- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
- Konu Sahibi seymanur00
Yuva kısmını anlayamadım ben desem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resmen aydınlandım şimdi bende bunu uygulamaya koymalıyım sözlücüğüme diyim de boynuzları hazır etsinAh kuzum felsefeyi kavrıyamıyorsun stres oldum ne ise burada ev insanın kendi kabuğu bu bağlamda bakarsak eğer sevgilime arkadaşlarım ile dışardayım diyerek başka bir eve yani insana gitmek mevcut önceki evi yıkmış oluyor. Kaçak kat atmış konu sahibi ama maalesef olmamış dublexden ziyade tek kat yeterli demiş ısıtması ayrı dert malum.....
Uuu aştım kendimi yazdığıma bak
sanırım yaşınız genç, sonuçta yapılan bi hata ya da yanlış yok, başka birinden hoşlanmışsınız, gidip sevgilinizden ayrılmışsınız, sorun nerde ? evli değilsiniz sonuçta, önce can sonra canan kimse kusura bakmasın, belki çok daha mutlu olacağım bi insan çıkıyosa karşıma önce kendi mutluluğumu düşünürüm, evli değilim çoluk çocuğumu babasız bırakmıyorum, kimseyi boynuzlamıyorum, namus abidesi takılmak adına abuk subuk konu sahibine giydirmeyi allah aşkına
şu felsefeye bende bi merak sarim diyomHerkes Descartes her yer felsefesya
resmen aydınlandım şimdi bende bunu uygulamaya koymalıyım sözlücüğüme diyim de boynuzları hazır etsin
millet aşmış bacım biz susalım artıkınÇok pis aydıblandım bende uu fena bu gece merveler yarın ayşeler o felsefe senin bu felsefe benim ver Allah ver
zaten arkadaşlarıyla grup halindelermişSevgiline arkadaşlarla dışardayım diye başkası ile takılmak peki ?
Ha olmuyor der ayrılır istediğini yaparsın bi ona da bakayım net olsun duruma göre demek hoş değil bence ama
millet aşmış bacım biz susalım artıkın
azcık daha kitap okuyalım sonra düşünürüz bizdeİyi olur kaynatcaklar yoksa beni
aradım aşkım ben felsefeye merak sardım karılar kocalarını böyle aldatıyormus didimÇok pis aydıblandım bende uu fena bu gece merveler yarın ayşeler o felsefe senin bu felsefe benim ver Allah ver
hadi o gün sadece muhabbet olmuş ki çok doğal ama sonradan topluluk halinde buluşmalarında sevgilisi varken başka biriyle saatlerce dans etmek nedir ? genç kız sonuçta istediğini seçer ama herşeyin yolu yordamı var öyle değil mi ?zaten arkadaşlarıyla grup halindelermiş
zaten arkadaşlarıyla grup halindelermiş
sizinde dediğiniz gibi adı üstünde genç kız, çok etkilenmiş birinden sabaha kadar dansetmiş, sonra da ayrılmış sevgilisinden, kocasını boynuzlamamış yani, yolluk yordamlık bi olay görmüyorum ben, eğer sevgilisine dönüp ayrılmasaydı ona yazık etmemek için bu hem kendini hem onu kandırmak olurdu, gayet doğru davranmış. başkasından hoşlanabiliyosa zaten ilişkisi yanlıştı, bunu görmesi için sBaha kadar dans etmesi lazımsa etsin varsınhadi o gün sadece muhabbet olmuş ki çok doğal ama sonradan topluluk halinde buluşmalarında sevgilisi varken başka biriyle saatlerce dans etmek nedir ? genç kız sonuçta istediğini seçer ama herşeyin yolu yordamı var öyle değil mi ?