- 18 Ağustos 2015
- 105
- 15
- 36
- Konu Sahibi stereotyped
Bu cumartesi gül abbasoğluna gideceğim bakalım nasıl olacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stereotyped merhaba yazıklarınızı ilgiyle okuyorum ve çok umut verdiniz. Ben de göztepe dermistte göğüs ucu ve göğüs arama iğneli yaptırıyorum ama dakikası 5 tl ve öğrenciyim artık karşılayamıyorum dharma med'in fiyatını söyler misiniz acaba dakika başı kaç tl?
Nakite 2.48
Kartta 2.75
Göğüs arasının aşağı kısmı, yani göbek başlangıcında bende çok zor iyileşti, 3. Aydayım minik minik var. Göğüs arasında iz ne kadar sürede geçiyor?
Benim yaptırdığım yer gerçekten çok iyi yapıyor, hiç kızarıklık, iz olmuyor bende göğüs arasında. Ama çok pahalı dediğim gibi. son seansımda göğüs ucuma yüksek akım verdiler biraz kızarıklık oldu ama gözükmeyen bir yer olduğu için dert etmiyorum bile. İzim hiç yok göğüs ucumda da, göğüs aramda da
Dharma med ile konuşucam bakalım, zaten evime çok yakın. Altın iğne mi kullanıyorlar peki??Bakalım bende sarı kantaron yağını kullanmaya başladım. Bende çok geç iyileşiyo. Geçer muhtemelen, yani umarım:) 5 tl pahalıymış biraz. Umarım iyi bi yer bulursunuz.
Dharma med ile konuşucam bakalım, zaten evime çok yakın. Altın iğne mi kullanıyorlar peki??
dharmamedi tarif edebilirmisiniz telde sordum ama anlayamadım kadıköy iskelesinde inicem ordan nası gidebilirim
durum nasıl bu arada , sanırım konu soru - cevap seklinde çok saptı :)
genitalde iç kısımlarda yumuşak dokuyada yapıyorlarmı iğneliyi..?popo arası veya üstü bunlardan tamamen kurtulmak mümkünmü acaba?siz nerde yaptırıyosunuz.uzun süren bi işlem olduğu için genital bölgede işlem yapılırken ne şekilde bekliyorsunuz biraz detaylı anlatırmısınız..Bu arada daha öncede yazmıştım, popo kenarına (daha iç kısım) yaptırmıştım etkili mi diye, çünkü lazerde oraya yapılmıştı. Çok ilginçki yüzden daha etkili oldu :) ilk seansta baya bi gitti.
3 gün önce hem orda çıkanları hemde daha geniş bi alana yapılmasını istedim. Evet popo acıyo ama üst tarafları iç kısımlara nazaran daha hafif acısı. Bütün popo değil, belki onada giderim ama o kadar süre yatmak istemedim, 40 dakika kadar çalıştık. Zaten böyle giderse 3-4 seansta biter gibi hepsi. Tabi 1 seans 2-3 saat sürer muhtemelen. 8 ayım var, süreyi yayarak kullanırım bol bol.
Biliyosunuz tüm vücut gitmeye karar verdim, genital belki bunun dışında kalır bilmiyorum. Ama bölge bölge yazıyorum buraya. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. :)
genitalde iç kısımlarda yumuşak dokuyada yapıyorlarmı iğneliyi..?popo arası veya üstü bunlardan tamamen kurtulmak mümkünmü acaba?siz nerde yaptırıyosunuz.uzun süren bi işlem olduğu için genital bölgede işlem yapılırken ne şekilde bekliyorsunuz biraz detaylı anlatırmısınız..
Benimde lazerden sonra artış oldu.lütfen yardımcı olun.
bilemiyorum iç kısımlar çok ince ve hassas..acısı çok fazla ve zararlı olur gibi geldi..popo daih tüm genital toplam kaç saat sürüyor peki..?Merhabalar, gittiğim yer yapıldığını söyledi, hiç bir zararı yokmuş. İlk deneme olarak popo kenarı bölgesine yaptım, ilk seansta büyük bi çoğunluğu gitmişti, 2. Seansı yaptım, bu sefer biraz daha popo üstü yapılmasını istedim, bakalım çıkış durumuna bağlı.
Ben boyuna gidiyorum %90 bitti. Tamamiyle kurtulmak mümkün gibi, gittiğim yer dharma med göztepe şubesi.
bilemiyorum iç kısımlar çok ince ve hassas..acısı çok fazla ve zararlı olur gibi geldi..popo daih tüm genital toplam kaç saat sürüyor peki..?
ben malum soruyı sizede sorayım öyleyse..Genital iç kısım ve popoya iğneli epilasyon yapıyormusunuz?zararlı gibi duruyor ama öncesinde lazerle tüyler inceltilip azalırsa bu mümkün olurmu..12. yıllık uzmanlık alanım olan iğneli epilasyon konusunda yardımcı olabilirim