Yuvarlak halı arıyorum.

LiLithy

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
492
10
40
arkadaslar mutfağıma yuarlak halı almak istiyorum. ama hiçbiryerde bulamadım. acaba bana bildiğiniz yuvarlak halı üreten bi firma varsa söylermisiniz.

ayy ben bi markanın sayfasında görmüştüm. hatta oğlumun odasına düşünmüştüm.nerdeydi acaba yaa..bulursam yazarım canım...

güzelim koçtaşta var..hemde şu bizim sakallı ipin daha uzunundan ve altı kalınından çok hoş fiyatıda sanırm 100 den başlıyor..fakat katla at makinaya yıka tabi makinasınada bağlı..

Halıyı aldınızmı bilmiyorum ama. Bende kafaya takmıştım mutfak için yuvarlak halıyı. Ve geçenlerde buldum:) Koçtaş'tan aldım halıları. Tanesi 107,00 TL. Mutfak biraz büyük ve sabit bir masam var. O yüzden 2 tane aldım. Biri düz kırmızı diğeri beyaz üzerine kırmızı, gri ve siyah yuvarlak şekilleri var. Masanın iki tarafına serdim harika durdu. Shaggy halı benimkiler. Ve çok memnunum. Tavsiye ederim.

Daha nişanlımla dün baktık halılara..Shaggy halılarda da vardır mutlaka ama nişanlım tutturdu peluş halı alalım diye yuvarlar düz siyah bir tane beğendik peluş halı onu olcaz fiyatı da 100 yada yalnış hatırlamıyorsam 70 liraydı. bizim tezgahta siyah olacağı için siyah güzel durur diye düşündük

saolun kızlar. bende daha almadım halıyı aramaktayım. mutfak dolaplarımın rengi mürdüm ve metalik gri yuvarlak ve dolaplarada gidecek bi renk arıyorum. Birde shagyler mutfakta kullanışlı olurmu acaba kafamda bu düşünce var..

benimde hemen hemen her odamda shagy halı var.süper kullanışlı bence.hatta mutfağımdaki siyah gri geçişli!!!

ben aslen balıkesirliyim.bu aradaopuyorumnanaktanbursaya gelin geldim.oğlum okula başladı bu sene gelemiyorum.
şimdi sen yarın millikuvvetlerdeki dede halıya uğra,geçişli halılar var görürsün zaten değişmediyse kapıdan girişte sağda asılı stand var sadece onlar var.ipli çok hoş.mürdüm siyah geçişli var aynısının.orda hem çok çeşit var,hemde taksit elden de oluyo!!!ben çok memnunum.

vereliniortak

teşekkür ederim cnm. yanlız ben bandırmadayım ama blk ye gidiyorum gittiğimde mutlaka ugruycam dediğin yere ayrıca düğünüm temmuzda daha zamanım var fakat biz essyaları hepsini aldık sadece mutfak halısı ve perdesi kaldı o yüzden acele etmiyorum ama tavsiyen çok iyi oldu.

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…