Cilt Bakımı Ürünleri yüz cihazları

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hayat777

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
474
76
Merhabalar,
cildim için yüz cihazı almak istiyorum almışken iyisi olsun istiyorum.
baktığım ürünler,
Siyah nokta temizleyici vakumlu cihazı,
Ultrasonic skin scrubber cihazı,

bunun gibi kullandığınız cihazlar varmı yardımcı olabilir misiniz.

,

Son düzenleme:
Merhaba Xaomi InFace 2 aldım 5 kademeliymiş,3 kademeliden daha iyi diyorlardı. Yeni kullanmaya başladım fakat gerçekten temizliyor. Elle yıkadıktan sonra tonikle yüzümü silince siyah oluyordu pamuk. Bunda bembeyazdı. Temizlerken biraz zorlandım daha sonra temizlemeyi tam yapamadığım için yüzümde sivilce çıkar mı bilmiyorum, biraz kullandıktan sonra tekrar yazarım buraya :)

Ben de bu markanin yuz temizleme cihazini almak istiyorum. Halen memnun musunuz?

Ben de bu markanin yuz temizleme cihazini almak istiyorum. Halen memnun musunuz?
Evet memnunum. Arkadasım başka bir marka almış marketten 50 tl’lik fakat o da çok memnun olduğunu söyledi. Araştırdığımda o cihazda normal titreşim olduğu benimkinde sonik titreşimler olduğunu söylüyordu aradaki farkı çok bilmiyorum açıkçası ama yüz temizleme cihazlarının hepsinde aynı etki oluyor sanırım. Ben aldığıma pişman değilim yıkadıktan sonra da a vitamini sürüyorum çok güzel oluyor

bende foreo 3 aldım fakat daha gelmedi bakalım artık gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…