İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Bu arada kızlar koltuk altına da iğneli öneriyorum. Yeni başladım, uyuşturarak yapılıyormuş. Bunu bilmediğim için korkup yaptırmıyordum.

Geçecek ama zaten iyileşiyor yeniden iğneli yapıyorsun derken tam manasıyla bence anca iğneli epilasyon süreci bitince iyileşir.

Valla 2 gün oldu geçti bile izler. Geçen hafta ilk deneme seansında 10 dk yapmıştık sonrasında kabuk olmuştu hafiften, kızarıklığı 5 günde falan geçmişti. Bu hafta 2. seans 40 dk yaptırdım 2 günde iyileşti kabuk da olmadı hiç. Acaba bu sefer akımı düşük mü tuttu?

Valla 2 gün oldu geçti bile izler. Geçen hafta ilk deneme seansında 10 dk yapmıştık sonrasında kabuk olmuştu hafiften, kızarıklığı 5 günde falan geçmişti. Bu hafta 2. seans 40 dk yaptırdım 2 günde iyileşti kabuk da olmadı hiç. Acaba bu sefer akımı düşük mü tuttu?
Açıkçası benim bir iki günde iyileşmedi hiçbir zaman. Makineden akım düzeyine bakabilirsin.

Merhabalar ben önceden lazer yaptırdım yüzüme ve hiç bir işe yaramadı artarak çıktı yanak kısımlarımda çok fazla yoktu ama şimdi fazlalaştı. Memnun kalmadığım içinde izmitte kaliteli bir yere gidiyorum anca 1 1 buçuk ayda bir param oldukça gidiyorum alınan bölgelerde tekrardan tüyler çıkıyo sizde de bu durum oluyor mu ? Normal mi süreç ? Oraya uzun zamandır gidenler çok memnun. Psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:

Merhabalar ben önceden lazer yaptırdım yüzüme ve hiç bir işe yaramadı artarak çıktı yanak kısımlarımda çok fazla yoktu ama şimdi fazlalaştı. Memnun kalmadığım içinde izmitte kaliteli bir yere gidiyorum anca 1 1 buçuk ayda bir param oldukça gidiyorum alınan bölgelerde tekrardan tüyler çıkıyo sizde de bu durum oluyor mu ? Normal mi süreç ? Oraya uzun zamandır gidenler çok memnun. Psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:
İzmitte de mi lazere gidiyorsun? Neresi bu arada?

Merhabalar ben önceden lazer yaptırdım yüzüme ve hiç bir işe yaramadı artarak çıktı yanak kısımlarımda çok fazla yoktu ama şimdi fazlalaştı. Memnun kalmadığım içinde izmitte kaliteli bir yere gidiyorum anca 1 1 buçuk ayda bir param oldukça gidiyorum alınan bölgelerde tekrardan tüyler çıkıyo sizde de bu durum oluyor mu ? Normal mi süreç ? Oraya uzun zamandır gidenler çok memnun. Psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirimlı

Çıkmaları normal, kalın ve sert çıkmamalı, epilasyon yaptıkça tüy haline dönmeli.

Yüzüne lazer yapanların %99u bin pişman. Bence acilen bırakıp iğneliye başlayın. Uzun vadede lazer yüzde erkek sakalı gibi kıl çıkarıyormuş, hep öyle diyorlar

hayır incelme yok :KK43: Lazer yaptırmıştım onun etkisiyle geç sürer acaba. siz gittiniz mi epilasyona kaç sürdü merak ediyorum.

Yüzüne lazer yapanların %99u bin pişman. Bence acilen bırakıp iğneliye başlayın. Uzun vadede lazer yüzde erkek sakalı gibi kıl çıkarıyormuş, hep öyle diyorlar
Şuan iğneliye başladım toplam 4 saat gittim ama alınan bölgelerde azalma yok gibi. Uzun süre de mi etkisini gösteriyo merak ediyorum

Ben yıllardır gidiyorum ancak takıntı oldu bende, ince tüylerde çalışıyor şimdi. Ama ayda bir on beş dk çalışarak sanırım on kez gitmişimdir daha önce, açıkçası saymadım. Şimdi bir saat çalışılıyor yüzümde.

Anladım. Siz yüzünüze yaptırdınız mı ne kadar saat sürdü öğrenebilir miyim
On kez dedim ama bu kadar az olduğuna emin değilim. Açıkçası iki yıla yayılan bir epilasyon sürecim oldu. Kalınlar ne zaman bitti emin değilim. Ama dediğim gibi ilk gittiğim kadın on beş dakika çalıştığı için yüzümde, uzun sürdü.

X