İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Ben de esmerim ndyaga ben de gittim ve bana da aynını demişlerdi ve yine yüzüm kabuk bağlıyordu hiçbir azalma olmadı. Araştırın iğneli ve bir an önce başlayın. Konyayı bilmiyorum tabi. Ben de kafaya çok takıyorum ama kadınız diye kıl çıkmama durumu olmuyor. Psikolojik yükü var ve doktorlar kesin çözüm yok felan diyorlar ama iğneliden azalan ve bitenleri duyuyorum stereotyped da öyle diyor. İnşallah sonuç alırız.

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. bi kaç tecrübeli arkadaş bulup konuşunca yaptırmaya karar verdim. forum da bazen tek tük tüyu sorun eden bayanlari görünce sinir oluyorum. çünkü benim ki resmen diken diken ve tüm yüz. öz güven sıfır

bu arada dört yıllık lazer yanık tecrübeme dayanarak söylüyorum. yüz için kesinlikle Kantoron yaği tavsiye ediyorum.yanık yaralarına çok iyi geliyor hemen onariyor. yağ deyince akla sivilce yapar mi geliyor ama bende öyle bir sorun olmadı. bide hafta da bir karbonat yoğurt maskesi yada kil maskesi tavsiye ediyorum :) domates un maskesi de güzel. hemen burnum falan tertemiz oluyor :) :)

Sakın devam etmeyin, bakın 4 yerde yapıldı bana, ikisi duyulmuş özel hastane. Hepsinde yüz denedim. Gitmiyor onlar. Bir an önce iğneliye başlayın derim.

Acaba lazerle yüzde tek memnun olan ben miyim
bir çok yorumu okudum ve şok oldum
Acaba marka mı farkediyor
yüzümdeki sertlik gitti ve çıkınca hiç rahatsız etmiyor. bitsin gibi bir beklentim bile yok hatta. bu halinden fazla ne isterim.

Son düzenleme:
kubraozell
burayi ılk defa duyuyorum desem. gerçekten samimi olarak memnun musunuz? yüzüm deneme tahtası oldu çünkü. başka bir yerim olsa neyse de yüz denemeye gelmiyor. kesin iyi diyorsanız gideyim. tekrar bir ümit gidip hüsrana uğramak üzüyor beni

Inanin ne hissettiginizi çok iyi anliyorum ama çok samimi olarak söylüyorum ben çok memnun kaldim ki çok titiz ve takintiliyimdir. Bayanin onerilerine de uyarsaniz çok rahatça kurtulacaksiniz bu sorundan:)

Merhabalar.. Bugün boyun ve çeneye gittim. Yanaklar yarına. 1 saate bitiririz denildi. Yanaklara 2. Seansım. Boyun azaldı ama çeneye sonra başladığım için çene sürdü biraz. Tek çene değil, yanlarda var, çehre gibi düşünün. :) ama boyunda hepsi çıkmıştı. Hepsinin çıkması ilk kez oluyo, 20 dakika sürdü boyun. Nisanda başladım. Açıkçası boyunda tek tük çıkanlar haricinde gerisi gözüme batmıyo çünkü çıplak gözle görülmüyo pek.
Haftaya da bayram, ziyaret derken, 4-5 güne ben nasıl kabukları hızlıca çıkartıp düşürücem derdindeyim. :) kabuklar düşünce kapanıyoda, kabuk olduğunda fondotenle belli oluyo kahve kahve. Muhtemelen bayramda da kabuk bağlamış olucak.

İğneli epilasyonla ilgili az çok bilgiye sahibim. Müşteri olarak tabi ki :) ve diyebilirimki akıl karı değil. :) ciddiyim! Nisanda neden başladım bilmiyorum, tüm yaz güneşten kaçtım, boynumu fularla sardım ve fondotenlere muhtaç kaldım. En iyisi kışın. Birde hep okurdum sabır işi diye, aynen öyle! Yani çok yorucu açıkçası. Sürekli kırmızılık, kabuk, onları kapa derken bi gün bu dırdırdan çevremdekiler yeter dicek diye endişeleniyorum. :) valla en iyisi havalar kötü olunca gitmem. Keşke daha erken başlasaymışım. Ben bitsin diye seansları arttırıyorum, 8 aya bitirmem lazım ve cildimi dinlendiremiyorum. 2 haftada bir gittiğim için cilt bakımına gidemiyorum. Dinlendirmek lazım. Eski halime dönmek istiyorum. Boyun 2 haftada rahatlıyo derken.. Yeni bir seans. Zor! Sırf bu çile gelecek zaman ve rahatlık için. İlerde iyi ki yaptırmışım, evet 1 senemi çok zorladı ama şimdi inanılmaz rahatım dicem belki ama şu yaşlarda çekilicek dert değil. Keşke biri yönlendirseydi daha küçük yaşlarda.
Neyse zararın neresinden dönersen kardır lafından kendime pay çıkartarak yazımı sonlandırıyorum. :) bir dahaki seansa kadar hoşçakalın.

Bende dharma med ' e gidiyorum. Bir yıldan fazla oldu. Çok memnunum.

2 haftada 1 mi gidiyosunuz? Azalma nasıl? 1 sene zorlamadı mı sizi, çok fazla. Tüh :/ evlenicektim oysa. :) bitirmem lazım benim. Bende azalıyo diye yeni bölgelere başlıcaktım. Aynı bölge için mi 1 senedir devam ediyosunuz?

Evet iki haftada bir gidiyorum yüz ve boyun bölgesiyle başladım 1 yıl oldu o bölge.Diğer bölgelerle birlikte devam ediyorum şimdi. Diğer bölgede 1 yıl olmadı tabi. Zorluyor tabi ki ama mecbur :) yüzümde aslında çoğu gitti bir çoğu inceldi ama incelere de arada yaptırıyorum sadece kalın çıkanlar oluyor. Mesela yarın randevum var saydım şuan bir on tane kalın kıl var diğerleri belli olmuyor çok yakından bakılırsa ayva tüyü ben çok inceliyorum sanırım. Ama biter mutlaka.

Sabredin inşallah bitecek. Bnm tüylerm cok yogun 3 defa gttim. Hepsine birden islem yapmıyor yuzum cokk kötü olmasın diye gerçekten cok yorucu hem yüz hem boyun ilk 3ay zordur dedi 1senede bitmez hepsi dedi 1bucuk 2seneyi bulurmus 100% 100almak icin o yüzden hic aksatmadan devam edin bazen hâlâ bitmeyecek diye aglama tutuyor

Yüz ve boyun bokgeniz cok yoginmuydu

Yüz ve boyun bokgeniz cok yoginmuydu

Şöyle söyleyeyim boyun bölgem yoğundu çok kalın ve siyahtı aynı şekilde çenemde yoğun olmasa da siyah ve kalındı.Yanaklarda ve elmacık kemiği kısmında bakınca belli olan siyah gri arası tüyler vardı faul dediğimiz kısımda yine kalın kıllar vardı. Lazer yaptırdım 1 sene kadar çözüm olmadığını görünce iğneliğe başladım. 2014 Haziran dı sanırım o tarihlerde başladım. Şuan o zaman ki duruma göre çok iyi ama iz konusundan dolayı çok akım verilmiyor o sebepten heralde bende kabuk olmuyor. Diğer bölgelerde kabuk oluyor.

bir senedir iki haftada bir mi çıkıyor tüyler? azalma oldu ama değil mi?

bir senedir iki haftada bir mi çıkıyor tüyler? azalma oldu ama değil mi?

Azalma oldu tabi ki çok büyük farkla aslında istesem kalın çıkanları makasla kısaltıp zamanla 3 haftada bir e daha sonra ayda bir e gitmeye alıştırabilirim. İki haftada bir gittiğim için kıllar da ona göre çıkıyor sanırım. Ben 3 5 kalın kıl olsada görünmesini istemediğim için iki haftada bir gidiyorum gittikçe de inceleri de alıyoruz.

1 sene dayanamayabilirim sanırım :) 6 ay oldu boyunda 20 dk sürüyo sadece. 2 haftada bir gitti bende %80 - 90 bitti gibi. 10'luk kısım için bi 6 ay gider miyim bilmiyorum. Ama işte kılın hangi evrede olduğuyla ilgili. Ben koltuk altı - göğüs ucuna gidiyorum düzenli. Karına da gitmeyi düşünüyorum. Başka hangi bölgelere gidiyosunuz?

Yüz boyun, göğüs ucu, karın bende :) benimde aşırı incelere girmezsek yüz ve boyun 15 20 dk arası sürüyor. Karın daha tüm olarak yapılmadı parça parça yaptırıyorum bir gidişimde orası da 50 60 dk yapılıyor. Yoğunlukla da alakalı tabi. İnsallah isteyen herkes kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…