Yuvamza bir kala Nianmz

canım yeşiller ne kadar yakışmış eşarbını örtüş şekline bayıldım ayrı bir hava katmış keşke yüzünü karalamasaydın da görseydik Allah tamamına erdirsin tatlım mutluluklar a.s.:nazar::nazar:

canım yeşiller ne kadar yakışmış eşarbını örtüş şekline bayıldım ayrı bir hava katmış keşke yüzünü karalamasaydın da görseydik Allah tamamına erdirsin tatlım mutluluklar a.s.:nazar::nazar:

canım yüzümü açık göstermeyi ben de çok isterdim ama biliyorsun net ortamı..
yorumların için çok teşekkürler..kıyafetimle,eşarbımla inanılmaz rahat hissettim kendimi..
sanırım rahat olmamın sebebiyde buydu..herşey içime sindi hamdolsun..kaydirigubbakcemile5

maşallah yüzünüzü göremesekte çok güzel olduğunuz belli allah mutluluğunu bozmasın tamamına erdirsin inş.

canımm çok tatlı olmuşsunuz çok yakışmışsınız kravat lada renk uyumu muhteşemmm

iyi ki yüzünüzü karalamışsın canım malum riskli

cok sanslisin böyle güzel bir nisanin olur... insallah dügününde bir bukadar güzel olur basi yazmalikiz... allah tamamina erdirsin insallah icinde hic bir uhte kalmadan mutlu yuvani kurarsin
mutlulugunuz daim olsun,

Canım çok yakışmışsınız, uyumunuz çok güzel. ınşallah hep nişanınızdaki kadar mutlu olursunuz :nazar: Allah tamamına erdirsin

cok sanslisin böyle güzel bir nisanin olur... insallah dügününde bir bukadar güzel olur basi yazmalikiz... allah tamamina erdirsin insallah icinde hic bir uhte kalmadan mutlu yuvani kurarsin
mutlulugunuz daim olsun,

amin canım..
seven,yuva kurmak için çabalayan herkese nasip etsin Rabbim bu tadı inşAllah..

canım cok sık olmussun keske senınde damadında yuzunu gorebılseydık mutlulugunuz daım olsun canım darısı bızlere dualarında bızıde unutma oldumu :)

Canım Allah cc tamamına erdirsin . . .

Duruşunuz birbirinize olan açınız o kadar uyumlu hissettiriyor ki birbirinizi çok sevdiğinizi gözleriniz görünmesede işaret ediyor . . .

Duaları kabul olmuş biri olarak sizden sadece dua isteriz . . . darısı bizim gibi bekarların yani sevdiği ile bu biçimde bir törenle birleşmeyi umanların başına olsun . . .

Amin .

Allah tamamına erdirsin arkadaşim.. Çok sade ve tatlı olmuşsun nisanlinla cok uyumlusunuz maşallah diyorum. Allah tamamina erdirsin canım benim çok begendim :nazar:

Back