- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
Kabuk yapmadan çalışacak birini bulun, rahat edersiniz. Cildiniz hassassa ilk başlarda fazla tepki verebilir ama bir süre sonra cilt alışıyor. İşlem sonrası en az bir gün cildinize krem, merhem, pudra dahil hiçbir şey sürmeyin. Gözenekler açıldığı için iltihaplı büyük sivilceler oluşabiliyor. Kızarıklık ertesi güne çok kalmaz. Soğuk kompres yaparsanız oluşacak şişliği de azaltabilir veya önleyebilirsiniz. Madem evleneceksiniz bence ertelemeyin çok fazla. Biraz sıkıntılı bir süreç, öyle tek seferde bütün tüyler alınamayabiliyor, sık sık gitmek gerekiyor. Ama daha kolay bir çözüm yok ne yazık ki.
ben istanbuldaysanız zeynep polatı önerebilirim,çok minicik kabuklar oluyor 1 haftada da dökülüyor,tavsiye ederimönerisi olabilecek kimse yok mu?
ben istanbuldaysanız zeynep polatı önerebilirim,çok minicik kabuklar oluyor 1 haftada da dökülüyor,tavsiye ederim
umarım kurtulursunuz :), göztepede dhermamed i mi deneyeceksiniz eğer orasıysa gözlemlerinizi buraya yazar veya bana mesaj atarsanız sevinirim, duruma göre ben de bir arkadaşıma önericem de.yüzüme lazer yaptırdığım yeri ve bir de burda çok önerilen göztepede bi yeri denicem. 2 yerden hangisinden memnun kalırsam onunla devam edicem. bugün ataşehirde boyun bölgemi yaptırdım, bi kısmını tabi. sivilce gibi bir sürü şişlik var boynumda. 2-3 güne geçermiş, sorunda etmiyorum zaten, kurtuliyim yeterli. =) teşekkür ederim öneriniz için, o bayanada bakiyim.
umarım kurtulursunuz :), göztepede dhermamed i mi deneyeceksiniz eğer orasıysa gözlemlerinizi buraya yazar veya bana mesaj atarsanız sevinirim, duruma göre ben de bir arkadaşıma önericem de.
ben ankaradayım. Aynı durum bende var. Lazer yaptırdım yüzüme , çok kötü arttı ve siyahlaştı. O psikolojiyi çok iyi biliyorum. Boynuma yayılmaya başladı. Sizce ne yapmalıyım ? İğnelide elbet iz kalıyo diye korkuyorum. Başka çözüm derseniz daha da lazere bulaşmam yüzüme . Çözüm bulabildiniz mi arkadaşlar ?
ben ankaradayım. Aynı durum bende var. Lazer yaptırdım yüzüme , çok kötü arttı ve siyahlaştı. O psikolojiyi çok iyi biliyorum. Boynuma yayılmaya başladı. Sizce ne yapmalıyım ? İğnelide elbet iz kalıyo diye korkuyorum. Başka çözüm derseniz daha da lazere bulaşmam yüzüme . Çözüm bulabildiniz mi arkadaşlar ?
Ya benim cenemde bi iki tane tuy vardi. Laser tum vucuda gittim. Cenemdeki bi iki taneyi de bu sekilde biter diye aldirdim. İlk lazerle yaptik. Baktim ondan sonra cok cikmaya basladi sonra igneliye basladik. A,a al al bitmiyo. Ne zaman bitecek diyorum oyle oyle alinca bitecek diyolar. Bi yil oldu resmen. Bu lazeri epilasyonu anlamayan lutfen dukkan acmasin ya. Biri baska diyo biri baska diyo. Bi de yuz yani girunmeyen bi yer olsa. Oyle bile olsa yanlis ama. Napicaz bilmiyorum
umarım kurtulursunuz :), göztepede dhermamed i mi deneyeceksiniz eğer orasıysa gözlemlerinizi buraya yazar veya bana mesaj atarsanız sevinirim, duruma göre ben de bir arkadaşıma önericem de.
valla yakın oldu bir seneye. gitmedi ya, aksine daha da çok çoğaldı. bitmek bilmiyorm, bu seferde etrafında ince ince tüyler oluştu.İğnelide 1 sene mi oldu? Gitmedi mi hiç?
valla yakın oldu bir seneye. gitmedi ya, aksine daha da çok çoğaldı. bitmek bilmiyorm, bu seferde etrafında ince ince tüyler oluştu.
siz nerdeki dhermamed'e gidiyosunuz ?