- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 28
-
- Konu Sahibi Kalbimikiyeayrildi2
Ben de meth mi demek istedi diyordumçok özür dilerim ama "matte" den sonra okuyamadım. matte ne diye de beynimi baya yordum meğer madde olacakmış.
Öncelikle teşekkür ederim.herkes tdk dil uzmanı maşallah, anlamayan okumasın, yazabilseydi zaten yazardı. Allah sabır versin kardeşim, bu adamdan uzak dur öyle mutlu günler gelir ki sen yeter ki sağlam dur,ondan ne adam olur ne baba olur ne de kimseye yar olur bi halt olmaz kısaca
Türkçe öğrenmek için üniversite okumaya gerek yok, ilkokula gitmiş olmak yeterli. Üniversiteye kadar 15 sene okuyup anca Türkçe öğrendiyseniz o sizin ayıbınız.Allah sabır versin size dayanma gücü versin. Çok taviz vermişsiniz. Çocuklar için bu tip şeylere katlanmayın lütfen ya. Öyle babaları olacağına babasız olmak daha iyidir. Ayrıca yazım hatasına takılan arkadaşlar, burda herkes üniversite mezunu değil, anlamadığınız şeyi sorarsınız olur biter.
Türkçe öğrenmek için üniversite okumaya gerek yok, ilkokula gitmiş olmak yeterli. Üniversiteye kadar 15 sene okuyup anca Türkçe öğrendiyseniz o sizin ayıbınız.
Beyin olsa böyle cvp vermezdin satenBen de meth mi demek istedi diyordumAklım Breaking Bad’e gitti odaklanamadım ya
Ben de meth mi demek istedi diyordumAklım Breaking Bad’e gitti odaklanamadım ya
Evet 20 yıllık karısını o... için bıraktı bizi evden atıp evlenip yillardir keyfine bakıyorlar çok zoruma gidiyo annemde olmayıp onda olan ne? Evladını bile gözü görmüyor yıllardır umrunda degilimKaç yıldır babanızlaki? Görüşüyormusunuz daha önemlisi, babaniz annenizle ayrılma nedeni o kadınmı oldu?
çok özür dilerim ama "matte" den sonra okuyamadım. matte ne diye de beynimi baya yordum meğer madde olacakmış.
Yazarlar neden biliyormusunuz? Bunlar hayatında hiç imtihan olamamışlar. Hayatlarinda henüz bir deneyimleri beliki olmamişyazınız çok kötü, konuşur gibi yazmışsınız
iyi bir türkçe öğrenmek için dile hakim olmak içinTürkçe öğrenmek için üniversite okumaya gerek yok, ilkokula gitmiş olmak yeterli. Üniversiteye kadar 15 sene okuyup anca Türkçe öğrendiyseniz o sizin ayıbınız.
Hayatta imtihanı olan kişiler mi düzgün yazıyor, yoksa olmayan mı ?Yazarlar neden biliyormusunuz? Bunlar hayatında hiç imtihan olamamışlar. Hayatlarinda henüz bir deneyimleri beliki olmamiş
Yazarlar neden biliyormusunuz? Bunlar hayatında hiç imtihan olamamışlar. Hayatlarinda henüz bir deneyimleri beliki olmamiş
Hayatta imtihanı olmayan kişiler mi düzgün yazıyor, yoksa olmayan mı ?
Çünkü anlamadı ben :)Bende aynı şeyi sordum
Canimsin. Ne diyeyimki şimdi sana. Ama sorun ne annende nede sizde. Karekterle ve merhametle ilgili sorun yaşiyor babaniz. Gerçekten allah korkusu ve vişdanli ahlakli biri yapmaz. Bazen kaybettik saniyoruz ama kurtuluyoruz belkiEvet 20 yıllık karısını o... için bıraktı bizi evden atıp evlenip yillardir keyfine bakıyorlar çok zoruma gidiyo annemde olmayıp onda olan ne? Evladını bile gözü görmüyor yıllardır umrunda degilim
Valla helal olsun kadın derdini anlatıyor arkadaşlar imlalara takmış beğenmeyen okumaz anlamayan yorum yapmaz.herkes tdk dil uzmanı maşallah, anlamayan okumasın, yazabilseydi zaten yazardı. Allah sabır versin kardeşim, bu adamdan uzak dur öyle mutlu günler gelir ki sen yeter ki sağlam dur,ondan ne adam olur ne baba olur ne de kimseye yar olur bi halt olmaz kısaca