- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi stereotyped
Haftaya dharma med'de randevum var.. yüz ile başlayacagım bütün vucut düşünüyorum ama endişeliyimde baş edebilir miyim bilmiyorum... yazdıklarınızı takip ediyorum, çok tesekkür ederim.Ben de burada gelişmeleri sizlerle paylasıcam.. ilk deneme seansıma gidicem tüğleri almalı mıyım??? insallah iyi geçer hepimiz şu tüylerden kurtuluruz.. psikolojım berbat ..
Merhaba kesin olarak bitti mi yüzdekiler? Aynı sizin gibi lazer mağduruyum.merhabalar, 2-3 gün önce yardım amaçlı konu açmıştım, pek öneri gelmeyince iş başa düştü deyip kendim halletmeye karar verdim.
bu yazıyı okuyosanız derin bi nefes alın, sizden daha kötüleri var. misal; ben =) 26 yaşındayım. 18imi doldurdum hemen başladım lazere, o zamanlar pek bi bilgimiz yoktu tabi nereye ne makina uygulanabiliceğine dair, bıyıkla başliyim derken şu anlık durumum boyun bölgesine kadar. o yüzden rahat olun dedim, çünkü benimki belkide bir bayan için en büyük kabuslardan biri. seneye yaz evleniyorum, baktım ki lazer gerçekten yüzde bitirmiyo, şişlik kırmızılık artık umrumda değil deyip iğneliye başladım. bugün ilk seansımı gerçekleştirdim. fakat büyük bi bölge olduğu için (düşünün tüm yanaklardan boyuna kadar) boynuma ilk yaptık, yüzüme lazere devam edicem ta ki boynum azalmaya başlayana kadar. ama tatilse gitmicem, güneşlenmekse çıkmıcam güneşe, açıkçası ben çok zor bi dönem yaşadım. dün geceye kadar =) sabahlara kadar uyuyamadığım bi dönemden bahsediyorum, zaten nişanlıyım sürekli nişanlının ailesine gir çık, bu yüzden de bütün yüz bölgemi dahil etmek istemedim bi anda. zaten çok fazla tüy olduğu için yapanada yazık günah yani =) sabır ister.
gittiğim yere gelicek olursak, lazer epilasyona devam ettiğim yerde ilk seansımı gerçekleştirdim fakat yarın başka bi yere kontrolumu aldırdım. 2 yeri denicem. diğer yer göztepede onuda burdan buldum, pek beğeneni var.
şu anlık durumdan bahsediyim kısaca, gitmeden önce emla kullandım. acıdı mı? evet =) ne kadar yararı oldu bilemicem lakin o acıyı hissettim. boynum sivilce büyüklüğünde bir sürü topçuklarla dolu =) 2-3 güne geçer dediler, haftasonu geçmezse şal ile kapıcam artık. cuma da yüzüme lazere devam edicem. ama boyun bölgeme başladım işte. devam ettikçe yazıcam, yarın ki randevumuda eklicem buraya.
korkmayın ve dert etmeyin sakın, biliyorum bir bayan için tüylenme çok büyük bir sorun ama beterin beteri var. şükredin bence =) çene, bıyık, favori kısmı diye dert ediyosanız, düşünün tüm boyun bölgem var bide benim. sıkmayın canınızı =)
bugünlük bu kadar.
Herhalde 50 seans gitmişimdir lazere hiçbir azalma yok. İğneli kesin çözüm diyorsunuz yani?
Kızarıklıklar kabuklanmalar kaç günde geçiyor? şişlik oluyor mu arkadaslar
Haklısınız kusura bakmayın forum konusunda acemiyim evet yeni konu açsam iyi olur.haftaya gidecegim o zaman paylasırım.su degdirmeyin yazmıssınız.ben çok terliyorum acaba terin bir zararı olur mu.bir de emla kremi her zaman igneliden önce sürüyor musunuz
Haftaya dharma med'de randevum var.. yüz ile başlayacagım bütün vucut düşünüyorum ama endişeliyimde baş edebilir miyim bilmiyorum... yazdıklarınızı takip ediyorum, çok tesekkür ederim.Ben de burada gelişmeleri sizlerle paylasıcam.. ilk deneme seansıma gidicem tüğleri almalı mıyım??? insallah iyi geçer hepimiz şu tüylerden kurtuluruz.. psikolojım berbat ..
Yaz sıcağında boyuna ara ara eşarp bağladım çok ince. Doğal olarak terledim ve isilik oldu hafif hafif, bana u talk pudrayı önerdiler onu kullandım sıcaklarda ve geçti. Renksizde hiç belli olmuyo, onu önerebilirim.
Emlayı hep kullanıyorum :) tüp tüp kaç tane bitirdim bilmiyorum. 2 kez sürüyorum bazen 3. Seansa 1 saat kala ve yarım saat kala kullanıyorum bazende girerken hemen sürüyorum. Çünkğ seans süresi uzunsa etkisi geçmesin diye, hemen geçmiyo tabi ama psikolojik olarak sürme ihtiyacı hissediyorum bazen. Siz bakarsanız acıyan yerinize göre sürersiniz. Her yere bolca sürmeyin derim. Açıkçası fiyatı 80-90 tl civarıydı ve sürekli gittiğim için fazlaca almam gerekiyo. Bu yüzden koltuk altı ve göğüs ucuna gittiğimde kullanmıyorum sadece boyuna.
Sorunuz olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Kısa zamanda başlarsınız umarım. :)
ilk gittigim gün deneme seansı yaparlar mı acaba? Emla krem yazdırılmıyor mu doktora yazdırsam.biraz pahalıymıs :)[/QUO
ilk gittigim gün deneme seansı yaparlar mı acaba? Emla krem yazdırılmıyor mu doktora yazdırsam.biraz pahalıymıs :)
Evet, 15 dakika deneme oluyor ilk seans :)
ilk gittigim gün deneme seansı yaparlar mı acaba? Emla krem yazdırılmıyor mu doktora yazdırsam.biraz pahalıymıs :)
Dharma med'in videosunu izlemiştim. Sanırım iyi bir yer orası. Epilasyon sonrası bize yorumlarını yazar mısın ?