yuva yikanin yuvasi olmazmis ?

onu bunu bilmem ama birazdan kv kadınları senin yuvanı yapacaklar gibi geliyor kaçmaz isen :)))))))))))))))))))))))

sanırım yaşınız genç, sonuçta yapılan bi hata ya da yanlış yok, başka birinden hoşlanmışsınız, gidip sevgilinizden ayrılmışsınız, sorun nerde ? evli değilsiniz sonuçta, önce can sonra canan kimse kusura bakmasın, belki çok daha mutlu olacağım bi insan çıkıyosa karşıma önce kendi mutluluğumu düşünürüm, evli değilim çoluk çocuğumu babasız bırakmıyorum, kimseyi boynuzlamıyorum, namus abidesi takılmak adına abuk subuk konu sahibine giydirmeyi allah aşkına

Ah kuzum felsefeyi kavrıyamıyorsun stres oldum ne ise burada ev insanın kendi kabuğu bu bağlamda bakarsak eğer sevgilime arkadaşlarım ile dışardayım diyerek başka bir eve yani insana gitmek mevcut önceki evi yıkmış oluyor. Kaçak kat atmış konu sahibi ama maalesef olmamış dublexden ziyade tek kat yeterli demiş ısıtması ayrı dert malum.....

Uuu aştım kendimi yazdığıma bak :KK70:
resmen aydınlandım şimdi bende bunu uygulamaya koymalıyım sözlücüğüme diyim de boynuzları hazır etsin:KK14:

sanırım yaşınız genç, sonuçta yapılan bi hata ya da yanlış yok, başka birinden hoşlanmışsınız, gidip sevgilinizden ayrılmışsınız, sorun nerde ? evli değilsiniz sonuçta, önce can sonra canan kimse kusura bakmasın, belki çok daha mutlu olacağım bi insan çıkıyosa karşıma önce kendi mutluluğumu düşünürüm, evli değilim çoluk çocuğumu babasız bırakmıyorum, kimseyi boynuzlamıyorum, namus abidesi takılmak adına abuk subuk konu sahibine giydirmeyi allah aşkına

Sevgiline arkadaşlarla dışardayım diye başkası ile takılmak peki ?

Ha olmuyor der ayrılır istediğini yaparsın bi ona da bakayım net olsun duruma göre demek hoş değil bence ama

''Yuva yıkanın yuvası olmaz'' başlığının altındaki şiirimsi yazıda ''yıkılan yuvayı'' bulamadım.
Şair burada ne anlatmış sizce?
Edebiyatım okuldayken de iyi değildi görüyorum ki yıllar bana bu edebiyatı daha da unutturmuş

Çok pis aydıblandım bende uu fena bu gece merveler yarın ayşeler o felsefe senin bu felsefe benim ver Allah ver :KK70:
aradım aşkım ben felsefeye merak sardım karılar kocalarını böyle aldatıyormus didim :p:p
deli deli konuşma ben sana akşam felsefe öğretirim didi :KK70::KK70::KK70::KK70:

zaten arkadaşlarıyla grup halindelermiş
hadi o gün sadece muhabbet olmuş ki çok doğal ama sonradan topluluk halinde buluşmalarında sevgilisi varken başka biriyle saatlerce dans etmek nedir ? genç kız sonuçta istediğini seçer ama herşeyin yolu yordamı var öyle değil mi ?

zaten arkadaşlarıyla grup halindelermiş

Acaba gerçekmi konu sahibi olayı mı yumuşatıyor ya da sevgilisine ne dedi de gitti ?

Hem sevgilin var oturup kalkmana yaptığına dikkat edeceksin

Nasılsa görmüyor etmiyor diye hareket edilmez en azından kişinin kemdisine saygıdan

Sizin için normal olabilir ama çoğu kişi için değil

Sizin sevgiliniz grupca gittiği yerde başka kızın elini tutabilir dans edebilir belki başka şeyler ve siz normal mi diteceksiniz ?

İki kere okudum yuva kısmını anlayamadım, kim kimin yuvasını yıkmış? Kime ne olmuş , anlayan varsa anlatsın bana. :KK64:
Bir felsefedir aldı başını gidiyor, bu felsefe çok tehlikeyi bir şey olmaya başladı yalnız. :KK8:

hadi o gün sadece muhabbet olmuş ki çok doğal ama sonradan topluluk halinde buluşmalarında sevgilisi varken başka biriyle saatlerce dans etmek nedir ? genç kız sonuçta istediğini seçer ama herşeyin yolu yordamı var öyle değil mi ?
sizinde dediğiniz gibi adı üstünde genç kız, çok etkilenmiş birinden sabaha kadar dansetmiş, sonra da ayrılmış sevgilisinden, kocasını boynuzlamamış yani, yolluk yordamlık bi olay görmüyorum ben, eğer sevgilisine dönüp ayrılmasaydı ona yazık etmemek için bu hem kendini hem onu kandırmak olurdu, gayet doğru davranmış. başkasından hoşlanabiliyosa zaten ilişkisi yanlıştı, bunu görmesi için sBaha kadar dans etmesi lazımsa etsin varsın

X