- 7 Kasım 2014
- 1.028
- 1.818
- Konu Sahibi seymanur00
SANA YAPTIĞIM SON YORUMU GERİ ALIYORUM :
eski konularına bakınca çok net anlaşılıyor ki sen güvenilecek biri değilsin.. bu ilişkinin ilk günlerinde foruma açtığın konu aşağıda, orada hiç sevgilin olduğundan bahsetmiyorsun, ilişki olsun diye can atıyorsun, hatta yunan erkekleri nasıldır diye soruyorsun... şimdi de çıkmış burada edebiyat yapıyorsun, duygularımıza söz geçiremedik diyorsun.. PES DOĞRUSU !!!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yunan-erkekleri-hakkinda.768701/
BU DA BAŞKA KONUN: burada da o 1,5 yıllık sevgilinle birlikteyken eski sevgilini unutamadığını aynı anda ikisini birden sevdiğini yazmışsın !!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ayni-anda-iki-kisiyi-seviyorum.674094/page-6
senin sorunun tek eşli olamamak, NOKTA !
eski konularına bakınca çok net anlaşılıyor ki sen güvenilecek biri değilsin.. bu ilişkinin ilk günlerinde foruma açtığın konu aşağıda, orada hiç sevgilin olduğundan bahsetmiyorsun, ilişki olsun diye can atıyorsun, hatta yunan erkekleri nasıldır diye soruyorsun... şimdi de çıkmış burada edebiyat yapıyorsun, duygularımıza söz geçiremedik diyorsun.. PES DOĞRUSU !!!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yunan-erkekleri-hakkinda.768701/
uzatmak istemiyorum okulumda yunan biri var. once arkadas olarak yaklasti bi kac kere disarda toplu arkadas gruplariyla bulustuk .benim ingilizcem cok kotu onunki cok iyidir. surekli benimle konustu anlamaya calisti hoslandigi belli ama...
gecen gece arkadaslarimizin dogum gunune gittik birlikte cok guzel dans ettik disco muzgi caliyordu ama biz cok romantiktik . yani cevredende oyle tepkiler aldim her yere elimi tutarak goturdu beni surekli bisey istermisin diye sordu cok ilgiliydi. herhangi yakinlasma istegi de olmadi sadece sarildik e dansettik . cok hoslaniyorum simdi :)
sonraki gece 5 de oglen hazrlan sni degisik yerlere goturmek istiyorum diye msj atmis
hazirlanip msj attim isi oldugunu soyledi bugun hic konusmadik
anlam veremiyorum
yani bir gunluk birsey de yasamis olabiliriz
sorum yunan erkekleriyle alakali
yunan sevgilisi kocasi olan biri varsa yardimci olabilir mi
nasil davranmaliyim ?
ilk adimi ben mi atmaliyim beklemek mi daha dogru olur ?
dun o kadar iyi adam bugun msj atmiyor anlamiyorum anacim liseli kizlar gibi oldum ne askmis
BU DA BAŞKA KONUN: burada da o 1,5 yıllık sevgilinle birlikteyken eski sevgilini unutamadığını aynı anda ikisini birden sevdiğini yazmışsın !!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ayni-anda-iki-kisiyi-seviyorum.674094/page-6
Biraz uzun olacak ama sizin fikirlerinize muhtacim çıkmazdaym ins okursunuz
Bir yıla yakın bi iliskim var sevgilim beni çok sever herkes imrenerek bakar bize nerden buldun bunu abisi varmi diye espri yaparlar hatta. Aile olarak durumlari iyi taninmis magazalari var suan iyi bi bölümde okuyor ama arada çalışıyor ve beni daha iyi yerlere goturmek bir dediğimi iki etmemek icin çalıştığına eminim. Arkadaslarima iyi davranır gözü benden başkasını görmez eski sevgilileri msj atar ben cevap veririm ya da engellerim yani kendinden cok ben giriyorum facesine diyebilirim telefonunu hep yanimda birakir.ne olursa olsun yanimda olan bi insan yani babam kanser oldugunda bi an olsn üzülmeme izin vermedi okulu bitince evlenme kararı aldık ben de istiyorum onunla evlenmek ama eski sevgilimi unutamiyorum geçici olsa coktan unutmuştum daha önce unuttuklarim oldu ama ilk aşk gibi o benim icin. onun kokusu sevgili kokusu ben onu görünce hala kalbim atıyor sanki oracıkta ölecekmisim kalp krizinden gibi. Dizlerim titriyor gozlerine bakamiyorum onunla aramda sacma sapan bi iliski gecti ama ikimizde cok seviyorduk baskalari ayirdi.bana o kadar deger veren baska kimse olmaz diyordum sevgilim karsima cikana kadar.hala sevgilimle beni görünce üzülüyor çöküyor ben de ağlıyorum gecmiste kurduğumuz hayaller geliyo aklıma hala düşündüğünü adımı andığını gorenlere beni sordugunu biliyorum ama gurur bizi bitirdi o seviyorum dese ben diyemem ben desem o demez insan iki yilda unutmaz mi bir bakisi kokuyu hala adi gecince gozleri mi dolar olmadık yerde onun uzuldugunu hissednce içi mi parçalanir bu kadar olmamali. Insan bu kadar sevip de araya duvar ormemeli gururdan korkulardan. simdi o nerde ben nerde... ailesinin dini bizimkinden farkli yaşays tarzları da farklı ben bunları sorun edecek bi kız degilim ama ilerde ne sorun yaşanır bilmiyorum yinede benimle gel herseyi bırak deseydi gelirdim. Bi bakisina ömrümü verirdim hala daha veririm ama gel demedi demiyecek ben de demem onun yerine aynalara anlatırım derdimi onu nasil sevdigimi nefretimi kizgnliklarimi . Gel Desem belki gelir ama sevgilimden vazgecemem sevgilim kadar huzurlu degil kolları yüreği onun kadar büyük değil. Arkadaslarim anlamiyor verdigim savaşı sevgilinden ayril diyorlar belki aranizda benim gibi hissetmis birileri vardir Bi kac haftaya yurt disina gidiyorum eski sevgilime hakkimi helal etmemistm gitmeden bir gun once arayip ettiğimi soyleyip kapaticam sizce yapmali miyim
senin sorunun tek eşli olamamak, NOKTA !