- 22 Ocak 2015
- 126
- 15
- 32
-
- Konu Sahibi Elif Masal Durmaz
Canım bende yaptırmayı düşünüyorum ağrı oldumu dudakta hiç ağrım olmadı ama yüz deyince biraz korktum
Yok canim tabii ki iğne yerlerinde sizi oluyor fakat guzellik icin dayaniliyo okadarda büyük bir ağrısı yok canım
Öncesi ve sonrası fotolarını gönderebilirmisin ? Acil.Merhaba arkadaşlar 2hafta once yüz dolgusu araştırmalari yaparak Dr.Mehmet Akgün'e ulaştım.Görüştük kac cc ve fiyat aralığı hakkında anlaştık.Burun kenarımdakı çizgilerden çok rahatsızdım 15 dk'lık bir operasyonla 2cc ile çizgilerimden kurtuldum.Uzman ellerde olmak çok güzel.Herkese tavsiye edebilirim 1hafta oldu yaptirali.İlk gun hafif bir şişlik hissettim ama suan güzelliğin tüm arkadaşlarım farkında 6aylık yaptırdım bu hafta kontrolüm var.Çok güzel ilgilenildi Güler yüzde cidden önemli arkadaşlar :) 6ay sonra elmacık kemiklerim ve çizgilerim için uzun süreli dolgular düşünüyorum.
Bende yanaklarıma dolgu yaptırdım yeni istediğim gibi oldu fotoğrafımı burdan paylaşacağım sonra :)
Ben de yüzüme 2cc yaptırmıştım ama pek bi şey farketmedi. Yaptırmışken en az 5cc falan yaptırmak gerekiyor burun altı çizgisi dahil. Acıdı ama dayanılmayacak gibi değil. 4-5 gün hafif morluk oldu ama kapatıcıyla kapatılacak düzeydeydi. Juvederm kullanıldı, sıkıntı olmadı. Gazi de bi doktora öğle arası yaptrdım, özelde değil yani. Fiyatı da özele göre çok uygundu. Merak edenler için 15 dk falan sürdü.
Bende yüz dolgusu yaptırıyorum eve 1 yıl kadar sürüyor il yapımında acıyor ama dayanılmaz bir acı değil nizolabial bölgeye de uygulatcakmısaınız?Ben Mehmet Akgün'e yaptırıyorum her sene siz karar verdiniz mi?Bir kere yaptırınca tedirginlik kalmaz da işte ilki zor oluyor. Sanırım 1 sene kadar sürüyor etkisi değil mi?
Henüz karar vermedim çok memnun olan bir arkadaşım vardı çok önce geçmişti muhabbeti tabii o zamanlar düşünmüyordum henüz. Nişantaşı'nda bir dermatoloğa yaptırıyordu. Sanırım ona bir soracağım, buradan iletirim bende.Bende yüz dolgusu yaptırıyorum eve 1 yıl kadar sürüyor il yapımında acıyor ama dayanılmaz bir acı değil nizolabial bölgeye de uygulatcakmısaınız?Ben Mehmet Akgün'e yaptırıyorum her sene siz karar verdiniz mi?
Nişantaşı'nda Lotus Dermatoloji diye bir yerde yaptırıyormuş. Eda ve Tuğba Hanım diye iki dermatolog varmış, ikisi de iyidir dedi. O da tavsiyeyle gitmiş zaten, ben de bir deneyeceğim.Bende yüz dolgusu yaptırıyorum eve 1 yıl kadar sürüyor il yapımında acıyor ama dayanılmaz bir acı değil nizolabial bölgeye de uygulatcakmısaınız?Ben Mehmet Akgün'e yaptırıyorum her sene siz karar verdiniz mi?