Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer gittiğiniz yerin iyi bir yer olduğundan eminseniz, çene biraz normal. En geç biten bölgelerden. Benim de öyleydi. Boyun falan daha çabuk azalırken çene öyle olmuyordu.
Eğer gittiğiniz yerin iyi bir yer olduğundan eminseniz, çene biraz normal. En geç biten bölgelerden. Benim de öyleydi. Boyun falan daha çabuk azalırken çene öyle olmuyordu.
Çene bölgem öyleydi evet, her gittiğimde daha da azaldı elbette. Ama inatçı birkaç kıl oluyordu muhakkak. Yaklaşık bir yıl falan sürdü sanırım. Tabii şimdi bir yıl diyorum ama 365 gün de gitmedim ama, seans arası en az 3 hafta en fazla 5 hafta koyuyordum.
Çene bölgem öyleydi evet, her gittiğimde daha da azaldı elbette. Ama inatçı birkaç kıl oluyordu muhakkak. Yaklaşık bir yıl falan sürdü sanırım. Tabii şimdi bir yıl diyorum ama 365 gün de gitmedim ama, seans arası en az 3 hafta en fazla 5 hafta koyuyordum.
2 seans, 2 hafta çok az. Yüzdeki kıllar bir yıldan önce tamamen bitmez. Ama gittikçe azalır. Başta haftada bir yarım saat gidersiniz, 2 ay sonra ayda bir yarım saat giderseniz mesela. Bu şekilde azalıp, seans arası açılır.
İlk 5 ya da 6 seans sabırlı olmalısınız bence. Sert ise zaten çabuk çıkıyorlar ve yeni başladığınız için de her hafta size gelmenizi söylüyorlardır. Zamanla gitme sıklığınız azalacak ve tüyleşecekler. 1 seneyi bulur istediğiniz sonuca ulaşmanız. Tabi kıl yapınıza bağlı bütün bu öngörüler.