- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi stereotyped
2.80 di sanırım. Yarıb öğrenip yazarım.
Ayrica bi an evvel randevu al ve basla gorunmeyen yerlere bi kac atis yaptir baktin skinti yok dvm edersin erteledikce ertelenir yoksa. Bende ilk defa gidicem Allah yardimcimiz olsun..Lütfen bana yardımcı olunYüzümde epey tüy var Zeynep Polat hanıma gitmek istiyorum fakat pişman olur bu halimi ararım diyede çok korkuyorum. Giden arkadaşlar memnun mu?
memnun musun canım azalma nasıl
Bir sorum olucaktı.mesela hiç alınmamış tüğlere iğneli yapmakla daha önce alınmış tüğlre iğneli yapmak arasında fark var mıdır iz kızarıklık açısından yada baska bir açıdan
teşekkürler ne yazık ki okuma şansım yoktu 25 sayfa başlara bakabildimEvet yazmıştım günlükte. Boyun bitmek üzere.
Ilk gününüzden bu yana ilgiyle takip ediyorum sizi çünkü aynı hisleri paylaşmış biri kadar kimse iyi anlayamıyor sizi özellikle böyle bi durum için birkaç hafta önce sarı kantaron yağına başlamıştınız yanılmıyorsam. Olumlu bir etkisini gördünüz mü? Ben de kullanmayı düşünüyorum size bi danışayım dedimMerhabalar tekrardan, tüm yüze başlıyorum yavaş yavaş, öğrendim ki favori kısımları daha erken bitermiş, 2. Yaptırışım bugün, çok şaşırdım cildim çok hassastır fakat hiç bi iz, kızarıklık olmadı. Yapıldığı ilk 1 saat oldu, 3-4 gün sonrasında kabuklanma.
Bu arada sizden ricam lütfen yardım amaçlı yazdıklarınızı, yani kendi günlüğünüz ya da ben doktorum amaçlı.. Ayrı bi konu açarsanız daha verimli olur. Çünkü sayfalar uzadıkça aynı soruyu 40 kez hem burdan hem özelden mesaj halinde alıyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazabilirim fakat malum 25 sayfa olunca insanlar üşeniyor ve sadece soru sormak için giriyolar. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum nisan ayından beri lakin doktor, prof, estetisyen yahut buna benzer tecrübeli bir mesleğe sahipseniz bile kendi başlığınız altında insanlara yardım etmenizi rica ediyorum.
Her gittiğim seans yazmaktayım, kendim için değil, benim gibi umudunu kaybetmiş insanlar okuyabilsin ve gidebilsin diye, biraz saygı..
İyi geceler.
teşekkürler ne yazık ki okuma şansım yoktu 25 sayfa başlara bakabildim
tüysüz günler dilerim hepimize bende yaptırmak istiyorum ama bu yaz aylarında uygun değil diye biliyorum
:)
Ilk gününüzden bu yana ilgiyle takip ediyorum sizi çünkü aynı hisleri paylaşmış biri kadar kimse iyi anlayamıyor sizi özellikle böyle bi durum için birkaç hafta önce sarı kantaron yağına başlamıştınız yanılmıyorsam. Olumlu bir etkisini gördünüz mü? Ben de kullanmayı düşünüyorum size bi danışayım dedim
Merhaba bu göztepede ki yer nereden tam olarak ismi nedir ??
Mersi.Dharma med internete yazarsanız adresi görebilirsiniz.
Dharma med internete yazarsanız adresi görebilirsiniz.
Dharma med internete yazarsanız adresi görebilirsiniz.
merhaba stereotyped
bütün yazdıklarınızı okudum. benim için son bir ümit oldu. şu an son durumunuz nedir tavsiye ediyor musunuz? lütfen yardımcı olun. çok kötü durumdayım. öyle tek tük tüy değil. yüzüm çok kötü bir halde. kimseyle konuşmak dahi istemiyorum. öz güvenim kayboldu
Merhaba ben de aynı bahsedilen şekilde sizde ve stereotypedda da olduğu gibi denemediğim makina kalnadı lazerle. Aleksandrayt, ndyag, diod, ütüleme. MAALESEF LAZER YÜZDE YARAMIYOR, YARAMIYOR, YARAMIYOR. İnanın 50 seans olmuştur, azaldı zannediyorsunuz 2 ay sonra tekrar aynen çıkıyor ve az olanları fazlalaştırıyor. İğneli başladım umarım sonuç alabilirim. Bence kesinlikle lazere devam etmeyin bir an önce iğneliye başlayın. Zaten FDA onaylı tek kesin çöxüm iğneli epilasyonmuş.Dun iğneli yapan yer aramak için ciktim bir güzellik merkezine girdim. sizden sonra son kararı vermistim. yüzüme baktı. size diod yapan iyi yapamamıs biz aletimizme guveniyoruz olmazsa paranizi iade ederiz ddi. daha önce hastane de yaptırdım ben. üstelik öğrenciydim. bütün bursumu ndyag ve dioda verdim. şimdi evet hata ama mecbur aleks yaptırıyorum. iki aya yakın normal geziyorum o yüzden. ama sonra hepsi sakal gibi diken diken geri çıkıyor. elmacık kemiği çene favori her yerde var. esmerim bide. evlenmek dahi istemiyorum bu yüzden.sir ağda nasıl olur onu hiç denemedm . lazer de de sivilce çıkıyordu zaten.
çalışıyorum bide. iğneli ye hemen başlayayım mi
Bana da umut oldunuz umarım ben de sonuç alabilirim yüzümde.merhabalar tüm yüze yeni başladım ilk seans 3 gün önce yapıldı. okuduysanız biliyosunuzdur nisanda boyuna başladım, 3 gün önce sanırım sadece 5-6 tüy alındı. fakat düzenli gittim ben, ilk haftalar, haftada 2 gün sonrasında haftada 1 ve 2 haftada 1 olarak düştü. boyun bitti desem yeridir, rakamlarla ise %95 bitti diyebilirim. çıkanları görmüyorum, büyüteçle bakıldığında görebiliyor yapan kişi. öneriyorum, bende sizin gibiydim, fakat iğneli son ümidim oldu.