- 18 Ağustos 2015
- 105
- 15
- 36
-
- Konu Sahibi stereotyped
Dun iğneli yapan yer aramak için ciktim bir güzellik merkezine girdim. sizden sonra son kararı vermistim. yüzüme baktı. size diod yapan iyi yapamamıs biz aletimizme guveniyoruz olmazsa paranizi iade ederiz ddi. daha önce hastane de yaptırdım ben. üstelik öğrenciydim. bütün bursumu ndyag ve dioda verdim. şimdi evet hata ama mecbur aleks yaptırıyorum. iki aya yakın normal geziyorum o yüzden. ama sonra hepsi sakal gibi diken diken geri çıkıyor. elmacık kemiği çene favori her yerde var. esmerim bide. evlenmek dahi istemiyorum bu yüzden.sir ağda nasıl olur onu hiç denemedm . lazer de de sivilce çıkıyordu zaten.
çalışıyorum bide. iğneli ye hemen başlayayım mi
Bana da umut oldunuz umarım ben de sonuç alabilirim yüzümde.
siz ne zaman başladınız.ben bayağı esmer tenim. ndyag diod yaptırırken kör olası karilar hep yaktı yüzümü. ama esmersin ne yapalım düşük doz olursa hiç fayda görmezsin dediler. konya da yım. ne yapayim şaştım kaldım. konya da yapan iyi bir yer bulamadim. lütfen sizin bildiğinz bir yer varsa beni yönlendirin. gittiğim yerler de iğneli de yapıyorlardi ama güvenemedm .insan içine cikamiyorumsakal oldu
Burayi mesgul edicem ama gormezden gelemedim. Konyada ben de çok arastirdim ve sonunda çok şükür iyi bi yer buldum. Burdan falan cok yerin adını aldim hepsini de gezdim fakat hicbiri işe yaramaz. Buraya da bi tanidik aracılığıyla ulaştım. Yer kirmizi carsinin hemen arkasinda ferah is haninda tunahan epilasyon. Bayan sadece igneli epilasyon yapiyor ve 15 yillik bi tecrubesi var ben 3 aydir gidiyorum çok memnunum izsiz lekesiz kurtuluyorum suan tabi yeterli özeni göstermek kaydiyla. Ayin sonunda istanbula döncem çok üzülüyorum
Bende dharma med ' e gidiyorum. Bir yıldan fazla oldu. Çok memnunum.
2 haftada 1 mi gidiyosunuz? Azalma nasıl? 1 sene zorlamadı mı sizi, çok fazla. Tüh :/ evlenicektim oysa. :) bitirmem lazım benim. Bende azalıyo diye yeni bölgelere başlıcaktım. Aynı bölge için mi 1 senedir devam ediyosunuz?
Yüz ve boyun bokgeniz cok yoginmuyduEvet iki haftada bir gidiyorum yüz ve boyun bölgesiyle başladım 1 yıl oldu o bölge.Diğer bölgelerle birlikte devam ediyorum şimdi. Diğer bölgede 1 yıl olmadı tabi. Zorluyor tabi ki ama mecbur :) yüzümde aslında çoğu gitti bir çoğu inceldi ama incelere de arada yaptırıyorum sadece kalın çıkanlar oluyor. Mesela yarın randevum var saydım şuan bir on tane kalın kıl var diğerleri belli olmuyor çok yakından bakılırsa ayva tüyü ben çok inceliyorum sanırım. Ama biter mutlaka.
Yüz ve boyun bokgeniz cok yoginmuydu
bir senedir iki haftada bir mi çıkıyor tüyler? azalma oldu ama değil mi?Evet iki haftada bir gidiyorum yüz ve boyun bölgesiyle başladım 1 yıl oldu o bölge.Diğer bölgelerle birlikte devam ediyorum şimdi. Diğer bölgede 1 yıl olmadı tabi. Zorluyor tabi ki ama mecbur :) yüzümde aslında çoğu gitti bir çoğu inceldi ama incelere de arada yaptırıyorum sadece kalın çıkanlar oluyor. Mesela yarın randevum var saydım şuan bir on tane kalın kıl var diğerleri belli olmuyor çok yakından bakılırsa ayva tüyü ben çok inceliyorum sanırım. Ama biter mutlaka.
bir senedir iki haftada bir mi çıkıyor tüyler? azalma oldu ama değil mi?
Azalma oldu tabi ki çok büyük farkla aslında istesem kalın çıkanları makasla kısaltıp zamanla 3 haftada bir e daha sonra ayda bir e gitmeye alıştırabilirim. İki haftada bir gittiğim için kıllar da ona göre çıkıyor sanırım. Ben 3 5 kalın kıl olsada görünmesini istemediğim için iki haftada bir gidiyorum gittikçe de inceleri de alıyoruz.