, göğsümden sıkınca süt geliyor prolaktinim de sınırın bira züzerinde. Buna bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama sizi bir konuda aydınlatmak isterim ki lazer jilet yapılmadan olmaz olursa anlamsız olur ve bence yüzde leke yapar. Niye diyecejsiniz* Lazerin mantığı kıl kökünü görmesidir. Yani jiletle aldığınızdaki o noktayı (dolayısıyla kıl kökünü ) görür ve orayı yakar. Ama siz jilet yapmazsanız kıl uzunluğu boyunca siyahlığı görür ve kıl boyunca yakar.

Acaba benim gibi çene ve boyun bölgesi lazer süresince koyulaşan ve artan arkadaşlar varmı* Varsa ne yaptılar?

şimdi gittiğiniz yerden memmun musunuz değil mısnız bende yüz bölgesinden mizdaribimde. gittiğiniz yerin ismını özelden yazar mınız bana

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır Atakulenin üst tarafında Simon Bolivarda bir yere giidyorum. Önce genital bölgeme ve koltuk altıma 1 seans bacaklarıma ve halen de bpyn ve çene bölgeme yaptırıyorum. Genital ve koltuk altımı bırakalı neredeys e1 sene oldu çünkü lazerle tamamen yok olması mümkün değil azalabileceği kadarazaldılar. İnanrımısınız genital bölgemi yaklaşık 3 aydır almıyorum ve hala çok cansız ve tüy gibiler ve uzamıyorlar. Koltuk altım d aöyle sayılır. Ve ben pratik olduğu için jiletle almaya devame diyorum. Bacaklarımı ekonomik olarak bırakmıştım ama inanın neredeyse 1 seansta bile çok iyi sonuç aldım, çok yumuşaklar. Ama yüz bölgesi beni mahvetti, son 1 yıldır neredeyse daha koyular, göğsümden sıkınca süt geliyor prolaktinim de sınırın bira züzerinde. Buna bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama sizi bir konuda aydınlatmak isterim ki lazer jilet yapılmadan olmaz olursa anlamsız olur ve bence yüzde leke yapar. Niye diyecejsiniz* Lazerin mantığı kıl kökünü görmesidir. Yani jiletle aldığınızdaki o noktayı (dolayısıyla kıl kökünü ) görür ve orayı yakar. Ama siz jilet yapmazsanız kıl uzunluğu boyunca siyahlığı görür ve kıl boyunca yakar.

Acaba benim gibi çene ve boyun bölgesi lazer süresince koyulaşan ve artan arkadaşlar varmı* Varsa ne yaptılar?
canım bende 1.5 yıldır yüz ve kollarıma yaptırıyorum...bıyıklarım ömrümü yedi lazere girdiğimle çıktığım arasında hiç fark yok esmerim aslında ama etkilemiyor...sakal ve favori bölgemde inanılmaz şekilde işe yaradı.kollarımda senin gibi kalınlaşma oldu tüylerde...yolunmuş tavuk gibi...kimi bölgeler çıkmıyor kimi yerler de ise aksine siyah kuvvetli çıkıyorlar .yaklaşık 8-9 seans yüz 4-5 seans kol için tedavi aldım...bir doktor olarak ben koltuk altına meme bölgesine uygulanmamalı diyorum...lenf bezlerinin ve sinir toplanma bölgelerinin burda olması bu bölgelerde dikkatli olunmasını şart kılıyor...

kimse yazmamis :(

gecen hafta cilt doktorumla konustum benim bildigim epilasyondan önce yüz jiletlenir jiletlemeden nasi yapcakmis dedi

ya hangisi daha dogru jiletlenmesi mi lazim?

banada jilet vurmadan yapmasi daha mantikli gelmisti aslinda :S
bende jilet kullanılmadı ve sonuç gerçekten iyi titresimle kıl kesen bir alet var onunla sadece kıl çıkan yerlere dokunuyorlar.baştan sona jilet arttırmaz mı

sorun olmaz 1 ayda çıkmıyor çünkü dökülenler. Dökülmeyenler için birşey diyemem onlar olduğu gibi kalıyor.

arkadaslar ben 3 seans alex tipi aletle lazer yaptırdım...ama yüz ıcın en uygunu diode lazermıs dıkkat edın o yuzden benım tuylerımı arttırdı alex lazer tipi:(( ve de alex lazer tipinin yüze uygun olmadıgını arttırma ozellıgı oldugunu soradan ogrendımm:(( diode lazere gıdıcem paket aldım 10 seansı 250 ytl ıyımı ne dusunuyosunuz??? bı de %80 ı bıter dedı tam bıtmez kalanını ıgnelı epilasyon yaptır dedı...düşüncelerınızı alabılırmıyım??

Back