Arkadaşlar meraba, ben bı gün inanılmaz bı bosluktayken bı kliniğe gidip sadece cilt bakımı yaptircaktim ve nasıl olduğunu anlamadım basiretim bağlandı ve botoks ve elmacık kemiği dolgusu yaptırdım... Kabus günlerim başladı... İnanılmaz derecede kötü bir botoks ve dolgu uygulamasiydi normalde 30 yaşındayım ve herkes 22 23 gösterdiğimi söylerdi, bı anda bir haftada 40 yaşıma geldim sanki öyle korkunçtu ve hemen erisin gitsin istedim yüzümden... Kendimi taniyamiyodum ziraa... Sonrasinda ne yaparsam erimedi gitmedi yani ve yaklaşık 2 ay sonunda erittirmek için aynı kliniğe gittim... Sonrasında o madde, eritme maddesi uygulandı ve neredeyse 10 gün içinde tüm yüz kaslarım şakak bölgem inanamassiniz bı anda aşağıya düştü.... Eridiiii yok oldu. Beni görenler 10 kilo vermiş gibisin diyor, öyle bir eridi ki yüzüm kiriş kiriş oldu üç kere dolgu yaptırdım yüzümde insan içine çıkmak için çünkü çalıştığım iş yerinde sürekli sana ne oldu böyle diyolar ve çok çok etkilendim, kullanmadığım vitamin mineral takviyesi cilt bakim ürünü kalmadi Şubat ayından beri çile icindeyim ve hala yuzum toparlanmadi hatta bir kızın sırf benim başıma gelen gibi yüzünün eridiğini ve semptomlarla başa cikamayip intihar ettiğini okudum, benim yaşadığım durumu yaşayıp tedavi olan var mi çözümünü bilen yada yüz dokusu eski haline gelir mi ne zaman gelir ben sabırla bekliyorum inatla bakimlarimi yapıyorum yüz masaj aletleri nem terapisi cihazlari yani denemedigim şey kalmadı arkadaşlar imdatttt !