- Konu Sahibi cilekli_seker
-
bende yuvarlak yüzlü, dalgalı gür saçlı ve kızılım:)) ben saçımı bob model kestirdim şu şekil
Eki Görüntüle 248317
ben saçımla çok uğraşmayı sevmiyorum o yüzden duştan sonra saçımı tarayıp wella nın saç köpüğünü sürüp saçlarımı elimle dalgalandırıyorum kuruyunca doğal bir dalga oluyor. Görenler beğeniyor valla:)şampuan olarak elseve komple onarıcı 5 saç kremi olarakta gliss in pembe olanını kullanıyorum. saçımı yumuşacık yapıyor ve çok memnunum.
Aynıymışız :)) çok güzel bir model ben de düşünmüştüm.yine gittim her zaman ki gibi katlı ara makaslı kestirdim.ve yine topluyorum.... anlattığına göre bakımı da çok kolay, bayıldım gerçekten ya.Ama kızın saçı düz, banim ki kadar da kabarık değil.. umarım bana da yakışır. benim saçlarım kalın telli bir de , senin nasıl? gliss in durulanmayan saç spreyini kullanmaya başladım bana ümit verdi , baya yatışıyor.. önerdiğin şampuan ve kremi deneyeceğim.. peki sen hep bu şekilde açık mı kullanıyorsun ne gibi modeller veriyorsun?
canım yandan kahkül ve bol katlı bi kesim yakışır yuvarlak yüzlere
saçının boyu omuzlarında olur da maşayla dağınık dalgalar elde edersen süper olur
Canım ya kuaförlere derdimi anlattığımda bu saçı kesiyorlar.kuaförlerde senin gibi düşünüyor.. ben de yakıştıramadım bunu pek, yıllardırda böyle kullanıyorum.köpük yapıyorum kabarık bir şey oluyor, katlarımın uzamasını beklerken söylediğin gibi maşa deneyim bu arada. cevabın için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?