Etrafımız pislik kaynıyor.
Ttaksim Kimsesizler Yurdunda Fuhuş Skandalı! İşte Ayrıntılar
Boşanan çiftlerin çocuklarının bakım ve rehabilitasyonu için 10-17 yaş arasındaki çocukların rehabilite edildiği Yurtta ortaya çıkan fuhuş ilişkileri kan dondurdu.
Boşanan çiftlerin çocuklarının bakım ve rehabilitasyonu için 10-17 yaş arasındaki çocukların rehabilite edildiği Yurtta ortaya çıkan fuhuş ilişkileri kan dondurdu
Akşam'ın haberine göre, kızlara civardaki gece kulüplerinde striptiz yaptırıldığı ortaya çıktı.
Bizzat yurt müdürü, yardımcısı ve görevlilerin başrolü oynadığı skandalda, küçük yaştaki kızların fuhuş yapmalarına göz yumulduğu anlaşıldı.
Geçen haftada bu haberi okuduğumda kanım donmuştu.
Yurdun 2 müdürü gözaltına alınmış ve en acısıda müdür yardımcısı kadınmış.
Bir kadın,çocuğu yaşındaki kız çocuklarını pazarlıyor,hemde kendine emanet edilen kızları....
Bunlar kaç yılda ceza alacaklar merak ediyorum,veya alacaklar mı....
Dediğime geliyoruz, donatsınlar heryeri kameralarla, yurtlar, yuvalar, bakım evleri, rehabilite merkezleri sıkı denetlensin, var mı öyle çocuklara fuhuş yaptırmak, müdür yardımcısı kadın küçücük bedenler üzerinden kazandığı kirli parayı tatlı bulmuştur, emanet kimin umrunda parkon.
Çok şey söylüyorumda, klavyeme uygun kelimeleri döküyorum
[video=youtube;5TxfT1tX_s4]http://www.youtube.com/watch?v=5TxfT1tX_s4[/video]
Olayın videosu
Yorum yapamayacağım çok sinirliyim.
8 yıl bu insanlar(!) işten uzaklaştırıldılar mı acaba yoksa eziyete devam mı ?
Ayrıca yargıdan çıkan sonuçta az , 2 eyleme 9 ay . O eyleme kaç kişinin maruz kaldığı değil , eylemin niteliği göze alınmalı bence.
Off , bu insanlardan korkuyorum ben ya .Pamuklara sararak çocuk yetiştirmeyi sevmem ama koruyacağız kollayacağız diye herşeyden kaçırır olduk çocuklarımızı. Gözümüzden bile sakınır hale geldik.
Bunu bende merak ettim. Var mı haberin ayrıntıları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?