- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
-
- Konu Sahibi seymanur00
6 ay sonra da ikiniz de tarih felsefe konuscak yeni birilerini bulursunuz onlara asık olursunuz bu düzen böyle gider iste karakterler belli:):)cok güldüm yaaa ne tarih ne felsefeymis neden aldatmaya yeltenen herkes hafifletici sebep olarak tarih felsefeyi kullanmaya basladı dün de vardı böyle bi konu:):)ne alakaaa neyin özentisisin sevgilin varken baskalarına asık ol sonra gel tarih felsefe vs vs vs
sevgilisi varken baska adamlarla fingirdememin insan piskolojisi üzerindeki etkisini konusmuslar hatta bu bi sosyal deney bile olabilir yaniacaba ne konuştular çok merak ettim özellikle felsefe konusunda
acaba ne konuştular çok merak ettim özellikle felsefe konusunda
ahahahaahahahahah ya cok güldümBende inan artık felsefi oldu bu iş madem ama ne konuşuyorlar
Şöyle bişey mi ?
- Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen ?
- Ben soyundum
ahahahaahahahahah ya cok güldümsüpersin ya
felsefeye haksızlık etmeYinemi siyaset konusulmus
Ha oda vardifelsefeye haksızlık etme
Ha oda vardi
ya bir de yuva mevzuu var hangi yuva yıkılmış bilen duyan var mı varsa bi aydınlatın şu minnakınızıHa oda vardi
vallahi bende sordum du bakalım daha cevap alamadımya bir de yuva mevzuu var hangi yuva yıkılmış bilen duyan var mı varsa bi aydınlatın şu minnakınızı
ya bir de yuva mevzuu var hangi yuva yıkılmış bilen duyan var mı varsa bi aydınlatın şu minnakınızı