- 1 Ekim 2019
- 3
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Andreanmili
Merhaba 19 yaşındayım. Aşırı tüylenme sorunum var özellikle yüz bölgesinde o kadar rahatsız oluyorum ki insanların yüzüne bakamıyorum, göz teması kurmaktan çekiniyorum.Bu durum sosyal hayatımi çok etkiliyor okula gitmek istemiyorum insanlarla konuşmak istemiyorum. yüzümün her tarafında tüyler var abartmıyorum bir kadına göre aşırı tüyluyum 2 kere hormon testi yaptım bir şey çıkmadı. Ağda yapmaya çalisiyorum tüyden kurtulayım derken yüzüm sivilcelerle doluyor. iğneli lazere başlamak istiyorum ama şehir dışında okuyorum iğneli lazer yapan bir yer yok burda imkanlar kısıtlı ki bulsam bile okula iğne izleri ile gidemem bide bunun iyileşme süreci var. Önümde 3 yıl var okulu bitirene kadar napicam? Okuduğum çoğu yazıda yüz bölgesi için iğneli lazer tek çözüm diğer yöntemler daha kötü yapar yazıyor bundan dolayı da diğer lazer yöntemlerini kullanmaya çekiniyorum. Burada bir güzelik merkezi buz lazer yapıyor sizce başlamalı mıyım daha mı kötü yapar yoksa sonuç alır mıyım? Napacagimi bilmiyorum.