Yuvamza bir kala Nianmz

bacım yaw yüzünüzü niye gizlediniz göremedim ama güzel gibisin tahmin ettim damatta yakışıklı belliki tiril tirilsiniz...düğün resimlerini böyle istemem ona göre hıııııııııııı

Elbisenin rengi çok muhteşem cnm,her ne kadar yüzün görünmesede çokkk yakıştığı belli.Allah tamamına erdirsin ve yolunuzu uzun etsin inşallah.Düğün ne zaman?

çok tebrik ederim, Rabbim ağız tadıyla, sağlıkla, huzurla, bir ömür mutlu olmanızı nasip etsin inş..:Saruboceq:
Başörtüsü biçimin çok orjinal ve hoş olmuş, elbisenin rengine bayıldım, ben de saten üzerine dantele bayılıyorum, inş. özel bi gün de böyle dubleli bir elbise istiyorum ben de :)
Tekrar tekrar mutluluklar diliyorum Allah tan, tamamına erdirsin inş.

canım benim çok hoş olmuş herşey
kıyafetin de çok kibar. Allah mutluluğunuzu daim etsin yüzünüz en az bugunki kadar gülsün
a.s.

Canımm Çok güzel görünüyorsun yerimseniben Kıyafetin,eşarbın herşeyin çok uyumlu maşallah Damadında hakkını yemeyelim dimi oda çok hoş olmuş :jeyyar: Allah tamamını erdirsinn :Saruboceq:
nazar duası
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
Duamızıda unutmayalım dimi yerimseniben

Nişan kıyafedindeki renk çok iddialı bir renk ama yakışmış sana, damatla kombinasyon da hoş olmuş...

Geriye bana mutluluk, huzur ve sağlık dilemek kalıyor canım...

Tebrikler, sevgiler...

canım cok yakısmıssınız.. allahım omur boyu yuzunuzun gulmesını nasıp etsın.. darısı dugune hadı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…