- 17 Ekim 2023
- 10
- 2
- 1
- 43
- Konu Sahibi Beauty and healthy
Yüz Dolgusu! Sizce Yüzünüz de En Uzun Süre Kaldığını Düşündüğünüz Dolgu Markası Hangisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim 3 yıl çok iyi. Hangi şehirde yaptırdınız ve kime yaptırdınız?Restylane…
3 yıl önce yaptırdığım gibi duruyor, en ufak erime olmadı
Aylin yaptırdığın yeri rica ediyorum. Kiz kac kere sordum söylemedin.Restylane…
3 yıl önce yaptırdığım gibi duruyor, en ufak erime olmadı
Bu Aylin yalancinin teki sakin inanmayin. Dolgu kalıcılığı kisinin anotomik yapisina bağlı diyor doktorlar. Ben yarin şakak dolgusu yaptırıyorum. Daha önce yaptirmistim bu ikincisi. Markasi juvederm. ,8 ay kalici oldu.Yüz Dolgusu! Sizce Yüzünüz de En Uzun Süre Kaldığını Düşündüğünüz Dolgu Markası Hangisi?
Burada sahtekâr lar engellenmelidir faydasi yoksa burada ne amaçla yanıltırlar insanları...Bu Aylin yalancinin teki sakin inanmayin. Dolgu kalıcılığı kisinin anotomik yapisina bağlı diyor doktorlar. Ben yarin şakak dolgusu yaptırıyorum. Daha önce yaptirmistim bu ikincisi. Markasi juvederm. ,8 ay kalici oldu.
Ezikler işte. Yaptirdim memnunum filan yazıyor sonra ne yer söylüyor ne de dr. Ben buraya yarın şakak dolgusu yaptırıyorum diye yazmisim ama henuz yaptıramadım dolgu cok pahali olmus. Bu hafta kesin yaptiricam ama.Burada sahtekâr lar engellenmelidir faydasi yoksa burada ne amaçla yanıltırlar insanları...
Hakkınızda hayırlısı olsun inş ALLAH... DOKTOR çok önemli!!!! Varmı iyi ESTETİK dr ??Ezikler işte. Yaptirdim memnunum filan yazıyor sonra ne yer söylüyor ne de dr. Ben buraya yarın şakak dolgusu yaptırıyorum diye yazmisim ama henuz yaptıramadım dolgu cok pahali olmus. Bu hafta kesin yaptiricam ama.
Evet haklısın ama iyi DOKTOR herzaman iyi olmaya çalışır güven kazanan ,kazanır..Doktor tavsiyesi zor . Edemiyorum maalesef. Bende olur siz de olmaz![]()
Juvederm den daha kalıcı dolgular var kore dolguları mesela collenaBu Aylin yalancinin teki sakin inanmayin. Dolgu kalıcılığı kisinin anotomik yapisina bağlı diyor doktorlar. Ben yarin şakak dolgusu yaptırıyorum. Daha önce yaptirmistim bu ikincisi. Markasi juvederm. ,8 ay kalici oldu.
Evet haklısın ama iyi DOKTOR herzaman iyi olmaya çalışır güven kazanan ,kazan
Kore dolgularini biliyorum fiyati da çok uygun. Ama alerji riski varmis. Siz bu dediginizi yaotirdiniz mi ?Juvederm den daha kalıcı dolgular var kore dolguları mesela collena
Yaptırdım canım bir sorun yaşamadım şükür kore bu konularda gelişmiş bir ülkeKore dolgularini biliyorum fiyati da çok uygun. Ama alerji riski varmis. Siz bu dediginizi yaotirdiniz mi ?
Peki nerde kime yaptirdiniz yazarsaniz memnun olurum. Ön görüşme yaparim en azindan.Yaptırdım canım bir sorun yaşamadım şükür kore bu konularda gelişmiş bir ülke
Canım adanada .Peki nerde kime yaptirdiniz yazarsaniz memnun olurum. Ön görüşme yaparim en azindan.
Siz nerdesinizPeki nerde kime yaptirdiniz yazarsaniz memnun olurum. Ön görüşme yaparim en azindan.
İstanbulSiz nerdesiniz
Başka sehirlerdeymisiz yazik kiSiz nerdesiniz
Sahtekar vs yazmışsın.Aylin yaptırdığın yeri rica ediyorum. Kiz kac kere sordum söylemedin.