• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz bolgesine iğneli epilasyon ...

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
yüz bölgesi için iğneli epilasyon düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
yaptıran var mı acı hissi çok muohaoldumsmile
:sinifsinif:kabuklanma süreci nedir nezman geçiyor bunları konuşalım istedim
tşk kızçelerim:kedi:

ayy ayyy ben kendi adıma konuşayım uzmanına yaptırmak lazım yoksa git gel helak olursun benim gibi birde gözenekler oluşurr sonrada kendine kızarsın
uzmanı nerde bulunur oda ayrı bi sorun
acı kısmına gelince evet acıyor anestol uyuşturucu krem sürüyordum biraz daha rahattım ki acı eşiğim yüksektir
iğneli epilasyon kalbimde kanayan yaradır mafoldumben

ben dudak üstü ve çene yaptırdım bittimi hayır iz kaldımı evet şimdi yeniden başlıcam daha ii bir yerde kolay gelsin herkese kıl tüy yoruyor valla artık:)
acı oluyor tabiiki sanırım dayanırsın olmadı anestol falan sürersin ama ben o kaç seneme acıyorum git gel boşyere ooooffff offff ama bu sefer b,tecek azimliyim:))))))

ayy kızlar kesinlikle lazer yaptırmayın ben sadece bunu söleyebilirim 2 yıl yaptırdım sonuç sıfır.bende şimdi iğneli merkezi arıyorum.ama çok korkuorum yanık olması gözenek açılması falan söleniyor.tamam şimdi yüzümüzde kıllar var ama onlarsız pürüzsüz oluo alınca.kılları bitirelim derken delik deşik bi surat oluşturmayalımda.

Arkadaşlar iğneli epilasyonu kesinlikle tavsiye etmiyorum lazer zararlı iğneli yaptır dediler, başladım bebek gibi cildim mahvoldu, çene kısmındaydı tüylerim bir iki seansa gittim ama pişmanım o kadar çektiğim acıya mı yanayım çenemin tamamen sivilce dolmasına mı yanayım hiçbir işe yaramadı ve o sivilce lekeleri iğneliden bana miras kaldı aklı olan yaptırmaz, kaç kişiden duydum koltuk altımda kalıcı batıklar oldu diye... Lazer yaptırdım sonra çenemdeki tüyler 1-1,5 yıl hiç çıkmadı ama sonra tekrar tek tük çıkmaya başladı ben onları cımbızla alayım derken tekrar çoğalttım o da boşa gitti :(

Bende yıllar önce gıdıma yaptırmıştım.O zamanlar lazer çok gelişmemişti ve çok pahalıydı.Evet kıllar yandı ama yüzümde biraz iz kaldı.Tabi izlerin geçmesi 2 yılı buldu ve tamamende geçmedi tabi.Şimdide biraz koyu renkli tüylerim var.Lazer yaptıracağım.Annemle kardeşimde gitti güya iyi bi yere.Hiç bi işe yaramadı çektikleri acılardan ve zor geçen izlerden başka.

Bende yıllar önce gıdıma yaptırmıştım.O zamanlar lazer çok gelişmemişti ve çok pahalıydı.Evet kıllar yandı ama yüzümde biraz iz kaldı.Tabi izlerin geçmesi 2 yılı buldu ve tamamende geçmedi tabi.Şimdide biraz koyu renkli tüylerim var.Lazer yaptıracağım.Annemle kardeşimde gitti güya iyi bi yere.Hiç bi işe yaramadı çektikleri acılardan ve zor geçen izlerden başka.

lakito
dediğin gibi lazer bi sonuç vermiyor.iğneli içinde ii bi yere gidersen iz falan olmaz deniyor.ben bunun için 2 yıldır giden lazere giden ğaralarımı vaktimi bir kenara attım ve artık iğneli epilasyon merkezi arıyorum.ama ne hikmetse koca ankarada bi tane ii yerin tavsiyesini bulamadım buradan.neyse bulurum inş hepimizde kurtuluruz şu kıl dertlerinden.bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsun kızlar...

iğneli için hacettepe kozmetoloji. detaylı bilgi için ankarada iğneli epilasyon başlığına bakabilirsiniz.

frikadelle
hacettepe çok ilgisiz dediler.bende öle dediler die soğudum.sen orayamı gidiosun???

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

arkdslar az once yuzume ıgnelı epilasyon yaptırdım..daha once lazer yaptırmıstım arttırdı kesınlıkle lazerı tavsıye etmem...ama sadece yarısı bıttı benım ya baya yogundu...o da 40tl tuttu 7.5ta iğnesı ama 10dkkasını almadılar 37.5 tuttu...daha bı de obur yarısına gıdıcem bana bıraz pahalı geldı ya ne dusunuyosunuz yorumlarınızı alabılırmıyım??

arkdslar az once yuzume ıgnelı epilasyon yaptırdım..daha once lazer yaptırmıstım arttırdı kesınlıkle lazerı tavsıye etmem...ama sadece yarısı bıttı benım ya baya yogundu...o da 40tl tuttu 7.5ta iğnesı ama 10dkkasını almadılar 37.5 tuttu...daha bı de obur yarısına gıdıcem bana bıraz pahalı geldı ya ne dusunuyosunuz yorumlarınızı alabılırmıyım??

pahalı olup olmadığına nasıl karar veriyorsun dakika ücreti değilmi iğneli ben dakikasını 1 tl ye yaptırıyorum kaç dakika tutarsa o kadar ödüyorum benim uzmanım iğne ücretide almıyor epilasyon sonrası kızarıklık giderici solüsyon veriyor eve onunda parasını almıyor.

Back