Saç Kesim Şekilleri Yuvarlak ve küçük yüzüm için uygun saç modeli

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

loloke

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
23
3
Merhaba arkadaşlar;
Benim yuvarlak ve küçük bir yüzüm var. Kulaklarımın da biraz şekli garip ve büyükler. Saçlarımsa oldukça gür, kabarık ve dalgalılar ama asla doğal haliyle kullanamıyorum, sürekli düzleştiriyorum. Çünkü doğal haliyle tam bir cadıya benziyorum ve zaten küçük olan yüzümü iyice
kapatıyor saçlarım. Gerçi şimdi de kapatıyorlar, yüzüm ortaya çıksın diye saçımı toplayınca da bakımsız hissediyorum kendimi.
Şimdi bana hem kulaklarımı saklayacak hem de yüzümü kapatmayacak bir saç şekli lazım. Kısa saçlara bayılıyorum, modern ve şık buluyorum ama doğrusunu söylemek gerekirse ne kulaklarım ne de yüzüm bunu kaldırabilecek güzellikte değil. Kısa saç için oldukça düzgün yüz hatları ve kulaklara sahip olmak gerekiyor bana kalırsa. Onlar da bende yok :KK70:
Şu an bob modeline yakın bir model kullanıyorum. Uçları katlı, Çenemin biraz altında biten bir uzunluktalar.
Ama bu aralar kendimi inanılmaz bakımsız ve çirkin hissediyorum, değişikliğe ihtiyacım var, kendimi güzel hissettirebilecek birşeylere.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... :)
İsteyen olursa fotoğrafımı gönderebilirim.

Aynen beni tarif etmişsin kuzum :) benim saçlar da çalı gibi, ama kulaklarımın şeklinden memnunum :)

Maşa /kırık fön deneyebilirsin. Ben bu aralar uzatıyorum, uzatmayı düşünebilirsin.

Teşekkürler :)
Şimdi yüzüm küçük olmasına rağmen saçımın önüne biraz kat, perçem falan düşünüyorum. yüzümü kapatacak belki ama daha modern ve bakımlı bir görünüm verebilir.

Benim de yüzüm küçük. Geçenlerde kuaför saçlarımı toplamam gerektiğini söyledi. Hiç de sevmem toplu saçı. Şuanda senin gibi kararsızım saçlarım konusunda. uzadıkça çok klasik bi görünüm aldılar. Ama ne olursa olsun katlı kesimi hiiiiiiiiç sevmiyorumm..

Merhaba arkadaşlar;
Benim yuvarlak ve küçük bir yüzüm var. Kulaklarımın da biraz şekli garip ve büyükler. Saçlarımsa oldukça gür, kabarık ve dalgalılar ama asla doğal haliyle kullanamıyorum, sürekli düzleştiriyorum. Çünkü doğal haliyle tam bir cadıya benziyorum ve zaten küçük olan yüzümü iyice
kapatıyor saçlarım. Gerçi şimdi de kapatıyorlar, yüzüm ortaya çıksın diye saçımı toplayınca da bakımsız hissediyorum kendimi.
Şimdi bana hem kulaklarımı saklayacak hem de yüzümü kapatmayacak bir saç şekli lazım. Kısa saçlara bayılıyorum, modern ve şık buluyorum ama doğrusunu söylemek gerekirse ne kulaklarım ne de yüzüm bunu kaldırabilecek güzellikte değil. Kısa saç için oldukça düzgün yüz hatları ve kulaklara sahip olmak gerekiyor bana kalırsa. Onlar da bende yok :KK70:
Şu an bob modeline yakın bir model kullanıyorum. Uçları katlı, Çenemin biraz altında biten bir uzunluktalar.
Ama bu aralar kendimi inanılmaz bakımsız ve çirkin hissediyorum, değişikliğe ihtiyacım var, kendimi güzel hissettirebilecek birşeylere.
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar... :)
İsteyen olursa fotoğrafımı gönderebilirim.

aynen cnm benmde yüzüm yvrlak kulaklarım büyük saçlarımı toplayamıyorum bi fotoğraf atablr msn cnm ?

Benim saçım da yuvarlak ve küçük ama saçımı ne olursa olsun toplamayı hiç sevmiyorum :/

X