- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
-
- Konu Sahibi seymanur00
Yok konuda yabancı demişsiniz ya ben de onla milliyet mi kastediyorsunuz diye devam düşündüm. :)evet baska yabanci yok hala onunla devam ediyorum
Olayda kac erkek var benım kafam karıstı
sevgılın, eskı esvgılın, Yunan sevgılın mı ?
Sonra sen sevgılınle bırlıkteyken eskıyı unutamadın ve daha sonra da sevgılınle bırlıkteyken bu Yunanla o geceyı yasadın ve sonra da adamdan ayrıldın ve bunla bırlıktesın?
Dans , eglence gecesı henuz sevgılınden ayrılmadın?
o degıl de ıkısının de terk etıkler sevgılılerının verılmıs sadakaları varmıs kı kurtumuslarFelsefeyi yeni baştan yazmış :)
Yok konuda yabancı demişsiniz ya ben de onla milliyet mi kastediyorsunuz diye devam düşündüm. :)
Ee peki Yunan çocukla bir geleceğiniz var mı?
o degıl de ıkısının de terk etıkler sevgılılerının verılmıs sadakaları varmıs kı kurtumuslar
Olayda kac erkek var benım kafam karıstı
sevgılın, eskı esvgılın, Yunan sevgılın mı ?
Sonra sen sevgılınle bırlıkteyken eskıyı unutamadın ve daha sonra da sevgılınle bırlıkteyken bu Yunanla o geceyı yasadın ve sonra da adamdan ayrıldın ve bunla bırlıktesın?
Dans , eglence gecesı henuz sevgılınden ayrılmadın?
olayda eski sevgilim ve simdiki sevgilim var . simdiki sevgilim yunan olan yani 3. kisi degil. dans gecesi sevgilimden ayrilmamistim cunku ben elimi tutacagini dansedecegimizi bilmiyordum. ama gecenin sabahi ayrildim
Sonuc olarak aldattın senın tabırınle yuva yıkanın yuvası olmaz,evet.olayda eski sevgilim ve simdiki sevgilim var . simdiki sevgilim yunan olan yani 3. kisi degil. dans gecesi sevgilimden ayrilmamistim cunku ben elimi tutacagini dansedecegimizi bilmiyordum. ama gecenin sabahi ayrildim
ayrilmadan onceki 1 ay zaten konusmuyorduk cok. hatirlamiyorum ama genel olarak soyluyordum arkadaslarimla disari cikincaSevgilin gece nerede sanıyordu seni ?
MervelerdeSevgilin gece nerede sanıyordu seni ?
ayrilmadan onceki 1 ay zaten konusmuyorduk cok. hatirlamiyorum ama genel olarak soyluyordum arkadaslarimla disari cikinca
bazı cumlelerınle yaptıgın seyı hafıfletmeye calısıyor gıbısın.ayrilmadan onceki 1 ay zaten konusmuyorduk cok. hatirlamiyorum ama genel olarak soyluyordum arkadaslarimla disari cikinca
bazı cumlelerınle yaptıgın seyı hafıfletmeye calısıyor gıbısın.
Sorunluysa bıtıreceksın, yenı askı bulup kendını garantı edıp sonra tekmeyı koymıcaksınFelsefe tutmayınca 1 ay konuşmuyoruza bağladı yani sorunlu erkek arkadaşı :)
Acaba yabancı damatın ılıskısı de sorunlu muydu ? :)kesın sorunluymusturFelsefe tutmayınca 1 ay konuşmuyoruza bağladı yani sorunlu erkek arkadaşı :)
Sorunluysa bıtıreceksın, yenı askı bulup kendını garantı edıp sonra tekmeyı koymıcaksın
Acaba yabancı damatın ılıskısı de sorunlu muydu ? :)kesın sorunluymustur