Yüz bölgesine İğneli Epilasyon

KaDerbnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Bayanlar 4 gün önce yüzüme iğneli epilasyon yaptirdim yapildigi anda bi kizarma oldu sonra bayanin bana sattigi kremden surdum ne kabuk bagladi ne de kizardi böyle olması normal mi yardimci olur musunuz?

Bayanlar 4 gün önce yüzüme iğneli epilasyon yaptirdim yapildigi anda bi kizarma oldu sonra bayanin bana sattigi kremden surdum ne kabuk bagladi ne de kizardi böyle olması normal mi yardimci olur musunuz?
Akımı düşük tutmuşlardır. Ben 3-4 gün kabarık ve kızarık bir suratla geziyorum. Bazı yerler kabuk tutuyor bazıları tutmuyor ama işlem yapıldığı çok belli oluyor.

Niye akımı düşük tutmuş olabilirlerki ilk yapıldığı için mi acaba

ay ben bir kere yaptırdım hassas olduğumu söylememe rağmen sanırım ayarlayamadı 3 gün dudaklarım estetik faciasıymış gibi evde durmak zorunda kaldı. ankarada düzgün yapanı yok mu bunun? adres falan verebilcek olan var mı?

Açıkçası ilk birkaç saat yüzündeki her uygulanan nokta kızarmış görünüyor, sonraki günler küçük siyah nokta gibi, hani çok çok belli olmuyor ama yakınında duran insanın yüzünde bir işlem uyguladığını anlıyor olması lazım. Belki akım düşüktür. Mucizevi bir krem olsaydı herhalde gruptan arkadaşlar söylerlerdi kesin. O yüzden kararsız kaldım.

Akımı düşük tutmuşlardır. Ben 3-4 gün kabarık ve kızarık bir suratla geziyorum. Bazı yerler kabuk tutuyor bazıları tutmuyor ama işlem yapıldığı çok belli oluyor.
iğneli epilasyonda yüzünüzdeki tüylerde sonuç aldınız mı acaba?bitiyor mu tüyler?

kaş üstlerine, favori bölgesine, yanaklara ve kısmen elmacık kemikleri üstüne yaptırdım. Çok ince değildi, kıl da değildi. Kahverengi orta kalınlıkta tüylerdi.

kaş üstlerine, favori bölgesine, yanaklara ve kısmen elmacık kemikleri üstüne yaptırdım. Çok ince değildi, kıl da değildi. Kahverengi orta kalınlıkta tüylerdi.
nereye yaptırdınız?ayrıca sağolun cevabınız için

Back