• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüz Bölgesine Diode Lazer mi İğneli Epilasyon mu?

berf

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
116
1
296
Kızlar hadi toplanalım, bnm için çok önemli bi soorum olucak iki sene boyunca yüzüm için Lazer epilasyona gittim dökülen kıllar döküldü geriye beni rahatsız edicek bi miktarda kıllar kaldı. Bunlar için sizce Diode Lazer mi yaptırmalıyım yoksa İğneli epilasyon mu? Önerilerinizi bekliorm... :42:

tabikide iğneli epilasyon... hangi lazer cihazı olursa olsun yuzdekı tüyleri yok etmez aksıne tetıkler ve daha da çoğaltır yayar

favori bölgeme 2 sene önce 7 seans laser yaptırdım ... şuanda avucumun içi gibi ... bir tane bile tüy yok ..

bence laser... ama kışın yaptır ... ge-nede güneş koruyucu krem sür
iğnelide delikli izler kalıyor

cnm bende aynı senin gibi lazere gittim ve artık kalan tüylerin bitmeyeceğini anladım iğneli epilasyona başladım bugun 5. günüm lekeler gitti sayılır bence ince kıllarsa kesinlikle iğneli ama sert kıllarda ve büyük alanlarda lazer daha pratik hem acı daha az hemde süresi

yüzde kalın tüğde olsa iğneli epilasyon bence.çünkü lazer yaptırıpta yüzdeki tüğleri çoğalttı dieni çok duydum iğnelidede iz kalma ihtimalı var tabi ama uzman kişiyi bulursan o ihtimalde olmuyo

kalın tüyleri lazerle azalltım baya zaten kalanlar ince.. bnm korkum söle bişi duydum bnde ne kdr dogru bilmiorm söylentide olabilir igneli epilasyon yaptıranların ilerde yüzünde delikler kalıomus yani operasyon sonrasında olanların dısında böle delik delik olur ya bazı kişilerin yüzü (sarkıcı izel gbi) onun gibi kalıcı izler kalıomus acaba dogru mu? :(

kalın tüyleri lazerle azalltım baya zaten kalanlar ince.. bnm korkum söle bişi duydum bnde ne kdr dogru bilmiorm söylentide olabilir igneli epilasyon yaptıranların ilerde yüzünde delikler kalıomus yani operasyon sonrasında olanların dısında böle delik delik olur ya bazı kişilerin yüzü (sarkıcı izel gbi) onun gibi kalıcı izler kalıomus acaba dogru mu? :(

uzmanına yaptırırsan kalmaz bende yaptırıyorum hiç öyle iz delik falan olmadı her işi tam uzmanına yaptırmak lazım derim kolay gelsin umarım bulursun.

yani dogru sölüosun bi isim var aslında aklımda bu konuda iyi bi isim oldgunu düşünüorm inş. bi aksilik yasanmaz

Back