yuva yikanin yuvasi olmazmis ?

SANA YAPTIĞIM SON YORUMU GERİ ALIYORUM :

eski konularına bakınca çok net anlaşılıyor ki sen güvenilecek biri değilsin.. bu ilişkinin ilk günlerinde foruma açtığın konu aşağıda, orada hiç sevgilin olduğundan bahsetmiyorsun, ilişki olsun diye can atıyorsun, hatta yunan erkekleri nasıldır diye soruyorsun... şimdi de çıkmış burada edebiyat yapıyorsun, duygularımıza söz geçiremedik diyorsun.. PES DOĞRUSU !!!

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yunan-erkekleri-hakkinda.768701/

BU DA BAŞKA KONUN: burada da o 1,5 yıllık sevgilinle birlikteyken eski sevgilini unutamadığını aynı anda ikisini birden sevdiğini yazmışsın !!

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ayni-anda-iki-kisiyi-seviyorum.674094/page-6

senin sorunun tek eşli olamamak, NOKTA !

o degil de, bazi insanlarin midesi cok genis yahu. 3 oda 1 salon..
ikinizin de sevgililerinizden ayrilmaniza sevindim. iyi ve durust insanlari mumkun oldugu kadar kendinizden uzak tutun.

cumlelerimin bos oldugunu dusunmuyorum ne hissediyorsam onu yazdim suan olay benim icin dramatik bi halde ben kimseyle konusamadigim icin buraya yazdim icimde tutamadim. yine de yorumunz icin tesekkur ederim.

Kimseye deme zaten insanlar haklı olarak uzaklaşır senden

Ayrıca sevgilisi olduğu haldr senle takılan bak takılan diyorum zira sevdiği var zaten o zaman diliminde sevgisine ne kadar inanabilirsin ?

Kişi kendinden bilir işi derler ya senin de ondan farkın yok ikinizde sıkılınca takılcak birilerini bulursunuz sonra ayrılıp oraya yoğunlaşırsınıx bunuda daha önceki konuların itibari söylüyorum.

Şok şok şok
Bir buçuk yıldır bir sevgilim var diyorsun ama bir kaç ay önce bir Yunan vatandaştan hoşlandim diye konun var

evet , hakikaten benim de ikinci veya üçüncü görüşüm, felsefik siyaset konuştuk diyen diyene :)

Kesinlikle demek ki neymiş felsefe tehlikelide olabiliyormuş. Bir gün konu açıcaklar sevgilim facede başkası ile felsefe yapıyordu yakaladım

Şaka bir yana artık buna mı sığınıyoruz yalan olarak vay ki vay

haklısın arkadaşım ....
valla ben onu bunu bilmem, bi insan "ay benim kötü niyetim yok bu (erkekse) bayanla , (bayansa) bu adamla sohbet hoşuma gidiyor, durduk yerde hoşa gidilmez. Belki kendini bile kandıracak bir nefistir o. nokta.

Haklısın üstünü de bi şekilde örtüyoruz örtüyorlar çünki tepki gelecektir illa en aza indirmek ve kendini masum göstermek var

ah onlar felsefe ile kız kaldıracam diye başladı
yok yaw adamlar dunyayi anlayacagiz diye kafa patlattilar. birbirlerine yazanlar ( genelde hayatlarinda baskalari olup buna kilif uydurmaya calismak maksadiyla) ekmegini yiyor.
felsefe yapiyomus gibi cek panpa:)

yok yaw adamlar dunyayi anlayacagiz diye kafa patlattilar. birbirlerine yazanlar ( genelde hayatlarinda baskalari olup buna kilif uydurmaya calismak maksadiyla) ekmegini yiyor.

Aynen canım yeni kılıf bu artık felsefe yapıyoruz hayatım sende ya :))

zaten bunu yazarken eski konularimin gorunecegini biliyordum PES DOGRUSU!!! denecek birsey yok yani

suanki sevgilim yunan olan onceki konum da onunla alakaliydi. ama o konuyu acmadan once eski sevgilimden ayrilmistim zaten
ondan onceki konu da cok eski sacma sapan bisey bi gecelik hissimle ozlemimle yazmisim silemedim de kaldi

ben sadece sevgilimle degil arkadaslarimla da felsefe tarih konusuyorum. cok felsefe bilgim yok ama ogreniyorum bu sekilde. insanlar sadece birbirine yazmak icin degil kulturel amacli da sohbet ediyor dunyada.

Şimdi anlamadım, sizin şu an sevgiliniz olan kişi Yunan çocuk mu? Peki sevgilinizi aldattığınız ''yabancı'' kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…