• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüz bölgesi ve bıoder

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
selamlar kızlar,
bende bioder kullanmak istiyorum yüz bölgeme ama daha oncede yüzüme hiç ağda ip lazer v.s yaptırmadım.bioderi yüzümü almadan kullansam etki eder mi acaba?eczacı etki etmez dedi ama bioderin sitesinde etki eder yanlız bu süre uzar gibi birsey yazıyor kullanan varmı yüz bölgesine?
sonuçta bu yüz onemlı bir bölge ağdayla alıp snrada bioder kullanmak istemiyorum fazlalaşma olabilr neyapayım bklıyorummm

bence hiç deneme ben krem ve tüpünü denedim 4 ay.sonuç çok fazla sivilce...doktora gittim bioder cildinin yapısını bozmuş sivilce yapmış dedi.4 ay kullandım azalma bile olmadı.

bence yüzünü agdayla filan hiç alma benim bi arkadaşım var sir agdayla alıyodu yüzünü ve hergün ayna elinde tüylerle mücadele ediyodu çok zor bi durum ve şimdi lazer yaptırdı tüylerden tamamen kurtulmadı ama en azından sarı çıkıyo çıkanlarda eger yüzünde çok fazla tüy yoksa dokunma derim ben..

selamlar kızlar,
bende bioder kullanmak istiyorum yüz bölgeme ama daha oncede yüzüme hiç ağda ip lazer v.s yaptırmadım.bioderi yüzümü almadan kullansam etki eder mi acaba?eczacı etki etmez dedi ama bioderin sitesinde etki eder yanlız bu süre uzar gibi birsey yazıyor kullanan varmı yüz bölgesine?
sonuçta bu yüz onemlı bir bölge ağdayla alıp snrada bioder kullanmak istemiyorum fazlalaşma olabilr neyapayım bklıyorummm

ahh canım ya sormak istedim şeyi sormuşsun,aynı problem bende de var :çok üzgünüm:

selam arkadaşlar ben uzun zamandır bıoder kullanıyorum yüzüm için ve memnunum ister tüyleri alarak istersen almadan kullanabiliyorsun sadece tüyleri almadan kullandığında sonuç alma süresi dediğin gibi uzayabiliyormuş. ama zaten tüylerini daha önce almamışsan almadan kullanmak çok daha mantıklı bence... istersen denemen için numune gönderiyorlar web sitesinden incele istersen...

merhaba ben aranıza yeni katıldım. öncelikle herkese selamlar. bende çok kısa zamandır bıoder kullanımı yapıyorum bıoderin jelini kullanıyorum çok etkili diyebilirim kokusu ise tek kelime ile harika. böyle bir ürün çıkardıkları için üreticisine tşk ederim.

bioder serum 2 ayda bacak ve koltuk altımı çok azalttı ama yüzde etki sıfır , jelini deneyebilirim bilmiyorum , yüz çok problemli bir bölge en iyisi iğneli epilasyon aslında ..

sivilce derken içi yağ dolu keseciklerden bahsediyorsanız(yani epilasyon sonrası oluşan kızarıklar dışındaki sivilcelenmei kastediyorum) bu ürünün etkinliğinden şüphe duymamı sağlar,çünki kıllara iyi gelen bir ürün sivilcelere iyi gelmeli..

ben hem yüz hemde vücutta kullanmıştım. etkisini gördüm. bence kıl yapısı ile alakalı bir durum. mesela bir arkadaşımın hormın sorunu vardı etki gördü ama benden daha uzun sürede. yani mutlaka etki ediyor.

Back