kesinlikle her kelimesine katılıyorum. tek denetim kontrolümüz olan kamerayı kaldırana kadar onları daha ii denetlicek çözümler bulmaları gereklir.ben haklı bulmuyorum bu uygulamayı .ben bugün kamerayla izlerken oğlumu katılımlarını görüyorum öğretmeniyle beraber feğerlendirebiliyoruz ben her zaman doğru konuşulduğunu düşünmüyorum. enbasit olaylar da bile sizi aydınlatıyo örneğin bugün hatta birkaç defa oldu bu olay bize verilen menü yerine farklı yiyecekler veriliyo ben bunu kamera olmasa anlayamam.veya oğlumun hareketlerinin nedenlerini yada tepkilerini izleyip sorunu olduğu konuda ortak karar alabiiyoruz hijyen önemli çocuklara nasıl servis yapılıyo ne biliyim bence kameraların artıları fazla ayrıca daha titiz davranılır diye düşünüyorum sunulan gerekçeler çok basitbence kaldırmasınlar ben kameralı diye zaten zar zor göndeiyom şimdi ne yaparım kamerayı kaldırana kadar denetlemeleri arttırsınlar hijyeninden ,çalışanların eğitimini araştırsınlar eğitimsiz insanlar bile kreş açıyo onları açtırmasınlar biz de gönül rahatlığıyla gönderelim çocuklarımızı
ben kreşe verdiğimde kamera sistemini yeni kaldırmıştı yuva sahibi.. gerekçe olarak da telefondan başımızı kaldıramıyoruz demişti. veliler abartım arık sürekli arıyolarmış, yok benim ki neden aktiviteye katılmıyo, arkadaşıyla kavga ediyo, yok o yemeği yemez o şööle yapın falan.. ben hak vermiştim kadına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?