• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yuvarlak yüzlüyüm,saç uyumunu yakalayamadım bir türlü.Lütfen görüşlerinizi bildirin

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cilekli_seker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
264
2
0
İzmir
Merhaba kızlar
Yüzüm yuvarlak saçlarım gür, dalgalı, kızıl.. Saçlarımı açık bırakmak için , braun düzleştirici, maşa aldım.köpük, spreyler, bigudiler ... Zaman zaman uzun uzun uğraşıyorum saçlarımla ama açık bırakmak bana yakışmıyor, kahkül de yakışmıyor gibi geliyor.Saçlarım gür olduğu için çok da vakit alıyor..yıka çık istiyorum bazen , şık da dursun istiyorum.şaçımı topluyorum hep topuz yada at kuyruğu yapıyorum.. 57 kiloyum kiloyu yüzümden aldığım ve yuvarlak olduğu için şişman gösteriyor.Boynum da etli ve kısa..Saçlarımı açmak ve bunun da yakışmasını istiyorum kullanımı da kolay olmalı. Nasıl bir kesim önerirsiniz?Ya da şampuan, krem vs ne önerirsiniz?Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim kızlar.

bende yuvarlak yüzlü, dalgalı gür saçlı ve kızılım:)) ben saçımı bob model kestirdim şu şekil
$0c0c9_jennifer-aniston-haircut-bob-front-side-view-590bes022311.jpg

ben saçımla çok uğraşmayı sevmiyorum o yüzden duştan sonra saçımı tarayıp wella nın saç köpüğünü sürüp saçlarımı elimle dalgalandırıyorum kuruyunca doğal bir dalga oluyor. Görenler beğeniyor valla:)şampuan olarak elseve komple onarıcı 5 saç kremi olarakta gliss in pembe olanını kullanıyorum. saçımı yumuşacık yapıyor ve çok memnunum. :66:

bende yuvarlak yüzlü, dalgalı gür saçlı ve kızılım:)) ben saçımı bob model kestirdim şu şekil
Eki Görüntüle 248317

ben saçımla çok uğraşmayı sevmiyorum o yüzden duştan sonra saçımı tarayıp wella nın saç köpüğünü sürüp saçlarımı elimle dalgalandırıyorum kuruyunca doğal bir dalga oluyor. Görenler beğeniyor valla:)şampuan olarak elseve komple onarıcı 5 saç kremi olarakta gliss in pembe olanını kullanıyorum. saçımı yumuşacık yapıyor ve çok memnunum. :66:

Aynıymışız :)) çok güzel bir model ben de düşünmüştüm.yine gittim her zaman ki gibi katlı ara makaslı kestirdim.ve yine topluyorum.... anlattığına göre bakımı da çok kolay, bayıldım gerçekten ya.Ama kızın saçı düz, banim ki kadar da kabarık değil.. umarım bana da yakışır. benim saçlarım kalın telli bir de , senin nasıl? gliss in durulanmayan saç spreyini kullanmaya başladım bana ümit verdi , baya yatışıyor.. önerdiğin şampuan ve kremi deneyeceğim.. peki sen hep bu şekilde açık mı kullanıyorsun ne gibi modeller veriyorsun?:71::71::71:

Aynıymışız :)) çok güzel bir model ben de düşünmüştüm.yine gittim her zaman ki gibi katlı ara makaslı kestirdim.ve yine topluyorum.... anlattığına göre bakımı da çok kolay, bayıldım gerçekten ya.Ama kızın saçı düz, banim ki kadar da kabarık değil.. umarım bana da yakışır. benim saçlarım kalın telli bir de , senin nasıl? gliss in durulanmayan saç spreyini kullanmaya başladım bana ümit verdi , baya yatışıyor.. önerdiğin şampuan ve kremi deneyeceğim.. peki sen hep bu şekilde açık mı kullanıyorsun ne gibi modeller veriyorsun?:71::71::71:

Benim saçlarım normal kalınlıkta ve köpükleyince fazla kabarmıyor. Ben genelde açık kullanıyorum saçımı ama yeri gelince topuz, atkuyruğuda yapıyorum zaten modelin güzelliği orda:))
Bide benim saçlar hafif dalgalı. saçım nemliyken köpüğü tarağa sıkıp saçımı tarıyorum. sonra avuçlarımla saçlarımı dalgalandırıyorum.( bir tutam saçı ucundan itibaren avucuna alıp yukarı doğru kaldırıp sıkıyorsun) bunu saçım dalgalanana kadar yapıyorum ve sonra doğal halinde kurumaya bırakıyorum. saçımı en çok böyle kullanıyorum hem fazla uğraş istemiyor hemde bakımlı duruyor.saçın düzse dalgalandırmayı elinle değilde bigudi yada maşaylada yapabilirsin.

benimde sac modelim ona ck yakin...sadece duz degil dalgali da kullanbilirsin cnm ck guzel duruyor cnm:)degislik olur sanada ilk gunler kendine yabanci gelebilirsin...ben mesela kuaforden ciktgiimda sac seklini begenmemistim...kuaforde ck duzlestiriyolar ya sanki sac inceymis sacim gibi duruyor :)volum yok vs:) ama evde kendim yapinca ck begendim saclrim benimde gur valla ben ck memnunum bu modelden eminim sanada ck yakisacak:)

canım yandan kahkül ve bol katlı bi kesim yakışır yuvarlak yüzlere
saçının boyu omuzlarında olur da maşayla dağınık dalgalar elde edersen süper olur

canım yandan kahkül ve bol katlı bi kesim yakışır yuvarlak yüzlere
saçının boyu omuzlarında olur da maşayla dağınık dalgalar elde edersen süper olur

Canım ya kuaförlere derdimi anlattığımda bu saçı kesiyorlar.kuaförlerde senin gibi düşünüyor.. ben de yakıştıramadım bunu pek, yıllardırda böyle kullanıyorum.köpük yapıyorum kabarık bir şey oluyor, katlarımın uzamasını beklerken söylediğin gibi maşa deneyim bu arada. cevabın için teşekkürler :)

Canım ya kuaförlere derdimi anlattığımda bu saçı kesiyorlar.kuaförlerde senin gibi düşünüyor.. ben de yakıştıramadım bunu pek, yıllardırda böyle kullanıyorum.köpük yapıyorum kabarık bir şey oluyor, katlarımın uzamasını beklerken söylediğin gibi maşa deneyim bu arada. cevabın için teşekkürler :)

hımm anladım tatlım.. acaba saçını uzatsan bu kabarıklık biraz önlenebilir mi? o zaman saçın ağırlaşır ve aşağıya doğru çeker daha bi düzleşir sanki

kızlar gliss şampuan ve saç kremini kullanıyorum duştan çıkınca da serum( yumuşatıcı sprey) kullanıyorum. saçlarım yumuşacık oluyor, kat kısımlarına da köpük sürüyorum. hiç uğraştırmıyor. bu bile güzel geldi. ama daha iyisi olabilir başka fikri olan var mı?

Back