İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Anladim canım ne güzel kolda bacakta bitmis. Benim lazer yaptığım yer kola yapmayalim artar diyo sanki yuzumede soyleselerdi zamaninda nolurdu simdi akillandi beyinsizler.. Bacakta ust kismina hic etki etmiyor buğday tenlisin anca bu kdr olur diyo hic memnun degilim 1500 tl bosuna gitti

Haftaya dharma med'de randevum var.. yüz ile başlayacagım bütün vucut düşünüyorum ama endişeliyimde baş edebilir miyim bilmiyorum... yazdıklarınızı takip ediyorum, çok tesekkür ederim.Ben de burada gelişmeleri sizlerle paylasıcam.. ilk deneme seansıma gidicem tüğleri almalı mıyım??? insallah iyi geçer hepimiz şu tüylerden kurtuluruz.. psikolojım berbat ..

Tüyleri almadan gitmelisin. İşlem sırasında önce bölgeyi alkolle temizliyorlar. Sonra iğneyle tek tek köklere girilip yakılıyor. Korkulduğu kadar büyük bir acı yok. Herkesin acı eşiği farklı ve uygulayanın el çabukluğu önemli.

Şişlikler ilk saatlerde oluyor sonra dışarıdan bakan birinin göremeyeceği kadar azalıyor ama köklerin şiş olduğunu ben anlayabiliyorum dokununca. Cilt hassaslaşıyor. Birkaç güne hassasiyet tamamen geçiyor. Kızarıklıkların geçmesi zaman alıyor.

Merhaba kesin olarak bitti mi yüzdekiler? Aynı sizin gibi lazer mağduruyum.

Kızarıklıklar kabuklanmalar kaç günde geçiyor? şişlik oluyor mu arkadaslar

Merhabalar. Kendi deneyiminizi ayrı bir konuda açmanızı tavsiye ederim, cildin düzelmesi, ne sıklıkla gittiğiniz ayrı olduğu için, 2 ayrı gelişmeden forumu takip eden kişilere daha yararlı olucağını düşünüyorum. Ayrıca burayı günlük olarak kullanan insanlar olunca, benim günlükle karışıyo ve yazan kişiye yanlış işlem uygulanınca ya da bi sorunla karşılaşınca bana özelden mesaj atılıyo iyi misiniz tarzında. :) karışma olmasın o yüzden.

İğneli konusuna gelicek olursakta benim geçen nisan ayındaki psikolojimi okudunuz mu bilmiyorum, kimseyle kapışamazdım heralde çünkü ciddi takıntı haline getirip uykusuz kaldığım geceler oluyodu. Dert etmeyin gerçekten, düzenli giderseniz daha hızlı sonuç alırsınız. Sizi gittiğiniz yerdeki yapan kişilerde uyarır ya da öğüt verir ne yapmanız gerektiğine dair.

Bugün boyun seansına gittim. Yarım saat sürdü, tüy aramakla geçti bi kısmı. Memnunum şu anki gidişattan, eylül gelince üst çene kısmınada giricem inşallah.

Bu arada ben göbeğe deneme gitmiştim üst kısma, yarım saat gibi. Orda lekelenmeler oldu. 3 ay geçti hafif hafif kaldı, geçiceğini söylediler lakin ilk zamanlarıma denk geldiği için pek bilinçli değildim, nolursa olsun 24 su değdirmeyin, sudan olmuş olabiliceğini söylediler. Burdan konuştuğum bi bayan arkadaşım kantaron yağını önerdi, onu kullanmaya başladım. Bakalım...

1 haftaya onunla da ilgili gidişatı yazıcam.

Haklısınız kusura bakmayın forum konusunda acemiyim evet yeni konu açsam iyi olur.haftaya gidecegim o zaman paylasırım.su degdirmeyin yazmıssınız.ben çok terliyorum acaba terin bir zararı olur mu.bir de emla kremi her zaman igneliden önce sürüyor musunuz

Haklısınız kusura bakmayın forum konusunda acemiyim evet yeni konu açsam iyi olur.haftaya gidecegim o zaman paylasırım.su degdirmeyin yazmıssınız.ben çok terliyorum acaba terin bir zararı olur mu.bir de emla kremi her zaman igneliden önce sürüyor musunuz

Yaz sıcağında boyuna ara ara eşarp bağladım çok ince. Doğal olarak terledim ve isilik oldu hafif hafif, bana u talk pudrayı önerdiler onu kullandım sıcaklarda ve geçti. Renksizde hiç belli olmuyo, onu önerebilirim.
Emlayı hep kullanıyorum :) tüp tüp kaç tane bitirdim bilmiyorum. 2 kez sürüyorum bazen 3 kez.
Seansa 1 saat kala ve yarım saat kala kullanıyorum bazende girerken hemen sürüyorum. Çünkü seans süresi uzunsa etkisi geçmesin diye, hemen geçmiyo tabi ama psikolojik olarak sürme ihtiyacı hissediyorum bazen. Siz bakarsanız acıyan yerinize göre sürersiniz. Her yere bolca sürmeyin derim. Açıkçası fiyatı 80-90 tl civarıydı ve sürekli gittiğim için fazlaca almam gerekiyo. Bu yüzden koltuk altı ve göğüs ucuna gittiğimde kullanmıyorum sadece boyuna sürüyorum.
Sorunuz olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Kısa zamanda başlarsınız umarım. :)

ilk gittigim gün deneme seansı yaparlar mı acaba? Emla krem yazdırılmıyor mu doktora yazdırsam.biraz pahalıymıs :)

Dharma med'in videosunu izlemiştim. Sanırım iyi bir yer orası. Epilasyon sonrası bize yorumlarını yazar mısın ?

Dharma med'in videosunu izlemiştim. Sanırım iyi bir yer orası. Epilasyon sonrası bize yorumlarını yazar mısın ?

:) hanım efendi yanlış konuya yorum yazdınız sanırım. 20 sayfa boyunca seans seans dharma medi ve memnuniyetimi, iğneli epilasyonda ne kadar ilerlediğimizi yazdım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…