yuva yikanin yuvasi olmazmis ?

Olayda kac erkek var benım kafam karıstı
sevgılın, eskı esvgılın, Yunan sevgılın mı ?
Sonra sen sevgılınle bırlıkteyken eskıyı unutamadın ve daha sonra da sevgılınle bırlıkteyken bu Yunanla o geceyı yasadın ve sonra da adamdan ayrıldın ve bunla bırlıktesın?
Dans , eglence gecesı henuz sevgılınden ayrılmadın?

Sonra sen sevgılınle bırlıkteyken eskıyı unutamadın ve daha sonra da sevgılınle bırlıkteyken bu Yunanla o geceyı yasadın ve sonra da adamdan ayrıldın ve bunla bırlıktesın?

Felsefeyi yeni baştan yazmış :)

Yok konuda yabancı demişsiniz ya ben de onla milliyet mi kastediyorsunuz diye devam düşündüm. :)
Ee peki Yunan çocukla bir geleceğiniz var mı?

birbirimizi anliyoruz birbirimize cok benziyoruz zevklerimiz dusuncelerimiz yakin. zit kutuplarin birbirini cekmesi gibi aslinda.
o gelecek dusunuyor sanirim ama uni uzun zaman gosterecek

olayda eski sevgilim ve simdiki sevgilim var . simdiki sevgilim yunan olan yani 3. kisi degil. dans gecesi sevgilimden ayrilmamistim cunku ben elimi tutacagini dansedecegimizi bilmiyordum. ama gecenin sabahi ayrildim

olayda eski sevgilim ve simdiki sevgilim var . simdiki sevgilim yunan olan yani 3. kisi degil. dans gecesi sevgilimden ayrilmamistim cunku ben elimi tutacagini dansedecegimizi bilmiyordum. ama gecenin sabahi ayrildim

Sevgilin gece nerede sanıyordu seni ?

Sonuc olarak aldattın senın tabırınle yuva yıkanın yuvası olmaz,evet.
Ustelık aldattıgın kısı de sevgılısını senle aldatmıs.

ayrilmadan onceki 1 ay zaten konusmuyorduk cok. hatirlamiyorum ama genel olarak soyluyordum arkadaslarimla disari cikinca

Arkadaşların bayan tabi :) erkekle sabahladığını doğal olarak belirtmezsin. Çok hatırlayamazsın dansın etkisindendir :)

İkinizde tam olmuşsunuz işte biraz da bunla takılırsın ve evet iki yüzlüsün bir gün aynısını yaşarsın illa

Ya bende sabahlara kadar dans edilen geceyi anlamadim 19. Yy Fransasinda mi yasiyordunuz.
Ben hic sabahlara kadar dans edilen yerlerde bulunamadin0m ne garip.

X