yuva yikanin yuvasi olmazmis ?

Uff gereksiz romantik sacma sapan bir hikaye
fake bence
ellerimi ısıtmak istiyormuş bolmem ne
sabah sabah sinir oldum okuyunca..

çocuk yuvası ,kreşi ,anaokulu ve türevlerinden bahsediyor zannımca.

Yaniii seninle 2 yıl flört edipte gidip başkasına ellerini ben ısıtayım diyebilir.

Bence de güvenmeyin...

Oda sana güvenmesin tabi bunu est geçmeyelim!

1.sevgilisiniz evli değil hani yıkılan yuva ben mi göremedim?
2.bence tencere kapak olmuşsunuz zaten sevgililerinizden ayrılmasanız da olurmuş paralel ilişki yaşamışsınız zaten değişik bir durum
3. yahu bir adamdan ayrıl sonra gel elini ısıtcam desin barış sonra tekrar ayrıl sonra elini ısıtcam tekrar barış bu nedir el ısıtıcıları var onlardan temin etmelisin bence en kesin çözüm bu olur
4.ayran gönüllüsün şekerim çok canın yanar böyle olursan

zaten bi bu konular bide ıssız adam tripleriben sana layık değilim ben seni uzemem ıssız adamla ulkemdeki her adam ıssız, İlber hocamla tarihçi oldu
yeap aynen öyle hayır ne kadar da felsefeye siyasete düşkün insan varmış ben entellektüel seviyemizin ülkecenek bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum teşekkürler kk

"O günün sabahı seçim yapmam gerekiyordu" deyince zaten sevgilinizi sevmiyorsunuz demek bir de şaka gibi Allah aşkına
"O da sevdiğine çok değer veriyor" demeyin. İkinizde birbirinizi bulmuşsunuz işte hayırlı işler.

ne tarih ne felsefeymiiş ya....
kötü amellerinize alet ediyonuz..
ayrıca evli değilsünüz ki yuva yıkasınız ikinizde. .sadece karaktersiz olup birbirinizi bulmuşsunuz o kadar

belki iyi insanlari haketmedigimiz icin birbirimizi bulduk
Sen işi çözmüşsün. Aferin aynen böyle devam. Hayatında birisi varken başkasıyla aşk yasamak da ne demek. Üstelik karsidakinin bir kusuru bile yokken. Ne ara bu kadar şükürsüz olduk? Merak ettiğim bir nokta oldu yalnız. Eski sevgiline ne deyip ayrıldın? Israr etmedi mi? Tekrar aramadı mı?

Ortada yuva falan yok ki niye bu kadar dramatize etmek
İkinizde sevgililerinizden ayrılmışsınız demek ki ilişkileriniz yürümüyormuş, ikinizin kide peşinize düşmemiş, ölen kalan yok
Birbirinize güveniniz yoksa bunun ah almakla falan ilgisi yok, birbirinizi hercai gördüğünüzden, hepsi bu

yeap aynen öyle hayır ne kadar da felsefeye siyasete düşkün insan varmış ben entellektüel seviyemizin ülkecenek bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum teşekkürler kk

ayy evet bende farkettim biraz önce bi konu okudum o kadında tanıştığı adamla siyaset felsefe fln konuşuyolardı
bu konular sevgili ya da kocalarla konuşulamıyor mu yahu
sizin gibiler yüzünden kimseye güvenemez olduk

işte fikir alışverişi yapmak önemli olan hep kocayla yapılmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…