- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
Merhabalar öncelikle herkese tesekkür ederim tecrübelerinizi yazmışsınız.ben polikistik over nedeniyle yüzümde boynumda kıllanmalar oldu.. O kadar mutsuz ve kötü hissediyorumki anlatamam.yaşadıgım yerde özel hastanede cildiye doktoruyla görüştüm biz üç beş ay sonra iğneli epilasyon merkezi açıcaz dedi o zamana kadar bekle lazere git dört beş kere de hafiflesin dedi.ve duyduguma göre lazer cogaltıyormus ne yapıcam ben simdi.. Beklemekte istemiyorum.dharma medle bi görüşsem mi ki diyorum cesaret edemiyorum.sizin tecrübelerinizi okuyorum çıkmazda kaldım gidip görüşsem mi bilemedim...
Mdcassol u dün eczaneye gittigim de eczaciya sormustum. Cilt yenileyici ozelligi oldugunu ve bayanlarin gunluk ciltlerini nemlendirmek icin kullandiklarini soyledi. Birde hametan i sordum oda ciltteki kizarikliga , yaniga, gunes yanigina, derideki rahatsizliklara iyi geliyor dedi. Bende igneliye 4 eylul de baslayacagim icin krem arastirmalarina girdim.
Bana madecassolu sivilce izleri icin onermislerdi. Bir cok topik okudum bi cok insanin görüşü bu yonde. Ama ne kadar doğru bilemiyorum. Gunluk bakim amacli kullanabilirsiniz dedi eczaci. Cildiye doktoruna sordum nasil kremler diye recete yazdi kullanabilirsin güzel kremler dedi aciklama yapmadi fazla icerigi ile ilgili. Igneli yaptirabilir miyim diye sormak icin gitmistim dermatologa. Akne ilaci kullaniyodum 1sene oncesine kadar cilt toparlamis mi diye tedbir amacli gitmistim. Ignelide uygulaninca derim ince oldugu icin leke iz kalir korkusuyla. Güneş lekem kolumda var güneş lekesi icin kullanmicam yani canim. Igneli uygulanirken oluşan deri irizyonlarina uygulamayi dusunuyodumGüneş yanığı soyma işlemi gibi ürünleri doktora sormadan kullanmayın derim. Madecassoldan bende memnun kaldım, lakin güneş yanıklarım için kış gelince doktora gidicem. Nası bi tedavi uygulanması gerektiğini, kaçıncı derece yanık olduğuna göre karar verilir, işleme başlanır diye düşünüyorum. Sizinde güneş lekeniz varsa, kendiniz forumlardan okuyup krem almayın, başarısız olursa çok daha kötü olabilir lekeniz.
Bana madecassolu sivilce izleri icin onermislerdi. Bir cok topik okudum bi cok insanin görüşü bu yonde. Ama ne kadar doğru bilemiyorum. Gunluk bakim amacli kullanabilirsiniz dedi eczaci. Cildiye doktoruna sordum nasil kremler diye recete yazdi kullanabilirsin güzel kremler dedi aciklama yapmadi fazla icerigi ile ilgili. Igneli yaptirabilir miyim diye sormak icin gitmistim dermatologa. Akne ilaci kullaniyodum 1sene oncesine kadar cilt toparlamis mi diye tedbir amacli gitmistim. Ignelide uygulaninca derim ince oldugu icin leke iz kalir korkusuyla. Güneş lekem kolumda var güneş lekesi icin kullanmicam yani canim. Igneli uygulanirken oluşan deri irizyonlarina uygulamayi dusunuyodum
Henüz almadim kullanmadim da. igneliye basladigim zaman kabuk olursa onlara surmek istiyorum ve sivilce izlerine iyi geldigini bu forumda okudum baya kişi sivilce izlerine iyi geldigini söylüyor insallah ise yarar canim bende yanlış yonlendirmiyim. Size estetisyeniniz mi onerdi bu kremi?Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum fakat o krem bende çok işe yaradı. son seansımda fark ettim, kabuk çok oluşmadı. sivilce izi bende de var 2 adet, işe yaradı mı sizde? ben de kullanırım sivilcede. =) hiç duymamıştım bunu.
Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum fakat o krem bende çok işe yaradı. son seansımda fark ettim, kabuk çok oluşmadı. sivilce izi bende de var 2 adet, işe yaradı mı sizde? ben de kullanırım sivilcede. =) hiç duymamıştım bunu.
Henüz almadim kullanmadim da. igneliye basladigim zaman kabuk olursa onlara surmek istiyorum ve sivilce izlerine iyi geldigini bu forumda okudum baya kişi sivilce izlerine iyi geldigini söylüyor insallah ise yarar canim bende yanlış yonlendirmiyim. Size estetisyeniniz mi onerdi bu kremi?
Okudum canim teşekkür ederim burda herkese yardimci oluyorsun. Kremin iyi gelmesine sevindim inşallah bana da iyi gelir. Ama İğneden sonra olusan kabuklanmayi boyle kremlerle nemlendirerek daha cabuk dusmesine ve kabuk düşünce lekenin gec iyilesmesine neden olmaz mi??Günlükte adım adım hangi kremleri, gittiğim yer ne önerdi hepsini yazdım. Bir çok krem denedim. Önerdikleri kremden çok daha başarılı geldiğini söyleyebilirim. Tabi bu benim cildime iyi gelen.
Okudum canim teşekkür ederim burda herkese yardimci oluyorsun. Kremin iyi gelmesine sevindim inşallah bana da iyi gelir. Ama İğneden sonra olusan kabuklanmayi boyle kremlerle nemlendirerek daha cabuk dusmesine ve kabuk düşünce lekenin gec iyilesmesine neden olmaz mi??
Cok mu belli oluyo igneli sonrasi yuzdeki kizarikliklar ya? Birde regli iken igneli yaptiriliyor mu bilgin var mi canim? Bu arada aşağıda ki yazin cok hoş olmuş gerceklerle yuzlesmemiz kabullenmemiz ve cikis yolunu bulmamiz lazim kendimizi hirpalayarak yirtarak olmaz tek cagre igneli dedigin gibi cok insana yardimci oluyosun Allah razi olsun canim.öylede denedim aynı sonuç, makyajla kapatamıycağın kadar leke sadece ilk hafta, sonra çok hafif kaldığı için bi yere gidiceksem kapatıyorum direk. ayrıca ten rengine hemen dönmüyo maalesef, ama öyle ilk zamanki izlerden sonra hafife indiğinde bile umursamamaya başlıyosun. =)
Cok mu belli oluyo igneli sonrasi yuzdeki kizarikliklar ya? Birde regli iken igneli yaptiriliyor mu bilgin var mi canim? Bu arada aşağıda ki yazin cok hoş olmuş gerceklerle yuzlesmemiz kabullenmemiz ve cikis yolunu bulmamiz lazim kendimizi hirpalayarak yirtarak olmaz tek cagre igneli dedigin gibi cok insana yardimci oluyosun Allah razi olsun canim.
Canim asagida yazdigin yazin cok hos vall
Regly döneminde yaptrmak sorun olmuyor mu??? Ben yapmıyorlar diye biliyorum. Yüzümdeki boynumdaki tüyler tavan yapmış:))) reglm diye baslamamistm.bu cumartesi baslicam 2saat verdi bakalm ne olcak.sahsen giderken ince bi sal takmayi düşünüyorum inş cok sicak olmazya kışi falan bekleymm ne kadar erken o kadar iyi:)) en azindan kışa girdigimizde baya yol kat etmis olcaz.rahatlikla peeling tedaviside gorebilcezKızarıklık oluyo evet, o yüzden daha önce başlasaymışım keşke, en iyisi kış çünkü ben gittim nisanda başladım =) neyle kapatabilirim ki, daha geçen hafta bilmem kaç derece sıcakta fular taktım, babam 'kızım manyak mısın' der gibi bakıyodu bana. =D kışın boğazlı atkı derken kapanır gider.
Regliykende yaptırdım hiç bir sorun olmadı.
Regly döneminde yaptrmak sorun olmuyor mu??? Ben yapmıyorlar diye biliyorum. Yüzümdeki boynumdaki tüyler tavan yapmış:))) reglm diye baslamamistm.bu cumartesi baslicam 2saat verdi bakalm ne olcak.sahsen giderken ince bi sal takmayi düşünüyorum inş cok sicak olmazya kışi falan bekleymm ne kadar erken o kadar iyi:)) en azindan kışa girdigimizde baya yol kat etmis olcaz.rahatlikla peeling tedaviside gorebilcez
Aynen arkadaşla ozelden konusuyoruz adetliyken skinti olursa diye de ogrendigimiz iyi oldu canım teşekkür ederim. Ben eylül de baslucsm biraz daha disimi skmam lazimDaha az etki görürlermiş sanırım bu yüzden dozu arttırıyoruz adetken. Onun dışında bi sorun yokmuş. Yapan kişi bu şekilde anlatmıştı bana. Fular alın tabi :) fakat hemen kapamayın tahriş olmasın, çok hafif kapayın üstünü, bende fular alıp giderdim, öyle dediler bana :) size de hayırlı olsun diyelim o zaman. :)
Aynen arkadaşla ozelden konusuyoruz adetliyken skinti olursa diye de ogrendigimiz iyi oldu canım teşekkür ederim. Ben eylül de baslucsm biraz daha disimi skmam lazim((
Biyik bolgeni bekletiyodun heralde sen takip ediyorum da. Zeynep hanim biyik icin orta kisma uygulama yapmiyormus sadece kenarlara uygulama yapiyomus vanim ya burdan giden bi kizla tanistim o bana yapmadi sadece kenarlara yapti dedi. Sizin estetisyeniniz yapacak mi orta kisma?? Diğer beklettiginiz bir yer var mi?En iyisini yapıyosun. Daha rahat olur senin için bende beklettiğim bölgeleri ağdayla hallediyorum şimdilik.
Biyik bolgeni bekletiyodun heralde sen takip ediyorum da. Zeynep hanim biyik icin orta kisma uygulama yapmiyormus sadece kenarlara uygulama yapiyomus vanim ya burdan giden bi kizla tanistim o bana yapmadi sadece kenarlara yapti dedi. Sizin estetisyeniniz yapacak mi orta kisma?? Diğer beklettiginiz bir yer var mi?
Maşallah canim hayirlisi olsun tbki evlenmeden halletmek lazim böyle seyleri. Kol kili yogunlugunuz ne durumdaydi acaba? Bende düşünüyorum ama onceligim yuzumBen göğüs ucu, koltuk altı, kol ve ufak ufak bacağa başladım. göğus ucu - kol ve koltuk altı bitti gibi, bacağa 1 seans gittim sadece.
yüzde ise sadece elmacık kemikleri ve boyuna gidiyorum, bıyık - yanağın alt kısımlarına başlıcam. yani yüz bölgesinde sadece yarısına gidiyorum, hepsine aynı anda gidip kıpkırmızı gezmeyi göze alamadım.
ben yavaş yavaş tüm vücut giricem. =)
ilk önce popo kısmı ve göbeği halledip, en son genitale geçicem.
gittiğim yerden memnun kaldığım için, bir de şanslıyım 3. - 4. seanstan sonra gittiğim bölgeler hep %70-80 bitti.
lazer ya da ağdayla hayat boyu uğraşamam. nikahıma kısmetse 9 ay gibi bi süre kaldı, bu zaman zarfında tüy gördüğüm her yeri halletmeye çalışıcam. =)
tabi benim bölgelerin hızlı bitmesinin sebebi ben aynı bölgede tek tüy görsemde hemen gidiyorum, hiç beklemedim. nisan başında başladım, ve nisandan şu ana kadar her hafta gittim farklı bölge için. boyunu 4 ay gibi bi sürede %80 azalttım. kırmızı dolaştım ama nolursa olsun bitiricem dedim. =)
Maşallah canim hayirlisi olsun tbki evlenmeden halletmek lazim böyle seyleri. Kol kili yogunlugunuz ne durumdaydi acaba? Bende düşünüyorum ama onceligim yuzum( yuzunuz de fazla yok anlasilan.
Benim lazerin işe yaradığı 2 bölge kol ve bacaktı. Kolda sayılıydı 1-2 kez işlem yaptık. Halen bişi çıkmadı. Bacakta az, yani 2 bacak yarım saat sürüyo, o sürenin bi kısmı nerde tüy var diye bakmakla geçiyo. Normalde 14-15 saat sürermiş full tüylü bacak.
Yüzde ve boyunda vardı. Ne az ne de erkek gibi. :)