merhaba arkadaşlar,
lazer bölümünde dolaşırken bazı başlıkları gördüm ve bununla ilgili bilgilendirme için bu konuyu açmak istedim. bir çoğunuz hangi cihaz daha iyidir diye yazmış, ben gittiğim yerlerin ismini vermeden size cihazların etkilerinden bahsedicem ve belki benim yaşadıklarımı yaşamamanız için bir ön ayak olmuş olabilirim.
istanbulda ilk açılan lazer epilasyon yerlerinden birinde alexandrite makinasıyla bıyığa başladım, 2 ablam ve annemde aynı yere gidiyodu, orda da var şurda da derken git gide yayılma yaşanmaya başlandı. ben seanslara gide gele ağlar duruma gelmiştim, çünkü yayılma olmuştu baya bi.
sonra çok iyi bir özel hastane buldum, orda diot lazere başladım 6-7 ay gittim, yüzümü yaktılar ben 1-2 ay eve kapandım, dava açıcaktım ama isimlerini kötülememe amacıyla bütün parayı geri vermeyi önerdiler, açmadım o yüzden. başka bi güzellik merkezinde ipl denedim. vücudumu gerçekten azalttı bu makina ama yüzde nafile. oysa vücut içinde en etkisiz makina olduğu söylenilir. ben 3 -4 sene önce kol ve bacağı bitirdim arada kalan 5-6 tüy için iğneliye başladım.
sonra yine bir özel hastane diot =) o hastane artık 10dan fazla gittiğimi nd-yag denemem gerektiğini söyledi ve ben özel başka bi yer bulup nd-yag cihazına 1 sene gittim.
şimdi ki yanaklardan boyuna kadar tüylenmiş bi durumdayım. forumları çok dolaştım ve iğneli epilasyona gitmeye başladım, ilk deneme seansım bugündü, yarın tüm boyunu yapıcaklar. yüz yine lazer çünkü bölge bölge yaptırmak istiyorum. tüm yüzüm kıpkırmızı kabuk bağlamış bi şekilde dolaşamam. azaldıkça yukarıya doğru çıkıcam.
demek istediğim o ki, yüze başlamadan önce iğneli bölümüne girin, bir çok insanın bu yüzden ne kadar acılar çektiğini, pişman olduğunu, ne kadar paralar döktüğünü kendiniz okumuş olursunuz, sayfalarca insanın yazdıkları var. ben son 1 ay boyunca sabahlara kadar uyuyamadım, kafayı yedim. önceleri bu kadar kötü durumda diildim çünkü inş 1 sene sonrasında evleniyorum ve bu durumdan kurtulamıcam diye çok acılar çektim. kesin çözüm iğneli. ne bir reklamdır, ne de birini kötüleme amacım. reklam yapıcak kadar iğnelide bi yere gitmedim, ilk seansımdı sadece,gittiğim yeri de burda buldum.
bazı şanslı kişilerde yüze gidip bitirmiş olabilir yüzde ama ben öylesini görmedim duymadım da, annem yaş itibariyle 2 sene önce bitirdi. şimdi iğneliye başlıcak çünkü çıkmaya başladı. ablamlar ise benimle aynı durumda, ama çalıştıkları için iğneliye gidemiyolar.
bu tecrübemi paylaşmak istedim, çekindiğiniz bi takım şeyler olursa özelden de sorular sorabilirsiniz, size önerim iğneli sayfasına girin, açılan bi çok konu yüzle alakalı zaten..