İğneli Epilasyon yüz bölgesi tüylenme! acil!

stereotyped

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
643
122
merhaba arkadaşlar.
ben yüz bölgesine lazer epilasyon yaptırıpta pişman olanlar arasındayım. çok çekindiğim bir konuydu fakat yardımlarınızı bekliyorum o yüzden lazer serüverinime en baştan başliyim.
lazer epilasyona tüm vücut başladım, yüzde sadece bıyık bölgesiydi. gittiğim yerde çok nezih - güvenilir bi yerdi, yapan bayan şurda var, burda var diye diye yayıldı iyice. bende saf tabi. yaklaşık 7-8 sene önce başıma gelenler bunlar. ondan sonra 3 yer değiştirdim, özel hastaneye gittim 2 kez nafile, şimdi ataşehirde ünlü bi yere gidiyorum ama işte son durum yanak üstlerinden boyuna kadar. düşünün kaç sene oldu.
bu önceden sorun değildi fakat ben seneye yaz evleniyorum, utanır hale geldim. hepsini iğneliyle yaptıramam, o kadar uzun süre çalışıcak bi yer var mı bilmiyorum, bir de suratım kıpkırmızı olur. nişanlımın ailesinin evine gidiyorum sürekli utanırım bu durumdan.
yarın boyuna başliyim ilk önce diyorum, azalttıkça yukarı doğru çıkarım. bilmiyorum doğru bir karar mı ama uzasında gidiyim gibi bi seçeneğim yok. yaz geliyo ve yanak bölgesine lazere devam ederim en azından, boyunda iğneliye başlarım diye düşünüyorum.
açıkçası çok zor durumdayım, haftalardır uyuyamıyorum bu durum yüzünden, psikolojim bozuldu, öyle ayva tüy fln değil, koyu renk hepsi. ne yapmalıyım sizce, hepsine bi anda mı başliyim, lütfen bi öneride bulunun. bir de anadolu yakasında bildiğiniz iyi yerler varsa onuda yazabilirsiniz, bırakabilirim başlıcağım yeri.
önerilerinizi bekliyorum.

Kabuk yapmadan çalışacak birini bulun, rahat edersiniz. Cildiniz hassassa ilk başlarda fazla tepki verebilir ama bir süre sonra cilt alışıyor. İşlem sonrası en az bir gün cildinize krem, merhem, pudra dahil hiçbir şey sürmeyin. Gözenekler açıldığı için iltihaplı büyük sivilceler oluşabiliyor. Kızarıklık ertesi güne çok kalmaz. Soğuk kompres yaparsanız oluşacak şişliği de azaltabilir veya önleyebilirsiniz. Madem evleneceksiniz bence ertelemeyin çok fazla. Biraz sıkıntılı bir süreç, öyle tek seferde bütün tüyler alınamayabiliyor, sık sık gitmek gerekiyor. Ama daha kolay bir çözüm yok ne yazık ki.

teşekkür ederim yanıtınız için. benimki büyük bir bölge olduğu için göz altından boyuna kadar, uzun süre çalışan bi yer bulmak istiyorum, bulduğum yer yarım saat çalışıyo, boynumu bile bitiremeyiz o sürede. ayrıca iyi bi yer bulmak istiyorum anadolu yakasında. napıcam bilmiyorum.

ben istanbuldaysanız zeynep polatı önerebilirim,çok minicik kabuklar oluyor 1 haftada da dökülüyor,tavsiye ederim

yüzüme lazer yaptırdığım yeri ve bir de burda çok önerilen göztepede bi yeri denicem. 2 yerden hangisinden memnun kalırsam onunla devam edicem. bugün ataşehirde boyun bölgemi yaptırdım, bi kısmını tabi. sivilce gibi bir sürü şişlik var boynumda. 2-3 güne geçermiş, sorunda etmiyorum zaten, kurtuliyim yeterli. =) teşekkür ederim öneriniz için, o bayanada bakiyim.

umarım kurtulursunuz :), göztepede dhermamed i mi deneyeceksiniz eğer orasıysa gözlemlerinizi buraya yazar veya bana mesaj atarsanız sevinirim, duruma göre ben de bir arkadaşıma önericem de.

ben ankaradayım. Aynı durum bende var. Lazer yaptırdım yüzüme , çok kötü arttı ve siyahlaştı. O psikolojiyi çok iyi biliyorum. Boynuma yayılmaya başladı. Sizce ne yapmalıyım ? İğnelide elbet iz kalıyo diye korkuyorum. Başka çözüm derseniz daha da lazere bulaşmam yüzüme . Çözüm bulabildiniz mi arkadaşlar ?

Ben bölge bölge yaptırıyorum. İlk boynumun tamamına başladım, ilk seansı atlattım bu hafta, salı yaptırdım bugün fondotenle kapadım belli değil düşünün. Yüz bölgesine lazer devam çünkü hem boyun hem yüz aynı anda iğnelide çok dikkat çeker diye düşündüm. Boyun azaldıkça çene, bıyık, yanaklar devam etmeyi düşünüyorum. Açıkçası ben nişanlı olduğum için hepsini yaptıramıyorum çünkü ailesiyle görüşüyorum şu anda devamlı, ama öyle bi durum olmasa aynı anda yaptırırdım hepsini. Bir de lazerde şöyle bi durum var bütün hepsinin çıkmasını beklemelisin ama iğnelide 2-3 tane çıksa da gidebiliyosun hemen.
İz durumuna gelince onu bi türlü anlayamadım, iğne mi yapıyo mu yoksa güneş mi emin değilim ama benim gittiğim yer yazında yapabiliriz dedi. İğne izi ise iyi bir bakımla oluşmuyomuş sanırım. Açıkçası iğneliye yönlendiricek kadar detaylı bir bilgi sahibi değilim ama 1-2 gün geçtikten sonra kapatabiliyosun bi şekilde, onu biliyorum. :)

Ve de ben deneme olarak ilk koltuk altıma gittim ve yüzüme tek bir atış yapılmasını istemiştim, sizde o şekilde deneyebilirsiniz. İlk denediğim yerde kabuk bağladı, sonra başka bi yeri denedim. Memnunum şimdilik. Sizde deneme yaptırın bence gözükmeyen bi bölgenize, belki o şekilde kabukların düşme durumunu ya da gittiğiniz yerde kabukların büyüklüğünü görerek seçim yapabilirsiniz.

Ya benim cenemde bi iki tane tuy vardi. Laser tum vucuda gittim. Cenemdeki bi iki taneyi de bu sekilde biter diye aldirdim. İlk lazerle yaptik. Baktim ondan sonra cok cikmaya basladi sonra igneliye basladik. A,a al al bitmiyo. Ne zaman bitecek diyorum oyle oyle alinca bitecek diyolar. Bi yil oldu resmen. Bu lazeri epilasyonu anlamayan lutfen dukkan acmasin ya. Biri baska diyo biri baska diyo. Bi de yuz yani girunmeyen bi yer olsa. Oyle bile olsa yanlis ama. Napicaz bilmiyorum

İğnelide 1 sene mi oldu? Gitmedi mi hiç?

umarım kurtulursunuz :), göztepede dhermamed i mi deneyeceksiniz eğer orasıysa gözlemlerinizi buraya yazar veya bana mesaj atarsanız sevinirim, duruma göre ben de bir arkadaşıma önericem de.

Bana dhermamedi sormuştunuz, 1 hafta oldu, çok memnunum kabuklar minik minikti bi kaç gün sonra kapattım fondotenle, belli bile olmadı. Şimdi iz fln hiç bişey yok. Tüylerin çıkma durumunu bilmiyorum ama koltukaltınada gittim sonra alınması ve iz - kızarıklık kalmaması konusunda memnun kaldım.

kesinlikle bakırköy'deki şevval güzellik salonundaki hande'ye yptırmayın hanımlar yüzüm gözüm vücudum iz içinde dermatolog dokuyu yakmış tüyleri yakmamış bile dedi .ç boşa zaman para dirayet kaybı gerçekten asabım inanılmaz bozuk o izler nasıl geçer hiç bi fikrim yok hele o izlerin ortasından yanmadan kalan tüyler beni delirticek

süsen güzellikte de hiç iz kalmayan kolumda bile iz kaldı.

bakırköy lazer denen yerde yapan kız "iğneyi sokuyo muyum hissediyo musun" diye bana soruyodu . offf of ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…