İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Merhaba bende igneliye baslamistim ama bu hafta gebe oldugumu ogrendim ve igneli epilasyona bende bilmeden 3 kez 2ser saat gittim Dr'a sordum zarari olmaz ama 3 ay dolsun isterseniz yine devam edin bebege zarari olmaz dedi peki simdi agda ip kullansam zarari olur mu bu killar yeniden en basa doner mi bilgisi olan arkadaslar yazarmisiniz kafam cok karisik bu konuda

Doktorum gitme dedi hatta doğumdan sonra 1 sene sakın bişey yaptırma, iz kalmaya çok müsait olur cilt dedi.
Her doktor farklı bişey diyor, ama iğneliye gitmeyin bence, direk akım veriliyo. Sakıncalı olabilir.

Doktorum gitme dedi hatta doğumdan sonra 1 sene sakın bişey yaptırma, iz kalmaya çok müsait olur cilt dedi.
Her doktor farklı bişey diyor, ama iğneliye gitmeyin bence, direk akım veriliyo. Sakıncalı olabilir.
Cevap icin cok teşekkürler evet hepsi farkli konusuyor.Benim gittigim dr bebege zarari olamaz rasyasyon yok akim kil kokune etki eder ama tek sıkıntı her gebelikte ilk uc ay dusuk riski vardir igneliye gidersin dusecegi vardir dusecegi tutar acaba ignelidenmi oldu kalir akilda dedi bebek saglikli olsunda killar dursun braun yuz epilatoru alip onunla almayi düşünüyorum yuzumu bu arada bebeginizi saglikla kucaginiza alin İnsallah :)

Son düzenleme:
Ne yani şimdi o kadar süre yüzünüze iğneli yaptırdınız ve şimdi hamilesiniz diye geri mi geliyorlar bu kadar izi acıyı çekip başa mı döneceğiz.Şu an hayal kırıklığı yaşadım ne yapıcam bilemiyorum. :KK43:

Ne yani şimdi o kadar süre yüzünüze iğneli yaptırdınız ve şimdi hamilesiniz diye geri mi geliyorlar bu kadar izi acıyı çekip başa mı döneceğiz.Şu an hayal kırıklığı yaşadım ne yapıcam bilemiyorum. :KK43:

Yazdığım gibi sizde de olucak gibi bi durum yok.
Şu anlık sadece boyun ve çenede artma oldu. Koltuk altı ve diğer bölgelerde bişey yok daha ama yolun çok başındayım. 3 ay sonrası ne olur bilemiyorum. İnşallah aynı kalır. Şu anda öyle aman aman bi artış olmadı. Kesebileceğim çokluktalar. Artma olursa sonraki aylarda yazıcam buraya.

Cevap icin cok teşekkürler evet hepsi farkli konusuyor.Benim gittigim dr bebege zarari olamaz rasyasyon yok akim kil kokune etki eder ama tek sıkıntı her gebelikte ilk uc ay dusuk riski vardir igneliye gidersin dusecegi vardir dusecegi tutar acaba ignelidenmi oldu kalir akilda dedi bebek saglikli olsunda killar dursun braun yuz epilatoru alip onunla almayi düşünüyorum yuzumu bu arada bebeginizi saglikla kucaginiza alin İnsallah :)

Amin :) sizde inşallah :) siz kendi doktorunuzu dinleyin. Onunla ilerliceksiniz bu yolda, en önemi yol gösterenimiz şu anda kendi doktorumuz.

Hamilelik sürecinde hormonlardaki degisiklikten dolayı kılların ortalama yüzde 5'i gibi cok az miktarda geri gelme olur dedi uzmanım ama bu kişiden kisiye değişebilir o kadar uğraşıyoruz acı cekiyoruz maddi manevi zarar goruyoruz umarım tuyler tomar tomar geri gelmiyordur :)

Moralim bozuldu ya inşallah hamile kalınca benim de çıkmaz. Şu an testosteronum yüksek zaten tahlil yaptırdım. Boynuma filan yaptırmıştım çıktılar %50si tekrar yaptıracağım.

Hamilelik sürecinde hormonlardaki degisiklikten dolayı kılların ortalama yüzde 5'i gibi cok az miktarda geri gelme olur dedi uzmanım ama bu kişiden kisiye değişebilir o kadar uğraşıyoruz acı cekiyoruz maddi manevi zarar goruyoruz umarım tuyler tomar tomar geri gelmiyordur :)

Allahtan kesebileceğim adette. Öyle ağda yapmalık değil ama daha 1.5 ay oldu bakalım, umarım bu kadarla kalır :)

Moralim bozuldu ya inşallah hamile kalınca benim de çıkmaz. Şu an testosteronum yüksek zaten tahlil yaptırdım. Boynuma filan yaptırmıştım çıktılar %50si tekrar yaptıracağım.

Korkmayın ben 1.5 ayın içindeyim çok yeni gerçi ama hepsi çıkmadı halledebileceğim şekilde, yani kesebilirim. Ağda yapıcağım kadar çok değil. Sonraki ayları bilemem 3 aydan sonra coşarmış ama umarım bu kadarla sınırlı kalır. Gelişmeleri yazarım zaten buraya :)

Korkmayın ben 1.5 ayın içindeyim çok yeni gerçi ama hepsi çıkmadı halledebileceğim şekilde, yani kesebilirim. Ağda yapıcağım kadar çok değil. Sonraki ayları bilemem 3 aydan sonra coşarmış ama umarım bu kadarla sınırlı kalır. Gelişmeleri yazarım zaten buraya :)
Merhaba
Ne durumda kıllar, yüzünüzdekilerde geri gelme var mı? Geri dökülüyorlarmış doktorlar öyle diyorlar.

Merhaba
Ne durumda kıllar, yüzünüzdekilerde geri gelme var mı? Geri dökülüyorlarmış doktorlar öyle diyorlar.
Canım stereotyped stereotyped e sormuşsun ama bende bildiğimi yazayım sana. Ben dördüncü turdayım şuan. Eylülde başladım iğneli epilasyona. İğnelide hiçbir şekilde geri gelme olmaz yapan iyi biriyse. Geri dökülüyormuş derken neyi kastattiniz anlamadım

Merhabalar, iğneli epilasyonda çok azalmışken tekrar yoğun çıkması normal midir? Hamilelik vs gibi durumlar da yok.

Merhaba bende iğneli epilasyona başladım belim bir seans, üst kol iki, göbek iki seans yapıldı. Bütün sayfaları okuyamadım ama merak ettiğim bende yüzde lazer mağduruyum. Üç seans lazer yaptırdım şuana kadar yüzüme. İğneliye geçmek istiyorum yüz için de, kabuklanma ne kadar zamanda geçiyor sizin yüzünüzde ve en büyük korkum iz kalır mı? Sizde geçmeyen izler oldu mu?

Merhaba ibusrakaya bende iki yil lazer yaptirdim ve tum yuzum kil icinde iki seanstir igneliye başladım ama onda hem cok aci cekiyorum hemde kücük kücük kabuklanmalar oluyo sence bu kabuklanmalar normal mi

Merhaba

Merhabalar yüzde olmadı vücudun diğer bölgelerinde de çoğalma yok sadece boyunda oldu. Bilmiyorum ki dökülür mü, inşallah dökülür dicem ama minik minik cımbızla alıyorum ben. Dokunduğum için dökülmez bence.

Canım stereotyped stereotyped e sormuşsun ama bende bildiğimi yazayım sana. Ben dördüncü turdayım şuan. Eylülde başladım iğneli epilasyona. İğnelide hiçbir şekilde geri gelme olmaz yapan iyi biriyse. Geri dökülüyormuş derken neyi kastattiniz anlamadım

Hamilelikten bahsediyoruz :) hamileyim yüz ya da diğer yaptırdığım bölgelerde çıkmadı daha. Fakat boyunda ufak ufak çoğalma gördüm. Hamilelikte hormonlar tavan olduğu için, hiç tüy olmayan yerde bile çıkabiliyor maalesef. Bende 2 yıldır gittiğim ve bitmekte olan boyun bölgemde bunu yaşıyorum şu anda:) yani normal bi iğneli epilasyon sürecinden bahsetmiyoruz. Gebelik hormonlarıyla ilgili konuşuyoduk:)
Dökülme derken, gebelikte göbek çizgisi olur ve tüylenme olur bir çok kadında, onlar dökülüyor.

Merhabalar, iğneli epilasyonda çok azalmışken tekrar yoğun çıkması normal midir? Hamilelik vs gibi durumlar da yok.

Hormonlar etkiliyor tabi. Mesela benim gittiğim yerler %90 bitti. Yüzüm, koltuk altım, göğüs ucum ama maalesef boyun çok dirençli. Azaldı dedim ama diğee bölgelere göre çok yavaş bu ilerledi bu süreç. Belki sizde de çıkma süresi uzamıştır.

Merhaba bende iğneli epilasyona başladım belim bir seans, üst kol iki, göbek iki seans yapıldı. Bütün sayfaları okuyamadım ama merak ettiğim bende yüzde lazer mağduruyum. Üç seans lazer yaptırdım şuana kadar yüzüme. İğneliye geçmek istiyorum yüz için de, kabuklanma ne kadar zamanda geçiyor sizin yüzünüzde ve en büyük korkum iz kalır mı? Sizde geçmeyen izler oldu mu?

Yapan kişi, cilt yapın ve ne kadar iyi baktığınızla ilgili. Kabuklanma minimum 5-6 gün maksimum yüksek akımdaysa 8-9 gün sürüyor ama bazen göbek gibi bölgelerde 2-3 haftayı buluyor. Bende iğne izleri vardı yüz bölgesinde. Herkes kalıcı dedi, kimisi 6 ayda geçer dedi. Benim cilt yapım kendini çok geç iyileştiriyo. 1 senede eser kalmadı, hepsi gitti. Tek kalıcak olan leke kahverengi minik minik lekeler. Bunlarda ya güneşten koruyamadığımız için ya da kabuğun kendi düşmesini beklemeyin soyduğumuz ya da erken düşmesi için bu sürece etki ettiğimiz için yani kabuklara asla dokunmamalıyız, kendi kendine düşmeli.

Merhaba ibusrakaya bende iki yil lazer yaptirdim ve tum yuzum kil icinde iki seanstir igneliye başladım ama onda hem cok aci cekiyorum hemde kücük kücük kabuklanmalar oluyo sence bu kabuklanmalar normal mi

Tabi normal, ama forumda herkes kendi hikayesini doğru bulduğu için kimilerine anormal geliyor :) bende de hep olurdu.
Herkesin cilt yapısı farklı, bende iğne izi olmuştı 6 ayda geçmezse kalıcı dediler, 1.30 senede tamamen geçti. Koltuk altımda yanık gibi bişey oldu doktora bile gittim yakmışlar geçmez demişti, 7-8 ayda geçti. İğnelide kişinin kendi serüveni, kendi cildinizi tanıcaksınız. Bu yüzden hep diyorum sakın kimseye sormayın bu olur mu ya da geçer mi diye :) benim yüz bölgemle bacak bölgem bile birbirinden farklı, sizinde iğneliye cildinizin gösterdiği reaksiyon farklı. :)

X