İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Belki bazilariniza iyi gelir paylasmak istedim..
Eczaciyi aradim. Igneli yaptiriken kullanmak icin madecossol siparis edecektim birde bilgi alayim dedim. Sansima dermatoloji mezunu 20yildir bu isle mesgul olan bi bayana denk geldim ve bu kremler hakkinda bilgi aldim İğneli sonrasi kullanmam icin.. Ben sordum oda madecassol icin; gunduzleri bunu surun ve gunes koruyucu ilave edin uzerine dedi. Bir sabah birde aksam kullanin dedi. Pudrayi sordum. Pudra gozenekleri tikar ve tikadigi icin de sivilcelenme yaparmis. Pek onermedi. Bu kremler tikamaz mi dedim hayir cilt yenileyici ozelligi oldugu icin sikinti olmaz dedi. Cinko oksit kremi diye bir krem var sitede biri onermisti onuda sordum deri incelmelerine iyi geliyormuş evet bunu yazin degil de kışın igneli yaparken kullanin cunku cok yagli oldugu için kışın soğukta bu krem nemlenmesine yeter ve cilt yenileyici ozelligi var. Ama yazin ağır gelir dedi yagli oldugu icin. Pudrayi onermedi yani..

stereotyped stereotyped merhaba yazıklarınızı ilgiyle okuyorum ve çok umut verdiniz. Ben de göztepe dermistte göğüs ucu ve göğüs arama iğneli yaptırıyorum ama dakikası 5 tl ve öğrenciyim artık karşılayamıyorum:KK43: dharma med'in fiyatını söyler misiniz acaba dakika başı kaç tl?

stereotyped stereotyped merhaba yazıklarınızı ilgiyle okuyorum ve çok umut verdiniz. Ben de göztepe dermistte göğüs ucu ve göğüs arama iğneli yaptırıyorum ama dakikası 5 tl ve öğrenciyim artık karşılayamıyorum:KK43: dharma med'in fiyatını söyler misiniz acaba dakika başı kaç tl?

Nakite 2.48
Kartta 2.75

Göğüs arasının aşağı kısmı, yani göbek başlangıcında bende çok zor iyileşti, 3. Aydayım minik minik var. Göğüs arasında iz ne kadar sürede geçiyor?

Nakite 2.48
Kartta 2.75

Göğüs arasının aşağı kısmı, yani göbek başlangıcında bende çok zor iyileşti, 3. Aydayım minik minik var. Göğüs arasında iz ne kadar sürede geçiyor?

Benim yaptırdığım yer gerçekten çok iyi yapıyor, hiç kızarıklık, iz olmuyor bende göğüs arasında. Ama çok pahalı dediğim gibi. son seansımda göğüs ucuma yüksek akım verdiler biraz kızarıklık oldu ama gözükmeyen bir yer olduğu için dert etmiyorum bile. İzim hiç yok göğüs ucumda da, göğüs aramda da

Benim yaptırdığım yer gerçekten çok iyi yapıyor, hiç kızarıklık, iz olmuyor bende göğüs arasında. Ama çok pahalı dediğim gibi. son seansımda göğüs ucuma yüksek akım verdiler biraz kızarıklık oldu ama gözükmeyen bir yer olduğu için dert etmiyorum bile. İzim hiç yok göğüs ucumda da, göğüs aramda da

Bakalım bende sarı kantaron yağını kullanmaya başladım. Bende çok geç iyileşiyo. Geçer muhtemelen, yani umarım:) 5 tl pahalıymış biraz. Umarım iyi bi yer bulursunuz.

dharmamedi tarif edebilirmisiniz telde sordum ama anlayamadım :KK43: kadıköy iskelesinde inicem ordan nası gidebilirim

Minibüsler var orda, minibüs yolundan geçen minibüse binin, göztepe istasyon caddesi deyin. size şoför söyler zaten iniceğiniz yeri, göztepe benzinci var. inip bağdat caddesine iner gibi yürüyün maksimum 3-4 dk, m jet migrosun üstü hemen, migros yanında watsons var. o bina, 1. kat.

durum nasıl bu arada , sanırım konu soru - cevap seklinde çok saptı :)

:) merhabalar, soru cevap sorun değilde, bi çok kişi de burayı günlük olarak kullanınca, insanlar karıştırıp ben yazmışım gibi mesaj atmaya başladılar.

Boyun yarım saat artık. Önceden yazdığım gibi aramakla geçiyo bi kısmı.
Yüz ve boyunu 4e ayırdım.
1-boyun
2- elmacık kemikler
3- favori kısımları
4-bıyık ve dudak altı

Boyunu yazıyorum malum, elmacık kemiklerinin orda bende güneş yanığı oluştuğu için ara verdim lakin tüy gibi oldular, 1 seans gidip bırakabilirim artık.
Gelelim 3 ve 4e. Daha önce hiç yaptırmadım o kısımlara, yarın favori kısım yani yüzün alt kısmının yarısına başlıcam. Orası azalınca 4. Bölgeye geçicem.
Neden bu şekilde derseniz, benim cildim çok hassas, izler gözlemlediğim kadarıyla bi çok insandan daha geç iyileşiyo ve malum kırmızılıktı, kabuk süresi ve sonraki geçmesi gereken kahverengi noktalar bende daha uzun süre kalıyo. Ben şu anda nişanlı olduğum için, ev - tadilat işine başladık, sürekli erkek tarafıyla beraber olduğum için, ne kırmızı ne de tüylü dolaşmak istiyorum. O yüzden bölge bölge gidiyorum, dikkat çekmiyo.
Yarın 3. Bölge yani favori kısıma (yüzün alt kısmının yarısı) gidince detaylı yazıcam.

Bu arada daha öncede yazmıştım, popo kenarına (daha iç kısım) yaptırmıştım etkili mi diye, çünkü lazerde oraya yapılmıştı. Çok ilginçki yüzden daha etkili oldu :) ilk seansta baya bi gitti.
3 gün önce hem orda çıkanları hemde daha geniş bi alana yapılmasını istedim. Evet popo acıyo ama üst tarafları iç kısımlara nazaran daha hafif acısı. Bütün popo değil, belki onada giderim ama o kadar süre yatmak istemedim, 40 dakika kadar çalıştık. Zaten böyle giderse 3-4 seansta biter gibi hepsi. Tabi 1 seans 2-3 saat sürer muhtemelen. 8 ayım var, süreyi yayarak kullanırım bol bol.

Biliyosunuz tüm vücut gitmeye karar verdim, genital belki bunun dışında kalır bilmiyorum. Ama bölge bölge yazıyorum buraya. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. :)

Bu arada daha öncede yazmıştım, popo kenarına (daha iç kısım) yaptırmıştım etkili mi diye, çünkü lazerde oraya yapılmıştı. Çok ilginçki yüzden daha etkili oldu :) ilk seansta baya bi gitti.
3 gün önce hem orda çıkanları hemde daha geniş bi alana yapılmasını istedim. Evet popo acıyo ama üst tarafları iç kısımlara nazaran daha hafif acısı. Bütün popo değil, belki onada giderim ama o kadar süre yatmak istemedim, 40 dakika kadar çalıştık. Zaten böyle giderse 3-4 seansta biter gibi hepsi. Tabi 1 seans 2-3 saat sürer muhtemelen. 8 ayım var, süreyi yayarak kullanırım bol bol.

Biliyosunuz tüm vücut gitmeye karar verdim, genital belki bunun dışında kalır bilmiyorum. Ama bölge bölge yazıyorum buraya. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. :)
genitalde iç kısımlarda yumuşak dokuyada yapıyorlarmı iğneliyi..?popo arası veya üstü bunlardan tamamen kurtulmak mümkünmü acaba?siz nerde yaptırıyosunuz.uzun süren bi işlem olduğu için genital bölgede işlem yapılırken ne şekilde bekliyorsunuz biraz detaylı anlatırmısınız..
Benimde lazerden sonra artış oldu.lütfen yardımcı olun.

genitalde iç kısımlarda yumuşak dokuyada yapıyorlarmı iğneliyi..?popo arası veya üstü bunlardan tamamen kurtulmak mümkünmü acaba?siz nerde yaptırıyosunuz.uzun süren bi işlem olduğu için genital bölgede işlem yapılırken ne şekilde bekliyorsunuz biraz detaylı anlatırmısınız..
Benimde lazerden sonra artış oldu.lütfen yardımcı olun.

Merhabalar, gittiğim yer yapıldığını söyledi, hiç bir zararı yokmuş. İlk deneme olarak popo kenarı bölgesine yaptım, ilk seansta büyük bi çoğunluğu gitmişti, 2. Seansı yaptım, bu sefer biraz daha popo üstü yapılmasını istedim, bakalım çıkış durumuna bağlı.
Ben boyuna gidiyorum %90 bitti. Tamamiyle kurtulmak mümkün gibi, gittiğim yer dharma med göztepe şubesi.

Merhabalar, gittiğim yer yapıldığını söyledi, hiç bir zararı yokmuş. İlk deneme olarak popo kenarı bölgesine yaptım, ilk seansta büyük bi çoğunluğu gitmişti, 2. Seansı yaptım, bu sefer biraz daha popo üstü yapılmasını istedim, bakalım çıkış durumuna bağlı.
Ben boyuna gidiyorum %90 bitti. Tamamiyle kurtulmak mümkün gibi, gittiğim yer dharma med göztepe şubesi.
bilemiyorum iç kısımlar çok ince ve hassas..acısı çok fazla ve zararlı olur gibi geldi..popo daih tüm genital toplam kaç saat sürüyor peki..?

bilemiyorum iç kısımlar çok ince ve hassas..acısı çok fazla ve zararlı olur gibi geldi..popo daih tüm genital toplam kaç saat sürüyor peki..?

Bilemiyorum, acısı olur muhtemelen. Süre olarakta ben tüm popo gitmedim, süre belirledim yarım saat gibi, o süre zarfında yapılmasını istedim. Tek seans hepsini yaptıramam çünkü popo acıyan bi bölge. Özellike popo kenarları genitale yakın olduğu için daha fazla acıyo. Genitale yaptırır mıyım bilmiyorum. Lazere gidiyorum 4-5 ayda anca çıkıyo, ona razıyım. Popo kısmına yaptırmıyorum sadece genital. Belirttim ordakilere iğneli denemek istediğimi, ona göre belirli bölgelere lazer yapıyolar.

Lütfen bana yardımcı olun :KK43: Yüzümde epey tüy var Zeynep Polat hanıma gitmek istiyorum fakat pişman olur bu halimi ararım diyede çok korkuyorum. Giden arkadaşlar memnun mu?

12. yıllık uzmanlık alanım olan iğneli epilasyon konusunda yardımcı olabilirim
ben malum soruyı sizede sorayım öyleyse..Genital iç kısım ve popoya iğneli epilasyon yapıyormusunuz?zararlı gibi duruyor ama öncesinde lazerle tüyler inceltilip azalırsa bu mümkün olurmu..

X