- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 29
- Konu Sahibi stereotyped
arkadaşlar avrupa yakasında ne olur bir yer önerinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçecek ama zaten iyileşiyor yeniden iğneli yapıyorsun derken tam manasıyla bence anca iğneli epilasyon süreci bitince iyileşir.Kızlar bu minik çukurlar nokta nokta iğne izleri geçecek değil mi
Geçecek ama zaten iyileşiyor yeniden iğneli yapıyorsun derken tam manasıyla bence anca iğneli epilasyon süreci bitince iyileşir.
Açıkçası benim bir iki günde iyileşmedi hiçbir zaman. Makineden akım düzeyine bakabilirsin.Valla 2 gün oldu geçti bile izler. Geçen hafta ilk deneme seansında 10 dk yapmıştık sonrasında kabuk olmuştu hafiften, kızarıklığı 5 günde falan geçmişti. Bu hafta 2. seans 40 dk yaptırdım 2 günde iyileşti kabuk da olmadı hiç. Acaba bu sefer akımı düşük mü tuttu?
İzmitte de mi lazere gidiyorsun? Neresi bu arada?Merhabalar ben önceden lazer yaptırdım yüzüme ve hiç bir işe yaramadı artarak çıktı yanak kısımlarımda çok fazla yoktu ama şimdi fazlalaştı. Memnun kalmadığım içinde izmitte kaliteli bir yere gidiyorum anca 1 1 buçuk ayda bir param oldukça gidiyorum alınan bölgelerde tekrardan tüyler çıkıyo sizde de bu durum oluyor mu ? Normal mi süreç ? Oraya uzun zamandır gidenler çok memnun. Psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet izmitte gidiyorum. S harfi ile başlıyo eski ismiİzmitte de mi lazere gidiyorsun? Neresi bu arada?
Merhabalar ben önceden lazer yaptırdım yüzüme ve hiç bir işe yaramadı artarak çıktı yanak kısımlarımda çok fazla yoktu ama şimdi fazlalaştı. Memnun kalmadığım içinde izmitte kaliteli bir yere gidiyorum anca 1 1 buçuk ayda bir param oldukça gidiyorum alınan bölgelerde tekrardan tüyler çıkıyo sizde de bu durum oluyor mu ? Normal mi süreç ? Oraya uzun zamandır gidenler çok memnun. Psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirimlı
Şuan iğneliye başladım toplam 4 saat gittim ama alınan bölgelerde azalma yok gibi. Uzun süre de mi etkisini gösteriyo merak ediyorumYüzüne lazer yapanların %99u bin pişman. Bence acilen bırakıp iğneliye başlayın. Uzun vadede lazer yüzde erkek sakalı gibi kıl çıkarıyormuş, hep öyle diyorlar
Şuan iğneliye başladım toplam 4 saat gittim ama alınan bölgelerde azalma yok gibi. Uzun süre de mi etkisini gösteriyo merak ediyorum
Anladım. Siz yüzünüze yaptırdınız mı ne kadar saat sürdü öğrenebilir miyimÇıkmaları normal, kalın ve sert çıkmamalı, epilasyon yaptıkça tüy haline dönmeli.
On kez dedim ama bu kadar az olduğuna emin değilim. Açıkçası iki yıla yayılan bir epilasyon sürecim oldu. Kalınlar ne zaman bitti emin değilim. Ama dediğim gibi ilk gittiğim kadın on beş dakika çalıştığı için yüzümde, uzun sürdü.Anladım. Siz yüzünüze yaptırdınız mı ne kadar saat sürdü öğrenebilir miyim