Saç Kesim Şekilleri yuvarlak yüze bob modeli?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

elif_f_f

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
60
0
36
İstanbul
selam kızlar 4 ay önce saçlarımın arkası belime yanları ise gögüs hizama geliodu üstleride omuz hizamda kaytlı olduğundan dolayı saçım az gözüküyodu bende bi heves saçlarıma boncuk kayank yaptırdım geçen hafta cıkardım ki saçlarım azalmış ve uçları kırılmış o kdr kötü bi saç vardıki karşımda anlatamam size şuan saçlarım omuzlarımdan 3-4 parmak aşağıda ve çok cılız hiç bi model yakışmıo :/
eski saçlarmı özlüorum ama kaynak asla olmaz cıt cıt desen kafanda o akdr şeyi taşımak yük gibi heralde
düşünüyorumda saçlarımı kestrsem arkaları omzumdan 2-3 parmak yukarda yanları da omuz hizamda olucak şeklde hem saçlrım aynı hizada uzamış olur hemde saçlrım la fazla ilgilenmem ve kendine gelir bu zamanda ama ben biraz kilolu ve yuvarlak yüzlü biriyim ama şunu belirtiyim ukalalık gibi alınmasın lütfen :/
yakışmaz diyenelr için belirtmek istedim ki yüz fotomodeliyim ve amatör fotoğrfçılar için modellik yapıyorum mesaj sayım yetmedği için fotoğraf ekliyemiorum en kısa zamanda eklerim cevaplarnızı bekliorum

tatlım salin ol :)
bende yuvarlak yüz hattına sahibim kilolu olmadığım halde suratım yuvarlak bob modeli kestirmiş ve baya yakıştı dene derim
zaten önleri uzun ve ince olduğundan suratını uzun gösterme özelliği var bu modelin :)

ben şöyle düşünüyorum canım birinin yüzü güzelse her model her renk gidiyor, e son de yüz fotomodeliymişsin zaten, bence kestir a.s.

kızlar saçlrmı arkadan topldım üstkki katlrı sadece açık bırktım önden bob modelne benzedi fotoğrf çektim ama atmıorum buraya :/

canım istersen bana özel mesaj olarak at fotoğrafı ben eklerim buraya senin için yerimseniben

kızlar saçlrımı kestrmekten vazgçtim geçenlerde cildiyciye gttm yüzümdeki güneş lekeleri için bana saç besleyici vitamin yazdı onu kullnıorum ve saçlrm şunda omuzlarımda5 parmk aşşğda ve çok gücelndi o kdr acıcıyla açmama rağmen hiç kırık yok tabi serum yağ fln kullnıorum saçlrm için ama kestrmekten vazgçtm uzatıcam : )

kızlar saçlrımı kestrmekten vazgçtim geçenlerde cildiyciye gttm yüzümdeki güneş lekeleri için bana saç besleyici vitamin yazdı onu kullnıorum ve saçlrm şunda omuzlarımda5 parmk aşşğda ve çok gücelndi o kdr acıcıyla açmama rağmen hiç kırık yok tabi serum yağ fln kullnıorum saçlrm için ama kestrmekten vazgçtm uzatıcam : )

Çok sevindim canım. Doktorun yazdığı vitamini söyler misin ?

Back