M mervesevil Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2010 50 0 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi mervesevil #1 kızlar kirpi ipten yuvarlak paspas yapmak istiyorum kare falan ördüm şimdiye kadar ama yuvarlak yapmasını bilmiyorum.yardım edin lütfen...
kızlar kirpi ipten yuvarlak paspas yapmak istiyorum kare falan ördüm şimdiye kadar ama yuvarlak yapmasını bilmiyorum.yardım edin lütfen...
A Alonedarkkkk Nirvana Kayıtlı Üye 13 Kasım 2007 1.592 27 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi mervesevil #2 canım ben hiç yapmadım ama bir blogda bunu gördüm çok hoş belki yardımcı olur...
A Alonedarkkkk Nirvana Kayıtlı Üye 13 Kasım 2007 1.592 27 11 Mayıs 2010 Konu Sahibi mervesevil #3 yapılışıda şöyle açıklanmış MALZEMELER Kalın sakallı ip ( 5,5 kg ) Tığ ( 5 numara ) Artırarak örülüyor, örmesi çok zevkli fakat büyüdükçe ve ağırlaştıkça biraz zor oluyor. Ama bittikten sonra orataya hazır gibi bir halı çıkıyor...
yapılışıda şöyle açıklanmış MALZEMELER Kalın sakallı ip ( 5,5 kg ) Tığ ( 5 numara ) Artırarak örülüyor, örmesi çok zevkli fakat büyüdükçe ve ağırlaştıkça biraz zor oluyor. Ama bittikten sonra orataya hazır gibi bir halı çıkıyor...
M mervesevil Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2010 50 0 13 Mayıs 2010 Konu Sahibi mervesevil #4 saol canım bende araştırıyorum hala...
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.613 114.776 20 Mayıs 2010 Konu Sahibi mervesevil #5 canım tığla üçlü birit yaparak döne döne örebilirsin... hani dantellerde yaparız ya.. ama şişle olsun dersen 5 şişle yapabilirsin... sonra 5 şişe sığmayan yerde 2 çift misinalıya takarsın.. ama tığla daha kolay...
canım tığla üçlü birit yaparak döne döne örebilirsin... hani dantellerde yaparız ya.. ama şişle olsun dersen 5 şişle yapabilirsin... sonra 5 şişe sığmayan yerde 2 çift misinalıya takarsın.. ama tığla daha kolay...