• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüz bölgesine Lazer epilasyon yaptırıp memnun olmayanlar ve kılı artanlar buraya...

NURAYYILDIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
109
1
0
İstanbul
Bu forumda gördüm ki birçok hanım arkadaşım beceriksiz lazer epilasyon uygulamaları sonucu ( verilememiş uygun doz ) özellikle birkaç kıl veya tüy den kurtulmak isterken yüzü kıl içinde kalmış birçok mağdur var ,eğer bu kişiler buraya yazabilirlerse onları inanılmaz kısa süre içinde bu sorunundan kurtarabilirim üstelik garantili ...:enbuyukkk:

bunlardan bırıyım ama sorunumu çözmek üzereyım ama yınede merak ettım ayrıntılı bılgı verebılır mısnız

peki kullandığınız cihazın adı ne onu yazarsanız bizde nette biraz araştırma yapabiliriz

peki kullandığınız cihazın adı ne onu yazarsanız bizde nette biraz araştırma yapabiliriz
Sorunun çözümü için Amerikadan getirttiğim özel cihazımla gerçekleştiriyorum nette araştırmanız için size isim vermem nede olsa vahşi ekonomik ortam cihazımı kopyalaması mümkün , ben bile müşteri adı altında cihaz kopyalamaya gelebilecekler için cihazımın kutusunu değiştirdim ama sizin için önemli olan sonuç ise yeniden belirtin size bana ulaşacağınız yer bilgilerimi özelden atarım.
Sevgiler:nazar:

Sorunun çözümü için Amerikadan getirttiğim özel cihazımla gerçekleştiriyorum nette araştırmanız için size isim vermem nede olsa vahşi ekonomik ortam cihazımı kopyalaması mümkün , ben bile müşteri adı altında cihaz kopyalamaya gelebilecekler için cihazımın kutusunu değiştirdim ama sizin için önemli olan sonuç ise yeniden belirtin size bana ulaşacağınız yer bilgilerimi özelden atarım.
Sevgiler:nazar:

tamam sizde haklısınız belki ancak piyasada okadar cok cihaz warki yani bizde ne yapıcagımızı bılemiyoruz artık ve sonuç biz insanlar denek olmadığımız için bişeyleri önceden araştırmak istiyoruz oyüzden sordum sizede bide sanıyorum istanbulda sizin merkeziniz ben kocaelide yaşıyorum yani o da biraz sıkıntı yaratıyor açıkcası

tamam sizde haklısınız belki ancak piyasada okadar cok cihaz warki yani bizde ne yapıcagımızı bılemiyoruz artık ve sonuç biz insanlar denek olmadığımız için bişeyleri önceden araştırmak istiyoruz oyüzden sordum sizede bide sanıyorum istanbulda sizin merkeziniz ben kocaelide yaşıyorum yani o da biraz sıkıntı yaratıyor açıkcası
Sizin endişelerinize halk veriyorum ama inanın bu konuda kendime güvenim tam birde istanbulda insanlar anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışmak zorunda hal böyle iken herkes bir şekilde sıkıntı çekiyor eğer gerçekten sorununuza çözüm bulmak istiyorsanız salonuma beklerim anadolu yakasında olmama rağmen bahçeşehirden gelen müşterilerim var ...adres bilgilerim için
yildizepilasyon.com da oradan ulaşabilirsiniz size daha başka ne söyleyebilirim takdir sizin:nazar:

Back