- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
Bir kaç ay kadardır. Farkettiğimde yüksel hanıma koştum zaten çünkü özellikle sormuştum bu tarz iz veya leke olup olmayacagini buraya başlamadan önce o da cildimin hassas olduğunu zamanla geçeceğini söyledi umarım dediği gibi olur. Bundan sonra sizin uyguladığınız kremlerden de faydalanacağım bu başlık gerçekten faydalı oldu benim için sağolun bir de sivilcelenmeyi engellemek için bi krem kullanıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam adı neydi acaba
Bir kaç ay kadardır. Farkettiğimde yüksel hanıma koştum zaten çünkü özellikle sormuştum bu tarz iz veya leke olup olmayacagini buraya başlamadan önce o da cildimin hassas olduğunu zamanla geçeceğini söyledi umarım dediği gibi olur. Bundan sonra sizin uyguladığınız kremlerden de faydalanacağım bu başlık gerçekten faydalı oldu benim için sağolun bir de sivilcelenmeyi engellemek için bi krem kullanıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam adı neydi acaba
Aelderm sivilce cikmamasi icin mi cikanlar icin mi yoksa izleri icin mi :)Sivilce için azelderm kullanın. Ben onu kullanıyorum. İzler vardı geçirdi. Çıkan olursa sürüyorum ertesi güne geçiyo ama yinede üstüne sürün. Ben 1 aydır kullanıyorum, yeni çıkanlarda 1 hafta nolur nolmaz diye. Gece yatmadan kullanıyorum hemen emiyo zaten. Bi 5 dk sabredin emer. Sabahada yıkayın.
Aelderm sivilce cikmamasi icin mi cikanlar icin mi yoksa izleri icin mi :)
Gece kullandiginuz serumdan alicam mutlaka arastrdim 28 gunde kullananlarin cogunda gostermis olumlu etkilerini bazilarinda sivilcelenme yapmis olsa da ama sanirm sadece istanbulda magazasi varmis siparis vericem ya da geldigimde kendim alicam cok uzun sure gittigini yazmislar sizde oyle demiştiniz. Benim asil sorunum gozenkelrde yag olusmasi..sebebini anlayamadim ve kimsedende bu sikayeti duyamdimAzelderm ve clindoxyl
İkisinide çıktından sonra sivilce üzerine kullanıyorum. Hem izlere hemde yeni çıkanlara. Şu an yeni çıkmıyo artık. Size söylediğim gece kremi sivilce çıkmasınıda önlüyo. Ama çıktığında hep bu ikisini kullandım. Şu anda ufak izler var onlara kullanıyorum.
Acaba işlemden sonra kullandığınız kremler veya yağlar (özellikle de işlemden hemen sonra gözenekler açıkken) ağır geldiğinden, gözenekleri tıkadığından dolayı olabilir mi bu gözeneklerde yağ birikmesi, siyah nokta olayı?Gece kullandiginuz serumdan alicam mutlaka arastrdim 28 gunde kullananlarin cogunda gostermis olumlu etkilerini bazilarinda sivilcelenme yapmis olsa da ama sanirm sadece istanbulda magazasi varmis siparis vericem ya da geldigimde kendim alicam cok uzun sure gittigini yazmislar sizde oyle demiştiniz. Benim asil sorunum gozenkelrde yag olusmasi..sebebini anlayamadim ve kimsedende bu sikayeti duyamdim
Olabilir bendr onu dusundum ozellille madecassol un yağlanma yaoabilcegini soylemislerdi.. onun disinda ilk uc gun bactrabn ve beklazon kullaniyrm onlar yapmadi sanirim bende madecassol bepanten karisimini biraktim surmucemAcaba işlemden sonra kullandığınız kremler veya yağlar (özellikle de işlemden hemen sonra gözenekler açıkken) ağır geldiğinden, gözenekleri tıkadığından dolayı olabilir mi bu gözeneklerde yağ birikmesi, siyah nokta olayı?
Olabilir bendr onu dusundum ozellille madecassol un yağlanma yaoabilcegini soylemislerdi.. onun disinda ilk uc gun bactrabn ve beklazon kullaniyrm onlar yapmadi sanirim bende madecassol bepanten karisimini biraktim surmucem
Olabilir bendr onu dusundum ozellille madecassol un yağlanma yaoabilcegini soylemislerdi.. onun disinda ilk uc gun bactrabn ve beklazon kullaniyrm onlar yapmadi sanirim bende madecassol bepanten karisimini biraktim surmucem
merhabalar bir çok kişiden bakım ve kullandığım ilaçlarla ilgili mesaj alıyorum, detaylı olarak yazıcam buraya.
-her gece yatmadan önce ''kiehl's midnight recovery'' kullanıyorum, bu üründen çok memnunum 1 ay oldu kullanmaya başlayalı. yüzümü ve boynumu daha hızlı iyileştiriyo, iğneli yaptırdığınız akşam bile sürebiliyosunuz çünkü içinceki tüm ürünler doğal içerikli, sordum bana iğneli yapan bayana iyi geliceğini söyledi. zaten içinde hücre yenileyici var. hücre yenileyici bitkisel - doğal krem ya da serumlar mutlaka edinin, hücreleri çok daha hızlı geliştirdiği için kabuklanma ve izlerden daha kısa sürede kurtulursunuz.
-haftada bir ya da maksimum 2 haftada bir ''mac mineralize'' peelingi yapıyorum, iğneli yaptırdıktan 1 hafta sonra genelde. yüzümde lekelenmeler kalmasın diye peeling yapıyorum, illa ki bu ürünü kullanmanız şart değil, başka peelinglerde olabilir.
-peelingden sonra mutlaka nemlendirici şart ''kiehl's ultra facial moisturizer.''
-tabi ki bitkisel içeriklerden oluşan ''toniği'' unutmayın. sabah - akşam temizleyin cildinizi.
gelelim iğneli sonrası ilaçlara;
-devamlı kullandığım, aklıma geldikçe sürdüğüm 2 asıl kremim var biri ''esteviole post - laser'' diğeri ''la roche-posay cicaplast baume b5''. ilkini gittiğim yer önerdi içinde çinko var ve daha hızlı iyileştiriyo. bunları 3-4 saatte bir uyguluyorum, özellikle ilk günler.
-iğneli olduğum günün akşamı, ertesi gün sabah ve o akşam olmak kaydıyla ''beklazon'' kullanıyorum. 3 kez yani, hızlıca iyileştiriyo, o kızarıklığı alıyo. daha fazla kullanmamanızı öneririm, çünkü içinde kortizon var ve tüylenme yapar, ben doktorla görüştüm ve 3 kez olmak kaydıyla kullanabileceğimi tüylenme yapmıcağını söyledi.
-beklazonu 3 kez kullandıktan sonra ''madecassol'' kullanmaya başlıyorum sabah akşam. bunuda devamlı uyguluyorum. yukarıda yazdığım 2 kremi ise gün içi aralarda kullanıyorum hep.
size detaylı bir şekilde anlattım, açıkçası yüzüme özen gösteriyorum çünkü lekelenme ya da iz kaldı diyenlerin açıkçası çok iyi bi şekilde bakım yapmadığını görüyorum. genelde de yapan kişiyi suçluyoruz, onlarında hatası olabilir ama bizde bakımı iyi yapmalıyız. bunlar benim kullandıklarım, bakım ürünlerini kendinize göre seçersiniz fakat bana göre iğneliye giden birinin mutlaka edinmesi gereken ilaçlardan biri ''beklazon'' - ''madecassol'' - esteviole post'' - ve hücre yenileyici bir serum. bu 4ünü kullandınız mı hızlıca iyileştirebilirsiniz cildinizi. =)
Merhaba uzun zamandır sizin sizin epilasyon günlüğünüzü heyecanla takip ediyorum :) yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsunuz sanırım, bende anadolu yakasında bir yere gitmek istiyorum sizin yazılarınız sayesinde dharma med'e gitmeye karar verdim, şimdilik tüm yüzüme başlamaya cesaretim yok sadece elmacık kemiklerimin olduğu yerdeki tüyler için gitmek istiyorum, ama yazda geldi acaba beklesem mi diyorum, ama daha fazlada beklemek istemiyorum artık ben ordaki tüylerden bir kaçını cımbızla çektiğim için siyah ve kalın çıkmaya başladı orası, makyajlada kapatamıyorum artık, birde çalıştığım için ne yapacağım bilmiyorum kızarılıkl yada kabuklanma çok belirgin oluyor mu? bana yardımcı olursanız çok sevinirim
merhabalar, 2-3 gün önce yardım amaçlı konu açmıştım, pek öneri gelmeyince iş başa düştü deyip kendim halletmeye karar verdim.
bu yazıyı okuyosanız derin bi nefes alın, sizden daha kötüleri var. misal; ben =) 26 yaşındayım. 18imi doldurdum hemen başladım lazere, o zamanlar pek bi bilgimiz yoktu tabi nereye ne makina uygulanabiliceğine dair, bıyıkla başliyim derken şu anlık durumum boyun bölgesine kadar. o yüzden rahat olun dedim, çünkü benimki belkide bir bayan için en büyük kabuslardan biri. seneye yaz evleniyorum, baktım ki lazer gerçekten yüzde bitirmiyo, şişlik kırmızılık artık umrumda değil deyip iğneliye başladım. bugün ilk seansımı gerçekleştirdim. fakat büyük bi bölge olduğu için (düşünün tüm yanaklardan boyuna kadar) boynuma ilk yaptık, yüzüme lazere devam edicem ta ki boynum azalmaya başlayana kadar. ama tatilse gitmicem, güneşlenmekse çıkmıcam güneşe, açıkçası ben çok zor bi dönem yaşadım. dün geceye kadar =) sabahlara kadar uyuyamadığım bi dönemden bahsediyorum, zaten nişanlıyım sürekli nişanlının ailesine gir çık, bu yüzden de bütün yüz bölgemi dahil etmek istemedim bi anda. zaten çok fazla tüy olduğu için yapanada yazık günah yani =) sabır ister.
gittiğim yere gelicek olursak, lazer epilasyona devam ettiğim yerde ilk seansımı gerçekleştirdim fakat yarın başka bi yere kontrolumu aldırdım. 2 yeri denicem. diğer yer göztepede onuda burdan buldum, pek beğeneni var.
şu anlık durumdan bahsediyim kısaca, gitmeden önce emla kullandım. acıdı mı? evet =) ne kadar yararı oldu bilemicem lakin o acıyı hissettim. boynum sivilce büyüklüğünde bir sürü topçuklarla dolu =) 2-3 güne geçer dediler, haftasonu geçmezse şal ile kapıcam artık. cuma da yüzüme lazere devam edicem. ama boyun bölgeme başladım işte. devam ettikçe yazıcam, yarın ki randevumuda eklicem buraya.
korkmayın ve dert etmeyin sakın, biliyorum bir bayan için tüylenme çok büyük bir sorun ama beterin beteri var. şükredin bence =) çene, bıyık, favori kısmı diye dert ediyosanız, düşünün tüm boyun bölgem var bide benim. sıkmayın canınızı =)
bugünlük bu kadar.
Yanlislikla iki mesaj atmisim neyse ben problemime donüyorum günlüğünüzü takip eden birisiyim bende polikistik over sendromu var daha once 16 yaşındayken lanet olası lazere basladim tam 3 yıl gittim çenemde o zamanlar kalın siyah tüyler vardı birazcık boynumda ve ince ince yanaklarım ve flor diye tabir edilen bölgede vardı ben lazere başlayınca jilet ile yüzümü temizleyeceklerini söylediler olurmu dedim azalacakta felanda filan dediler neyse daha sonra ayda bir giderdim oyle boyle benim tüyler oldu sakal, hem param hem zamanım gitti :/ herseyden öte umutlarım gitti bıraktım lazeri rezil ettiler beni yaptıgım yerde hastahane ve doktordu daha sonra; 19 yasımda kedim almaya basladim ilk baslarda kuaförde aldırırdim sonradan kendi isimi kendim görürüm dedim cunku elleri serti ve yara bere bırakıyorlardı, kendi kendime evde aldım cimbizla sır ağda felan simdi 22 yasıma gireceğim 5 günde bir yüzümü alıyorum ama sertlestiler bu boyle gitmez diyorum igneliye başlamayi düşünüyorum. Simdi benimde herkes gibi tereddütlerim var iz kalırmı felan diye sadece tek korkum çukur oluşması cunku kabuk gibi yaraların daha büyüğünü ağda yaparken zaten yasıyorum hic dokunmuyorum zaman ile geciyorlar dertte etmiyorum oyle yaralar zaman ile geçiyor ama çukur kalırsa diye korkuyorum.bu arada kuzenimde lazer yaptırdı onca zaman gitti daha beter oldu kız benim gibi, o hala devam ediyor ama azalma malesef yok bu arada polikistik over tedavim devam ediyor ilacı bırakınca tüylerim kalinlasiyir kullanınca sönüyor doktor sadece tüylerini söndürür bitirmez lazer igneli kesin çözüm dedi ben ise lazer ismini bile duymak istemiyorum dedim.
Son olarak telefondan yazdığım icin dogru duzgun yazmamış olabilirim farkındayım :/
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Bende tereddüt içindeydim başlamadan önce. Burdan okuduklarımla cesaret ettim, herkes iğneli izinden, sizin yazdığınız gibi çukurlardan korkuyo. Ama biride çıkıp bende oldu yazmamış. İşin ilginç tarafıda bu. Yani korkuyoruz ama hiç yaşanmamış bişeyden. İz kaldı diyen tek birine rastladım ve gittiği yere kadar soruşturdum. Orayla konuştum, açıkçası böyle bi durum varsa öğrenmem gerekirdi. Gerçeği şu ki; kendisi hiç bir krem kullanmamış, gittiği yer sürekli olarak uyarmış krem kullan diye, sonrasında iz kaldı diye burda dert yanar oldu. İyi bi yer bulun, ilk seanslar sabır işi, sonuç bekliyoruz direk. Fakat gerçekten 3-4 gittikçe bakıyosunuz azalıyo.
Evet haklısınız ben iğneliye gittimde benim tüyler bitti diyeni gördüm, işte beni umutlandıranda bu :) ve gelelim çukur meselesine en azından bende çukur kaldı diyenlerin bile 'Azaldı evet ama çukur kaldı ' dediklerini duyuyorum bakım çok önemli sonuçta yüzüne şiddetli bir akım veriyorsun herhangi bir müdahalede bulunmaması(krem,hücre yenileyici vs) akıl karı değil. Ben zaten ilk seansta etki alınmayacağını zaman ile sonuç alınacağını düşünüyorum sonuçta daha önceden lazer yapmış birisiyim ama şunu görmek istiyorum seans aralıklarının uzadığını mesela hafta bir giderken 3.4. seanstan sonra bu aralıkların uzadığını 2 haftada bir gibi görsem bana yeter bunu göreyim istiyorum ondan sonrada 2,3 yıl gitmeye razıyım. Şöylede bir düşüncem var zaten 2,3 yıl gidenlerin ilk haftada bir, daha sonra 2 hafta, aya kadar seans aralıklarının uzadığını görmek ; işte bu oluyorsa doğru yoldayız demektir :) vede lazer gibi değilde tek tek kılların yok olduğunu bu süreçte görmek istiyorum ki bunu görmekte akımın tam doğru köke verilmesi vs biraz zaman alıcak ama biteceği kanaatindeyim. Şimdik araştırmalara başladım işinin ehli birini bulunca başlayacağım okullarda başlamadan gitmeliyim ki sorun felan yaşamak istemiyorum , önce tatile gideceğim sonra başlayacağım bayramdan sonrayı bulur bu süreçte bol bol güneş kremi kullanıcağım başlayıncada buraya yazacağım,sürekli takip edeceğim sizi :) sevgiyle kalın inş kurtulacağız :)