- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akımı düşük tutmuşlardır. Ben 3-4 gün kabarık ve kızarık bir suratla geziyorum. Bazı yerler kabuk tutuyor bazıları tutmuyor ama işlem yapıldığı çok belli oluyor.Bayanlar 4 gün önce yüzüme iğneli epilasyon yaptirdim yapildigi anda bi kizarma oldu sonra bayanin bana sattigi kremden surdum ne kabuk bagladi ne de kizardi böyle olması normal mi yardimci olur musunuz?
iğneli epilasyonda yüzünüzdeki tüylerde sonuç aldınız mı acaba?bitiyor mu tüyler?Akımı düşük tutmuşlardır. Ben 3-4 gün kabarık ve kızarık bir suratla geziyorum. Bazı yerler kabuk tutuyor bazıları tutmuyor ama işlem yapıldığı çok belli oluyor.
Evet, tek tük kaşlarımın üstünde çıkıyor sadece.iğneli epilasyonda yüzünüzdeki tüylerde sonuç aldınız mı acaba?bitiyor mu tüyler?
Evet, tek tük kaşlarımın üstünde çıkıyor sadhangi bölgelere yaptır
Geçmiş olsun darısı başıma.Hangi bölgelere yaptırdınız yüz bölgesinde?İnce miydi tüyleriniz iğneli epilasyona başlarkenEvet, tek tük kaşlarımın üstünde çıkıyor sadece.
nereye yaptırdınız?ayrıca sağolun cevabınız içinkaş üstlerine, favori bölgesine, yanaklara ve kısmen elmacık kemikleri üstüne yaptırdım. Çok ince değildi, kıl da değildi. Kahverengi orta kalınlıkta tüylerdi.
rica ederim. anadolu yakası dermaest.nereye yaptırdınız?ayrıca sağolun cevabınız için