- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi stereotyped
Evet sağolsun o arkadas yardimci oldu birde telefonunu bulsam super olacak randevu almam icin. Bende baya okudum gecmiste hep ismi var iti yorumlar yapmislar. Siz kime baslayacaksiniz?Hotic arkadasmix gidiyormus.ben baya baktm2011 de gidenlervarmis.cok yogun bir yermis o yuzden ben Bakırköy de baslcam ins
Ben Bakırköy neka ya gidicem ins.bnm piskolojm bozulmustu.ramazan ayinda gttm gorustm.deneme atisi da yapti saolsun.bi haftada geçti izleri. Bana umut verdi. Ilk igneli epilasyon yeri zaten esin hanmin 60yillik bi gecmisi var.zamaninda oda ablasina yaptrmis.kaslarinj koltuk altini ensesini gibegini bana da gostrrdi.leke iz yönünden hic korkma dedi lazer vurdugum icinde 1sene veya 1bucuk sene sürebilir dwdi ama korkma biter dedi.bn tlfonla cok yerle gorustm.kimseyi onun kadr net olmadi.hanim efendi herseye acgim ben dedi iz leke olmaz bir daha tuyde cikmaz dedi.hic biten musteriniz oldu mu dedim.milyonlarca dedi. 60yildir bu isin icindeyim dedi.si düşünün artkEvet sağolsun o arkadas yardimci oldu birde telefonunu bulsam super olacak randevu almam icin. Bende baya okudum gecmiste hep ismi var iti yorumlar yapmislar. Siz kime baslayacaksiniz?
Cevabiniz icin teşekkür ederim bende cok kotuyum epilasyon magduruyum mahfoldu yuzum. Mecidiyeköy bna yakin o yüzden ZEYNEP POLAT i soruyorum giden bilen memnun kalan var mi diy. Atisi nerelere yaptirdiniz leke yada iz kalsa geri donusu yok sonucta bende bu defigim bayana baslarsam atis yaptiricam daBen Bakırköy neka ya gidicem ins.bnm piskolojm bozulmustu.ramazan ayinda gttm gorustm.deneme atisi da yapti saolsun.bi haftada geçti izleri. Bana umut verdi. Ilk igneli epilasyon yeri zaten esin hanmin 60yillik bi gecmisi var.zamaninda oda ablasina yaptrmis.kaslarinj koltuk altini ensesini gibegini bana da gostrrdi.leke iz yönünden hic korkma dedi lazer vurdugum icinde 1sene veya 1bucuk sene sürebilir dwdi ama korkma biter dedi.bn tlfonla cok yerle gorustm.kimseyi onun kadr net olmadi.hanim efendi herseye acgim ben dedi iz leke olmaz bir daha tuyde cikmaz dedi.hic biten musteriniz oldu mu dedim.milyonlarca dedi. 60yildir bu isin icindeyim dedi.si düşünün artk
Elmacik kemikleri varya goz alti oralara yapti biraz tmm yanagimin ortasna yapti bi kac ats birde boynuma bi kac taneCevabiniz icin teşekkür ederim bende cok kotuyum epilasyon magduruyum mahfoldu yuzum. Mecidiyeköy bna yakin o yüzden ZEYNEP POLAT i soruyorum giden bilen memnun kalan var mi diy. Atisi nerelere yaptirdiniz leke yada iz kalsa geri donusu yok sonucta bende bu defigim bayana baslarsam atis yaptiricam da
Anladim canim insallah kurtuluruzElmacik kemikleri varya goz alti oralara yapti biraz tmm yanagimin ortasna yapti bi kac ats birde boynuma bi kac tane
Anladım teşekkür ederim cevapladiginiz icin. Igneliye nereye gidiyorsunuz ogrenebilir miyim daha baslamadim iyi bir estetisyen ariyorum
Sizi sürekli takip ediyorum acikcasi neler kullandığınız i falan.bahsetttiginiz serumdan alip kullanmaya baslayacagm birde alndiginiz güneş kreminden ayrıca gece kullanımı icin madecassol kullancam sizce bunlar yeterlimidir daha baslamadim igneliye ama simdiden kullanmak istiyorm belki daha cok faydasini görürüm diye
Cok tesekkurler:)Fotoğraf yükelendi mi bilmiyorum. Gittiğim yer bu ürünü önerdi. Bundan da memnunum. Serum haricinde en çok kullandığım ürün bu.
Teşekkür ederimDharma med göztepe şubesine gidiyorum ben.
Umarm bende sizin gibi cabuk etkisini görürüm hava cok sicak Eylül'e kadar dokunmasam mi diye düşünüyorum dediginuz gibi sıcaktan isilik oluyor yüzüm kirmizi kırmızı bnmde seneye düğün ins göğüs ucu falan cabuk biterde yüz endişelendiriyor beni umarm biter ya.sizin yazdıklarını zi okuyorum surekli üye olmadan once takibe almistm:) sizi okudukca icim açılıyor resmen daha cok umutlaniyorumelmacık bölgesi tüye dönüştü ve artık rahatsız olmadığım için bıraktık. belki kışın 1 seans daha yaptırırım ama şu anda görmüyorum bile.
boyun bölgemi yarın yaptırıcam, boyun 10-15 dk sürer sanırım çene için bi 40 dk gerekli gibi. çeneye daha sonra başlamıştım hatırlarsanız.
bu arada en son seansı tatile gitmeden önce yapmıştım, tatile giderken baktım minik minik çıkanlar olmuş jilet yaptım 1 kere. iğneliye başladığımdan beri 2. jilet vuruşum. tavsiye etmiyolar ama mecbur kaldım.
boynum düzelmişti fakat 4-5 gün önce minik minik sivilceye benzer şişlikler fark ettim, iltihap kaptı sandım, bugün sordum meğerse isilik olmuş, sıcaktan. utalk aldım, ara ara kullanıcam. bugün bu kadar.
(göğüs ucu ve koltuk altına da yaptırıyorum, azaldı orda da baya. ikisi toplam 13 dk sürdü.)
Umarm bende sizin gibi cabuk etkisini görürüm hava cok sicak Eylül'e kadar dokunmasam mi diye düşünüyorum dediginuz gibi sıcaktan isilik oluyor yüzüm kirmizi kırmızı bnmde seneye düğün ins göğüs ucu falan cabuk biterde yüz endişelendiriyor beni umarm biter ya.sizin yazdıklarını zi okuyorum surekli üye olmadan once takibe almistm:) sizi okudukca icim açılıyor resmen daha cok umutlaniyorumelmacık bölgesi tüye dönüştü ve artık rahatsız olmadığım için bıraktık. belki kışın 1 seans daha yaptırırım ama şu anda görmüyorum bile.
boyun bölgemi yarın yaptırıcam, boyun 10-15 dk sürer sanırım çene için bi 40 dk gerekli gibi. çeneye daha sonra başlamıştım hatırlarsanız.
bu arada en son seansı tatile gitmeden önce yapmıştım, tatile giderken baktım minik minik çıkanlar olmuş jilet yaptım 1 kere. iğneliye başladığımdan beri 2. jilet vuruşum. tavsiye etmiyolar ama mecbur kaldım.
boynum düzelmişti fakat 4-5 gün önce minik minik sivilceye benzer şişlikler fark ettim, iltihap kaptı sandım, bugün sordum meğerse isilik olmuş, sıcaktan. utalk aldım, ara ara kullanıcam. bugün bu kadar.
(göğüs ucu ve koltuk altına da yaptırıyorum, azaldı orda da baya. ikisi toplam 13 dk sürdü.)
Umarm bende sizin gibi cabuk etkisini görürüm hava cok sicak Eylül'e kadar dokunmasam mi diye düşünüyorum dediginuz gibi sıcaktan isilik oluyor yüzüm kirmizi kırmızı bnmde seneye düğün ins göğüs ucu falan cabuk biterde yüz endişelendiriyor beni umarm biter ya.sizin yazdıklarını zi okuyorum surekli üye olmadan once takibe almistm:) sizi okudukca icim açılıyor resmen daha cok umutlaniyorum
Meraba cnm:) su yüzümden kurtulirsam ins.d 2016Merhabalar :) sırf evleniyorum diye bu kadar düzenli gidiyorum. Bence bir an önce başlayın benim şansımdı erken tepki verdi tüyler. Çenede bu kadar başarılı olur mu bilmem :) birde erken başlamanın avantajı cilt toparlanıyo. Gerçi benimki hassas olduğundan çok geç iyileşiyo, bu kadar geç iyileşmesi nadir:) sizinki daha çabuk iyileşir muhtemelen. :)
Nikah ne zaman 2016 mı?
Meraba cnm:) su yüzümden kurtulirsam ins.d 2016
Yok ya daha baslamadim.s ben en son ramazan ayinda Alexander a girmistm sonradan dagtttini ogrendim.iste beni bayramaa kadar idare etti gecen hafta iple almak zorunda kaldim.gidecegim yerde tatlde ayin 5 açılıyor. Bnde anca 15falan baslarmSiz yüze başladınız sanırım. Kaç seans gittiniz?