• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüz Bölgesi İğneli Epilasyon

Jommies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
69
24
88
Kızlar selam 2 seans oldu benim ama hiç yüzümdeki özellikle çenemdeki kıllarda azalma olmadı? Normal mi bu? Kaç seans lazım yüzdeki sert kıllar için?

Eğer gittiğiniz yerin iyi bir yer olduğundan eminseniz, çene biraz normal.
En geç biten bölgelerden. Benim de öyleydi. Boyun falan daha çabuk azalırken çene öyle olmuyordu.

Kızlar selam 2 seans oldu benim ama hiç yüzümdeki özellikle çenemdeki kıllarda azalma olmadı? Normal mi bu? Kaç seans lazım yüzdeki sert kıllar için?
2 seans çok erken ama sertliğin azalması gerek kıldan tüye geçiyor olmanız gerek.

2 seans çok erken ama sertliğin azalması gerek kıldan tüye geçiyor olmanız gerek.

selam canım, hala aynı sertlik ve kalınlıkta...
Eğer gittiğiniz yerin iyi bir yer olduğundan eminseniz, çene biraz normal.
En geç biten bölgelerden. Benim de öyleydi. Boyun falan daha çabuk azalırken çene öyle olmuyordu.
Gittiğim yer gerçekten iyi ama yine de insan takıntılı oluyor.. sizin çene ne kadar sürmüştü? Benimki gibi kalın ve siyah miydi?

Çene bölgem öyleydi evet, her gittiğimde daha da azaldı elbette.
Ama inatçı birkaç kıl oluyordu muhakkak.
Yaklaşık bir yıl falan sürdü sanırım. Tabii şimdi bir yıl diyorum ama 365 gün de gitmedim ama, seans arası en az 3 hafta en fazla 5 hafta koyuyordum.

Çene bölgem öyleydi evet, her gittiğimde daha da azaldı elbette.
Ama inatçı birkaç kıl oluyordu muhakkak.
Yaklaşık bir yıl falan sürdü sanırım. Tabii şimdi bir yıl diyorum ama 365 gün de gitmedim ama, seans arası en az 3 hafta en fazla 5 hafta koyuyordum.
Ben haftada bir gidiyorum 2 seans oldu, kaçıncı seansta azalmaya başlar sizce?-:( çenemdeki kıllarım sert ve siyah

Ben haftada bir gidiyorum 2 seans oldu, kaçıncı seansta azalmaya başlar sizce?-:KK43: çenemdeki kıllarım sert ve siyah

Bilemiyorum bazen kişideki kıl yapısına göre değişiyor.
Sabırlı olun.
Sizin için daha çok erken.

2 seans, 2 hafta çok az.
Yüzdeki kıllar bir yıldan önce tamamen bitmez. Ama gittikçe azalır. Başta haftada bir yarım saat gidersiniz, 2 ay sonra ayda bir yarım saat giderseniz mesela. Bu şekilde azalıp, seans arası açılır.

selam canım, hala aynı sertlik ve kalınlıkta...

Gittiğim yer gerçekten iyi ama yine de insan takıntılı oluyor.. sizin çene ne kadar sürmüştü? Benimki gibi kalın ve siyah miydi?

İlk 5 ya da 6 seans sabırlı olmalısınız bence. Sert ise zaten çabuk çıkıyorlar ve yeni başladığınız için de her hafta size gelmenizi söylüyorlardır. Zamanla gitme sıklığınız azalacak ve tüyleşecekler. 1 seneyi bulur istediğiniz sonuca ulaşmanız. Tabi kıl yapınıza bağlı bütün bu öngörüler.

Back