- Konu Sahibi stereotyped
Tek tek yapılacağı için ilk seans tam tarama yapılırsa minimum o kadar sürer gibi.
Merhabalar stereotyped, böyle bir günlük başlattıgın için minnettarım. 70 sayfanın yarısından fazlasını okudum malesef ben de lazer yüzünden madur olanlardanım çenemde boynumda hatta yüzüme de çıkmıs durumda. Burada lekeleri çıkmayan çok az kişi var sanırım benim annemde hiç olmamıs bıyık da bile. Gerçekten kişiden kişiye çok değişiyor. Sizde dahil buradaki herkes bunca acıya zamana ragmen devam edin demiş ama ben korkuyorum uzun surmesinden cok acımasından sabredememekten ama vu halimlede kalmak istemiyorum ayrıca keske sabit kalsa en son lazere 3 bucuk ay önce gitmiştim yaklasık 1ay önce qzaltmadıgını tam tersi yaydıgını anlayınca tamamen gitmemeye karar verdim haliyle ve çıkmaya devam ediyor bi hafta önce çektiğim fotografla suan çektiğim arasında 20 30kıl daha çıkmıs oluyor. Gerçekten cok korkuyorum . Ve sundan emin olmak istiyorum iğbeliye baslıyınca yayılma daha fazla çıkma soz konusu değil di mi? Bundan emin olursam baslayabilicem sanırım. Bu arada izmir de iğneli epilasyon için önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi. Başlarsam ben de burada tecrübelerimi paylaşmaya başlıcam