Ovaras Elhamdülillah,şükrün başıdır. Kayıtlı Üye 10 Kasım 2012 264 79 318 13 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ovaras #1 yuvarlak yatak kullananlar yataklarınızdan memnun musunuz? yuvarlak nevresim setlerinden mi kullanıyorsunuz hep yada büyük boy dikdörtgen nevresimlerden mi? dikdörtgen nevresim nasıl duruyor bilgi verir misiniz ?
yuvarlak yatak kullananlar yataklarınızdan memnun musunuz? yuvarlak nevresim setlerinden mi kullanıyorsunuz hep yada büyük boy dikdörtgen nevresimlerden mi? dikdörtgen nevresim nasıl duruyor bilgi verir misiniz ?
Ovaras Elhamdülillah,şükrün başıdır. Kayıtlı Üye 10 Kasım 2012 264 79 318 28 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ovaras #2 hiç kullanan yok mu? ben almayı düşünüyorum ama kullananlardan fikir almak istiyordum. kullananlar bilgi verirse çok ama çok mutlu olurum :)
hiç kullanan yok mu? ben almayı düşünüyorum ama kullananlardan fikir almak istiyordum. kullananlar bilgi verirse çok ama çok mutlu olurum :)
Once_upon_a_time Nirvana Pro Üye 20 Ekim 2009 4.453 5.014 723 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ovaras #3 yuvarlak yatak aldın mı arkadaşım?
Ovaras Elhamdülillah,şükrün başıdır. Kayıtlı Üye 10 Kasım 2012 264 79 318 27 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ovaras #4 alacağım kullanımından emin olamasamda şuan kararlıyım alacağım olmazsa daha sonra değiştirim. şuan tek takıldığım acaba dikdörtgen nevresimler nasıl duruyor güzel durmuyorsa yuvarlak diktirerek çözüm bulacağım sanırım.
alacağım kullanımından emin olamasamda şuan kararlıyım alacağım olmazsa daha sonra değiştirim. şuan tek takıldığım acaba dikdörtgen nevresimler nasıl duruyor güzel durmuyorsa yuvarlak diktirerek çözüm bulacağım sanırım.